Verfijn je zoekopdracht
Categorie
All categories
Fietsen
Racefietsen & cyclocross fietsen
2068
Mountainbikes
1774
Elektrische fietsen & pedelecs
1567
Stadsfietsen
1111
Trekking- & tourfietsen
638
Kinderfietsen
629
Cross- & fitnessfietsen
463
Urban bikes
257
Meer Fietsen
Merken
Trek
1540
Oxford
861
Thompson
672
Ridley
576
Norta
462
Scott
427
Cannondale
365
BMC
341
Meer merken
Models
F-Si Crb 4 29 2017
6
Powerfly 7 2018
6
Émonda ALR 6 2018
6
Émonda SL 6 Pro 2018
6
Synapse Crb Disc 105 2017
5
Cali S Women's 29 2017
5
Cali SL Women's 2017
5
E-Sub Active 2018
5
More models
Winkels
Simair
760
Fietsen Brys
372
De Zwaluw
341
De Coureur
282
Ampe Fietsen
246
Van De Water
243
Aerts Action Bike
233
Touvelo
228
Meer winkels
Beschikbaarheid
Plaats
Geslacht
Toestand

Fietsen

Bekijk:  

Online fietsen en fietsenwinkels vinden

Als je deze tekst leest, wil het zeggen dat jij één van de tienduizenden mensen bent die online fietsen zoeken. Door de inburgering van het internet en het drukker worden van het leven, wenden meer en meer mensen zich tot het web vooraleer ze naar een fietsenzaak stappen.

BikeExchange is voor zowel de consument als de verkoper het ideale platform. Wij brengen klant en fietsenmaker samen op dezelfde marktplaats. Alle producten die je op onze website vindt, worden verkocht door een fysieke plaatselijke fietsenwinkel.

Waarom op deze manier? Wij geloven er in dat niemand het vakmanschap en de service van een specialist ter plaatse kan evenaren. Als koper wordt je zo verder geholpen door degene die er het meeste van kent, zodat je geen miskoop begaat. En nadien heb je levenslang het voordeel dat je altijd een plek hebt waar je fiets met de grootste zorg kan onderhouden of hersteld worden.

De juiste fiets voor de juiste persoon

Er zijn tientallen soorten fietsen en niet iedereen weet exact wat voor hem of haar de beste keuze is. Daarom is het belangrijk dat je een weloverwogen beslissing kan maken. We verwijzen je graag naar onze sectie koopadvies waar we allerlei technische en praktische zaken naast elkaar zetten.

Soms speelt prijs ook een belangrijke rol. Je vindt hier sowieso heel wat koopjes en afgeprijsde fietsen. Deze overjaarse modellen herken je aan hun doorstreepte promoprijs en kan je zeer gunstig op de kop tikken.

Weet je al wat je zoekt, dan kan je op onze zoekpagina's gemakkelijk navigeren tussen alle subcategorieën. Race, elektrisch, MTB,... we hebben een breed aanbod. Je kan zoeken op merk, prijs, modelnaam en zoveel meer specificaties zodat je zo simpel mogelijk bij de relevante advertenties komt.

Bij elke fiets op BikeExchange vind je een contactformulier. Zo kan je onmiddelijk bellen naar de fietsenwinkel die de fiets aanbiedt. Je kan ook vrijblijvend een e-mail sturen over de fiets die jou interesseert. Maak gerust een afspraak om eens langs te komen in de winkel, daar wordt je ongetwijfeld met plezier verder geholpen.

Breed aanbod fietsen

Ons breed dealernetwerk is zeer heterogeen. In Vlaanderen is de racefiets misschien koning, maar op BikeExchange kan je voor alles terecht. Zo vind je bij ons E-Bike specialisten, MTB speciaalzaken en winkels met focus op city en trekking. Je hoeft dus niet bang te zijn dat jouw categorie niet aan bod komt.

Ook alle belangrijke fietsmerken vind je terug op onze website. De keuze is enorm. Van de grootste sportmerken als Trek, Specialized, Scott en Ridley tot de beste E-bike fabrikanten als Flyer, Kalkhoff, BH Bikes, Stromer,... Wij sluiten niets of niemand uit en ons online aanbod fietsen getuigt daarvan.

Fietsen online kopen

Als je helemaal overtuigd bent van een bepaald model, dan wil je er zo snel mogelijk mee kunnen fietsen. Veel van onze winkels bieden ook e-commerce aan. Zo kan je heel gemakkelijk en veilig je fiets online kopen en betalen. De winkel stuurt hem dan afgewerkt naar je op, of levert zelf. Een tussenoplossing is Click & Collect. Daarbij betaal je de fiets online, wordt hij opzij gezet en haal je hem af in de shop. Aan je nieuwe fiets komen was nog nooit zo simpel.

Een fietsenwinkel waar iedereen altijd slaagt

BikeExchange is dus een online platform voor fietsen & accessoires, waar kopers en verkopers elkaar snel en gemakkelijk vinden. Alle merken, alle modellen, alle fietswinkels en de beste prijzen waaruit iedereen van jong tot oud een keuze kan maken. Profiteer van het gemak van onze marktplaats en ervaar hoe eenvoudig het is geworden om de juiste fiets te kopen.