Plaats een advertentie

Fietsen SALE

De grootste selectie van unieke verkoopacties, resterende voorraad, testfietsen en individuele items.

Hier vindt je jouw volgende fiets voor een geweldige prijs!

Goedkope fietsen in de SALE

Swipe voor meer

Pre-order nu Team BikeExchange kit: Gebruik code TEAMBEX#20 en geniet van 20% korting

Swipe voor meer

Topaanbiedingen van de maand


Dagelijkse nieuwe aanbiedingen bij de fietsverkoop

Of het nu gaat om het voorseizoen, het naseizoen of het midden van het seizoen: er zijn altijd redenen voor een nieuwe fiets. Kerstmis, Pasen, Moederdag - we zullen je helpen om de stress van de cadeaus aan te pakken. In onze enorme fietsenverkoop vindt je verminderde modellen en alles over fietsen van alle topmerken tegen absoluut geweldige prijzen. Onze dealers hebben voor je verlaagde mountainbikes, racefietsen, e-bikes, trekkingfietsen en meer met maximaal 50%. Jouw nieuwe fiets is zeker een van de speciale aanbiedingen. Daarnaast zijn er accessoires, kleding, fietsonderdelen, wielen en andere apparatuur tegen onklopbare verkoopprijzen. Klik direct door onze budgetvriendelijke advertenties en geniet van het geld dat je bespaart!


Fietsaanbiedingen van meer dan 300 winkels

Natuurlijk zijn niet wij verantwoordelijk voor de verlaagde prijzen, maar de meer dan 300 vakhandelaren die als leden hun assortiment op onze marktplaats hebben geplaatst. Je koopt dus niet alleen op BikeExchange "op het internet", maar bij vakhandelaren en professionals die je uitgebreid kunnen adviseren en ook alle fietsservice kunnen bieden die je in een pure internetwinkel niet nodig zou hebben. We hebben een selectie van bijzonder goede aanbiedingen van elke winkel verzameld en deze samengevoegd in onze fietsverkoop. Gedaan.

Het resultaat is iets om trots op te zijn. Elk van onze dealers heeft zijn of haar favoriete merkassortiment - je vindt dus topaanbiedingen van alle grote merken. Onze online marktplaats heeft meer dan 25.000 aanbiedingen en groeit met de dag. Iets meer dan 200 merken zijn te vinden op ons platform, zodat echt iedere fietsliefhebber vindt wat hij zoekt. Onze koopjes hebben absoluut niets te maken met goedkope troep, resterende voorraad of het inhalen van gestaakte modellen. Ze zijn geenszins van inferieure kwaliteit of technisch verouderd, integendeel. Je krijgt topmodellen voor een betaalbare prijs, simpelweg omdat de dealers hun voorraad weer moeten opruimen voor de nieuwe releases. De verkleinde modellen zijn geen schapverwarmers die al jaren stof verzamelen, maar meestal de modellen van vorig seizoen, die nauwelijks verschillen van de huidige fietsen. Dus als je geduld heeft, kan je jouw droomfiets tot 50% minder krijgen dan het model van het voorgaande jaar op onze verkoopafdeling - inclusief uitgebreid advies van jouw vakhandelaar. De resterende voorraad en de modellen van vorig jaar zijn meestal nog ongedifferentieerd en wachten op je om ze eindelijk op topsnelheid te brengen. Maar we hebben ook goedkope testfietsen, demonstratoren en pronkstukken in onze verkoop, die meestal net zo veel potentiële kopers met weinig gebruikssporen en dealergarantie aantrekken.


Alle merken in de fietsverkoop

Ons koopadvies helpt je alsjeu niet weet welke fiets voor je geschikt is. Het aanbod is immers groot en groeit voortdurend. Bent je meer het type voor een stadsfiets? Is een mountainbike het juiste voertuig voor jouw vrije tijd? Misschien flirt je met een trekkingfiets of zoekt je een fiets voor jouw kinderen? De laatste jaren zijn e-bikes, vouwfietsen voor de stad en sportieve grindfietsen absolute racers geworden. Alle categorieën zijn vertegenwoordigd in de speciale aanbiedingen, zodat je de perfecte fiets kan vinden en kan genieten van de spaarprijzen.

Maar ook al weet je al precies in welke richting je een koopje wilt - mountainbikes van Cannondale, Specialized en Cube zijn onze specials en laten je je nieuwe droomfiets vinden tegen een gereduceerde verkoopprijs. Racefietsen van Scott, BMC, Cannondale of Stevens nodigen uit om mee over het asfalt te vliegen. E-bikes van topfabrikanten als Cube, Haibike, Kalkhoff of Diamant nemen het zweetwerk uit handen, dankzij de technologie van Bosch, Yamaha, Shimano, Panasonic of Brose.

En we hebben ook nagedacht over de korte. Van het Puky-wiel tot de kindvriendelijke Cube mountainbike zijn er goedkope en veilige transportmiddelen voor alle leeftijden. Ghost en Specialized bouwen coole jeugdfietsen, en je kan ze tegen een lage prijs bij ons krijgen. Of het nu gaat om camouflagemodderracers van Stevens voor wilde jongens of dromen in het roze voor de kleine prinses, je kunt ze krijgen voor weinig geld! De keuze van de merken is voor ons een doorslaggevend voordeel. Zo krijgt je het juiste besparingsaanbod van jouw favoriete merk.


Deals in elke fietscategorie

Ons aanbod is bijzonder groot in het mountainbike gebied. In Duitsland is de MTB veruit de meest populaire sportieve fiets en elk jaar hebben we talrijke modellen te koop. Vooral de Duitse merken Cube en Ghost zijn erg populair bij trailliefhebbers in Duitsland. Het hele jaar door verzamelen we de beste aanbiedingen voor je uit de resterende voorraad, speciale modellen en testfietsaanbiedingen. Wil je meer merken? Geen probleem: Scott, Ghost, Merida, BMC, Focus, Mondraker, Centurion, Simplon, Rocky Mountain, Haibike en, en. Elke categorie wordt vertegenwoordigd door talloze merken en je hebt de volledige keuze. Als je geen geschikt aanbod kan vinden in onze fietsenverkoop, is dat niet het einde van de wereld. Ofwel vindt je jouw geluk in de afzonderlijke onderdelen van de merkverkoop ofwel op de aanbiedingspagina's voor [racefietsen] (/promo/roadbikeverkoop), [e-bikes] (/promo/e-bikeverkoop) en [mountainbikes] (/promo/mountainbikeverkoop). Helaas zijn de aanbodplaatsen op de individuele actiepagina's beperkt en daarom vinden niet al onze topaanbiedingen hier een plaats. Met meer dan 25.000 producten op het platform moet je het niet te druk hebben om een plaats te vinden voor al onze topaanbiedingen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief