Scott Trekking- en tourfietsen

Bekijk:
 

Scott trekkingfiets kopen in de online winkel

Begonnen in de wintersportsector, produceert Scott nu al tientallen jaren met succes fietsen in de meer sportieve sector. Natuurlijk begon het bedrijf met de productie van Mountainbikes. De eerste MTB's werden in 1986 in het bergachtige Californië geproduceerd. Na het aanvankelijke succes werden vrij snel andere categorieën toegevoegd met Racefietsen en ook de Trekkingfietsen.

In het begin waren de klanten voornamelijk professionals, maar op een gegeven moment begon de hobbysector voor Scott steeds belangrijker te worden. Hierdoor konden geavanceerde technische ontwikkelingen ook hun weg vinden naar hobby- en massasporten. Alle soorten fietsen profiteerden hiervan - ook de Scott Trekkingfietsen.

De Trekkingfiets - het beste van alle werelden

Een Scott Trekkingfiets combineert het beste van alle categorieën. Technische kenmerken van Racefietsen, MTB's en Stadsfietsen zijn samengebracht, waardoor de Trekkingfiets zelfs voor sportieve, veeleisende rijders interessant is.

De trekkingfiets kan worden gebruikt om een groot aantal disciplines onder de knie te krijgen. Afdalingen kunnen ook over langere afstanden veilig worden afgelegd, weide-, veld- en bospaden zijn ook bij een wat slechtere ondergrond geen probleem, en lange tochten kunnen dankzij de praktische beladingsmogelijkheden van de fietstassen comfortabel worden uitgevoerd. Bovendien is een Scott Trekkingfiets uitgerust volgens de regels van het wegverkeer, zodat de fietsen ook in de stad voor dagelijks gebruik kunnen worden gebruikt. Forenzen en stadsbewoners gebruiken een Toerfiets ook graag als dagelijks vervoermiddel. De robuuste en praktische constructie garandeert een jarenlang gebruik, dat met weinig onderhoud en af en toe een servicebezoek aan de fietsenmaker aanzienlijk kan worden verlengd. De onderdelen zijn gebouwd om je op lange tochten betrouwbaar te vergezellen, en het feit dat ze je op jouw dagelijkse rit naar het werk niet in de steek laten is een prettige bijkomstigheid. Toerfietsen en Trekkingfietsen zijn erg in trek bij ouders en gezinnen, omdat een fiets die meerdere dagen bagage aankan geen problemen heeft met een kinderzitje of een aanhangwagen.

Equipment voor elke situatie

Met een Scott Trekkingfiets kom je veilig en betrouwbaar door elke situatie. De hoogwaardige afwerking, vooral van het frame, voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van duurzaamheid en belasting. Dankzij de krachtige en efficiënte verlichting kan je op elk moment van de dag en de nacht rijden. De banden, die dunner zijn dan die van MTB's, bieden dankzij hun goede profiel perfecte grip in natte omstandigheden, modder en op slechte wegen.

De ergonomie van het stuur zorgt voor een vermoeide zithouding. Tegelijkertijd gaat de zitpositie in de aerodynamische richting. Dit wordt mogelijk gemaakt door het over het algemeen vrij rechte stuur. De materialen voor het frame en de bevestigingen zijn zo gekozen dat zoveel mogelijk gewicht wordt bespaard zonder de stabiliteit aan te tasten. Je kan zonder angst veel bagage inladen. Een lange levensduur en weinig onderhoud worden gegarandeerd door het gebruik van roestvrije materialen.

Welke Scott is geschikt voor mij? De Scott Sub Sport serie

De Sub Series bestaat uit 4 groepen. In het sportievere segment hebben we de Cross en Sport modellen om uit te kiezen. Deze fietsen worden bij voorkeur gebruikt voor toertochten met veel hoogteverschillen, afdalingen en slechte paden. Afhankelijk van het terrein, moet je kiezen voor de Sub Cross op onverharde wegen. Deze fiets heeft veel kenmerken die ook op mountainbikes te vinden zijn. In regio's met beter uitgebouwde wegen kann je kiezen voor de Sub Sport, die vooral op de weg een goed figuur slaat.

Als u op zoek bent naar een meer comfortabele fiets, dan zijn de Sub Evo en Sub Comfort fietsen de juiste keuze. De Sub Comfort en Sub Evo Trekkingfietsen zijn perfect voor een ontspannen weekend fietstocht op het platteland of in de stad. Binnen de serie levert Scott niet alleen modellen voor vrouwen (Lady), maar ook Trekkingfietsen voor vrouwelijke fietsers, die rekening houden met de gemeenschappelijke eisen van de verschillende seksen.

Koop jouw Scott Trekkingfiets nu bij Bike Exchange

Kies een Scott Trekkingfiets en bespaar geld met Bike Exchange. Je kan kiezen uit een groot aantal modellen, dus je krijgt waar voor jouw geld. Over het algemeen kun je niet verkeerd gaan met een Scott Trekkingfiets. Maar als je niet zeker weet welke voor je geschikt is, helpen onze fietsendealers je graag verder. Zij zijn verantwoordelijk voor advies, service en garantieclaims. Voor veel modellen is het ook de moeite waard om uit te kijken naar verlaagde modellen van vorig jaar. De laaggeprijsde Trekkingfietsen van 2020 of 2021 zijn momenteel vaak goedkoper verkrijgbaar. Maar natuurlijk kan je ook de huidige 2022 Scott Sub modellen bij ons krijgen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief