Oxford Stadsfietsen | Citybikes

Bekijk:

Oxford stadsfietsen.

Het merk Oxford stadsfietsen - of Oxford Citybikes - gaat al decennialang mee. Het is momenteel het toonaangevend bedrijf binnen de Belgische fietssector. Zodoende hebben Oxford stadsfietsen een excellente naam op de markt. Oxford is een merk dat zichzelf uitdaagt om de meest complete fietsen te vervaardigen. Het is optimaal afgestemd aan de veeleisende fietsgebruiker en speelt in op de trends binnen de fietswereld en het verkeer. Zo zijn bijvoorbeeld de Oxford citybikes uitgevoerd met een krasbestendige poedercoating. Deze coating weert schadelijke invloeden.

Oxford stadsfietsen: gezond en duurzaam.

Oxford zorgt dat de fiets buitengewoon gezond is en meewerkt aan een gezonde levensstijl. Zo zijn de fietsen milieuvriendelijk uitgevoerd. Energieverlies wordt tegengegaan door een minimum aan lak te gebruiken. Ook wordt de zekerheid gegarandeerd van erkende vakhandelaren waarbij Oxford samenwerkt. Door het garanderen van gekwalificeerde dealers, blijft de fiets jarenlang in prima conditie. De Oxford stadsfietsen gaan dus lang mee en ondersteunen een bewuste en gezonde levensstijl.

Modellen.

Een Oxford stadsfiets kopen is wellicht geen gemakkelijke opgave, er zijn immers zoveel kwalitatieve en aantrekkelijke modellen. In principe is er de volgende indeling aan te treffen: Trekking, City & Allround, Sport & Fitness, Retro, Classic City, Kids en Special. Onder de laatstgenoemde vallen dan typen als een Fixie of een vouwfiets. Ook bestaat er een selectie aan elektrische fietsen. Deze variëren in aandrijving. Deze kan vooraan, achteraan of centraal geïnstalleerd zijn. De locatie van deze aandrijving is belangrijk voor het type fietser. Zo heeft het Belgische merk een aanbod voor elke wens. De categorie Classic City bevat fietsen die geschikt zijn voor dagelijks gebruik en toegespitst zijn op gebruik in de stad. Een voorbeeld hiervan is de Allure N8RB. Het heeft 8 versnellingen en kent een gewicht van bijna 20 kilogram. Het heeft solide Shimano remmen en een verend zadel. Deze uitvoering komt met een reflecterende band. Ook het model Team N3RB kent hoogwaardige Shimano remmen en heeft 3 versnellingen. Typerend aan deze modellen, zowel de heren- als damesuitvoeringen, zijn het comfort van de fiets en de afstemming met het lichaam.

Allround.

De categorie City & Allround heeft een zeer breed assortiment. Modellen als Rainbow, Navarro, Buster, Wembley, Chesterton en Reflex bieden het beste op het gebied van allround fietsen. Dit zijn modellen die te gebruiken zijn in alle omstandigheden en bovengemiddeld blijven presteren. De kleuren variëren van grafietgrijs, creme-wit, chroom, Onyx-zilver, Carmijnrood, limegroen, zandbeige tot blauw of chroom-groen. Ook de Kids-categorie is een lijn aan fietsen die volledig is aangepast op het (opgroeiende) kind. Deze fietsen zijn veilig, betrouwbaar en ondersteunen het kind in het bewegen. De categorie Trekking levert zeer gedegen fietsen die excellent presteren bij het doen van tours of grote trekkings. Dit zijn prima fietsen om te gebruiken bij een fietsvakantie. De Discovery-modellen zijn dienend en ondersteunend bij een veeleisende trekking. De hoogwaardige fietsen hebben uiteraard een dames- en herenvariant. Een Oxford stadsfiets kopen is mogelijk op de website. Bekijk de selectie superieure fietsen van dit zeer vermaarde merk en beweeg je comfortabel en veilig op de weg.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief