Scott Racefietsen

Bekijk:

Wie is Scott?

Scott koersfietsen zijn ideaal voor de wielersport. Met een zo laag mogelijke luchtweerstand en zeer laag gewicht zijn de fietsen makkelijk te wenden en ideaal voor wedstrijden. De fietsen zijn zowel te gebruiken op de weg, het veld, het ruwe terrein als op de baan. Omdat Scott altijd bovenop de nieuwste ontwikkeling zit zal je letterlijk en figuurlijk nooit achterraken. Alle nieuwste innovaties zijn terug te vinden op de modellen en dat merk je!

Scott Bikes: Ook voor de pro’s

Veel professionals zullen een Scott racefiets kopen vanwege de grote betrouwbaarheid van het merk. Profteams IAM Cycling (voormalig) en Orica-Scott maken al gebruik van deze snelheidsduivels. Omdat de fietsen licht en wendbaar zijn, hebben al veel professionals gebruikt gemaakt van de Scott fietsen. Hij is dan ook niet meer weg te denken uit het peloton. Wat zo bijzonder is aan deze fietsen is dat Scott het voor iedereen mogelijk maakt zich tot een professional te ontwikkelen, dankzij de hoge kwaliteit van de fietsen.

De absolute favoriet; Scott Foil

De Scott bikes zijn inmiddels al in veel verschillende soorten, maten en prijsklassen te verkrijgen, afhankelijk van de daarbij behorende technieken. Een groot favoriet binnen de racefietsen is de Scott Foil. Deze is helemaal gebouwd op het doel wat iedereen voor ogen heeft: winnen! Met zijn flitsende design is het ook nog eens een echte blikvanger, waardoor niemand jou uit het oog zal verliezen gedurende de race.

Lichter kan niet! De Scott addict

Een echt lichtgewicht binnen de racefietsen is de Scott addict . Deze fiets weegt net iets meer dan 7 kilogram en is dus bijna door de wind over de baan te tillen! Met deze flitsende fiets zal je gewichtsloos over het peloton vliegen en maken het voor de zwaargewichten achter je vrijwel onmogelijk om je nog in te halen.

Ook voor de dames

Dat de heren weg zijn van de Scott raceduivels, is natuurlijk niet zo vreemd. Fietsen is voor veel mensen een echte passie, zo ook voor vrouwen. Gelukkig zijn er ook voor de dames onder ons ook van fantastische modellen te bemachtigen. Deze kun je herkennen aan de toevoeging ‘Contessa’ in de naam. Deze fietsen zijn er net als bij de heren in verschillende soorten, maten en prijsklassen te vinden.

Wat kies ik?

Er zijn inmiddels zoveel Scott modellen op de markt dat het steeds moeilijker wordt om te kiezen. Het is ook allemaal even aantrekkelijk en de kwaliteit is even zo aanlokkelijk. Toch is er voor ieder een fiets die helemaal bij je past. Door de belangrijkste punten op een rijtje te zetten kom je steeds dichterbij jouw ideale racefiets. Blijft er alsnog veel keuze over? Je kunt gebruik maken van de contactpagina bij elke ad zodat je rechtstreeks een verkoper kan aanspreken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief