Ridley Racefietsen / Koersfietsen

Bekijk:

Ridley racefietsen - betaalbare profkwaliteit voor elk budget

De Ridley koersfietsen die jij bij je lokale dealer kan kopen, zijn nagenoeg identiek aan het materiaal van de profs. En in tegenstelling tot andere grote merken, zijn de kaders van Belgische makelij erg betaalbaar. Zo kan elke enthousiaste fietser, ongeacht zijn budget, met een professionele fiets rijden. Heb je wat extra om uit te geven? Dan kan je jouw Ridley racefiets afwerken met de beste, high end onderdelen zoals elektronische groepsets en carbon wielen. Zoals alle moderne prestatiegerichte fietsen, maakt Ridley zijn topmodellen uit carbonvezel. Dit materiaal is dankzij het lage gewicht en de hoge stijfheid perfect geschikt voor racefietsen, en Ridley geeft vijf jaar volledige garantie op alle frames. Zo ben je verzekerd van een ideale dienst-na-verkoop. Natuurlijk zijn er ook aluminium Ridley koersfietsen. De Fenix heeft bijvoorbeeld beide uitvoeringen.

Op BikeExchange vind je kortingen op 2021 modellen, maar hou de website zeker ook in de gaten voor de Ridley racefietsen 2021. Als je op zoek bent naar het nieuwste modellen van 2022, kan je die ook eenvoudig en gemakkelijk vinden op BikeExchange.

Een Ridley frame voor elk gebruik

Tegenwoordig wordt vaak gesproken over drie subcategorieën op vlak van kaders: aero, lightweight en endurance. De drie hoofdmodellen van Ridley belichamen die onderverdeling perfect. Aan de ene kant heb je de Ridley Noah. Een pure sprintersmachine, goed voor vlakke wegen. Het kader is extra stijf voor een optimale krachtoverdracht en ook zeer aerodynamisch. Met een Noah bereik je efficiënt je topsnelheid.

De Ridley Fenix en Fenix SL zijn echte endurance fietsen. Gemaakt voor comfort en lange ritten. De profs gebruiken deze modellen voor wedstrijden als de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix.

Voor de klimmers is er de Helium. Dit model is vederlicht, iets waar je bergop een direct voelbaar voordeel van zal ondervinden. Hij is ook geoptimaliseerd qua gewicht-stijfheid, dus ook al weeg de fiets niets, is hij toch zo stijf mogelijk gemaakt zodat je getrapte wattages niet verloren gaan.

>>>Bekijk Tony Gallopin zijn Ridley Noah SL

Ridley fietsenwinkels in jouw buurt

BikeExchange is de website waar je online op het gemak je ding kan zoeken, maar toch kan profiteren van de beste persoonlijke service. Alle Ridley racefietsen die bij ons geadverteerd staan, kan je vinden in een lokale shop. Gebruik onze shopfinder om te zoeken op regio en je vindt direct een winkel in jouw buurt. Eens je een fiets hebt gezien die je interesseert, kan je de verkopende winkel mailen of bellen om ineens een afspraak te maken. Je kan ook hun adres opvragen en zelf eens langsgaan om te zien wat er nog zoal te vinden is. Super gemakkelijk.

De juiste Ridley racefiets online vinden

Weet je wat je zoekt? Maak dan gebruik van onze uitgebreide filterfuncties. Sorteer de advertenties zodat je enkel de topaanbiedingen of de nieuwste ads ziet. Verder kan je nog filteren op kleur, maat, groepset, kadermateriaal,... Zonder enige moeite vind je in ons grote aanbod hetgene wat voor jou relevant is.

Ga er dus mee aan de slag. Zoek op, vergelijk specificaties en prijzen, maak je keuze en neem contact op met een fietsenzaak. Zo kom je op een vlotte manier aan de Ridley racefiets van je dromen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief