Isaac Racefietsen | Koersfietsen

Bekijk:

Pioniers in carbon

Isaac begon met het ontwikkelen van carbon componenten in de voorvorken van wielen. Tegenwoordig is het merk een van de meest vooruitstrevende ontwikkelaars van carbon als essentieel element voor fietsen. De grondstof carbon heeft specifieke vezels. Door de juiste manier van harsen, en het omgaan met wevingen, wordt carbon bruikbaar en verwerkt tot composietmateriaal. Isaac gebruikt carbon vervolgens in de buisstructuur van het frame. De fiets is zo licht, sterk en stijf, wat te merken is tijdens het fietsen. Isaac verlegt hiermee grenzen, zonder op te houden met het luisteren naar de klant. Daarmee blijft het merk met veel overtuiging zichzelf bewijzen.

Efficiënte Isaac racefietsen

In 2001 begonnen de technische experimenten rondom carbonsamenstelling. De natuurwetten van beweging van Isaac Newton waren zo inspirerend, dat het bedrijf deze manier gebruikte om baanbrekende fietscreaties te ontwikkelen. Het is koploper op het gebied van frames en complete modellen. Isaac verbetert fietstechnologie door het gebruik van nieuwe materialen. Efficiëntie als fietser staat hierbij voorop. Zelfs de meest doorgewinterde fietser kan elke uitdaging aan en levert met Isaac optimale prestaties. Er is sprake van stevigheid, betere aerodynamica, minder massa en comfort. Elk model is getest op materiaalmoeheid en prestatie. Hoge standaarden in verfijning, het testproces en certificatie zorgen ervoor dat Isaac niets aan kwaliteit inboet. Het geroemde fietsmerk heeft in de mechanische prestatie de hoogste prioriteit gevonden en is hierdoor niet bereid tot een compromis. Door gebruik van geavanceerde materialen zoals epoxy polymeren en CNC-bewerkte aluminium onderdelen, streeft Isaac het beste resultaat na. Dit vertaalt zich in veilige en zeer efficiënte koersfietsen.

Uitvoeringen

  • Isaac maakt high-end carbon frames, maar ook complete racefietsen. 'A la carte' betekent dat Isaac een fiets custom-built kan laten maken. Een veeleisende fietser kan zo een eigen fiets samenstellen. uitvoeringen
  • Graviton & Kaon. Naast carbon fietsen is er ook een scala aan aluminium racefietsen. Deze collectie bestaan sinds 2013 en heet Graviton. De Kaon is een full carbon racefiets en is een instapmodel. Model 2016 is een mooi voorbeeld. Met framemaat 56 cm is dit een sportieve fiets waarbij met een Lay-up design het frame op cruciale plaatsen nog stijver is gemaakt. Stijlvol en zeer aangenaam om op te fietsen.
  • Boson is een schijfrem-versie en een iets hogere stijfheidswaarde dan de Kaon. Het is een comfortabele fiets met een sterk rendement.
  • Baryon is een mountainbike die fenomenaal accelereert. Het is een cross-country fiets die zijn weerga niet kent en uitblinkt in prestatie en aerodynamica.
  • Meson, Element & SL. De Meson is een aerobike die de hoogste prestaties garandeert. Het is ook een populaire fiets in de triatlon-wereld. De Element heeft een stijfheidswaarde van maar liefst 60Nm. Uitstekend voor in de bergen en een top-racefiets die zich met anderen kan meten. De SL toevoeging is nog lichter dan de Element.
  • Photon & Muon. Tijdritfietsen zijn een speciale tak van de sport. De Photon en Muon zijn uitstekende fietsen om de scherpste tijd neer te zetten. De Muon heeft een volledige carbon aerodynamische voorvork. Beide fietsen geven geen ruimte voor enige compromis en presteren naar behoren.

Topprestaties op een Isaac

Dit merk levert fietsen die zich makkelijk kunnen meten met de wereldtop. De geavanceerde toevoegingen en het gebruik van innovatieve technieken zorgt ervoor dat de fietsen optimaal presteren. Isaac's kritische blik op bestaande denkwijzen is een absolute meerwaarde voor de wielersport. Het merk herdefinieert de manier van denken en zorgt er hiermee voor dat de elementen worden uitgedaagd. Het resulteert in bijzonder solide fietsen die hoog presteren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief