Giant racefietsen

Bekijk:
 

Giant racefietsen in detail

Als een van ’s werelds grootste fietsfabrikanten heeft Giant een goed gevuld en zeer evenwichtig assortiment. Ongeacht je beschikbaar budget – een Giant fiets is altijd een goede keuze als het je gaat om sterke prestaties en hoge kwaliteit. Naast een breed aanbod van carbon en aluminium modellen, biedt Giant haar klanten ook speciale fietsen voor vrouwen in tal van varianten. Kijk rustig rond op onze online marktplaats en ontdek alle modellen van het Taiwanese topmerk.

High-tech racefietsen van aluminium of carbon

Profrenners zweren al jaren bij Giant racefietsen. Het beste voorbeeld is de UCI WorldTour ploeg Giant-Alpecin, dat elk jaar successon opstapelt in de grootste wielerwedstrijden ter wereld. De topsporters vertrouwen uitsluitend op de hoogwaardige carbon kaders van Giant, die in termen van stijfheid en gewicht duidelijke voordelen hebben ten opzichte van hun aluminium tegenhangers. Giant vindt zich regelmatig opnieuw uit met modellen zoals de TCR en Propel om telkens weer records qua gewicht en stijfheid te verbreken. Dat spreekt voor de hoge kwaliteit en zin voor innovatie van het merk. Een belangrijk element bij modellen zoals de Propel is integratie. Het ontwerp van het kader is perfect afgestemd om een perfecte eenheid met de wielen en andere onderdelen te vormen. Terwijl frametechnologieën zoals de MegaDrive onderbuis de stijfheid van de fiets verbeteren en Giant racefietsen een unieke uitstraling geven.

Ook als je voorbij enkel het high-end aanbod kijkt om de kwaliteit van een merk te beoordelen, heeft Giant enorm veel te bieden. Vooral op vlak van vrijetijd en hobbt heeft het merk zijn sporen verdiend met een breed gamma aan modellen en varianten. De Giant Defy heeft zich bijna een cultstatus verworven dankzij zijn betrouwbaarheid en betaalbare prijs. De hoge kwaliteit van de afwerking en de geavanceerde carbon en aluminium frames geven een indrukwekkend eindproduct. Niet voor niets is Giant de onbetwiste nummer één als het gaat om aluminium frames.

Giant racefietsen voor dames

Om ook vrouwen een perfect uitgebalanceerde racefiets aan te bieden om zich te bewijzen op de weg, heeft Giant enkele jaren geleden de Liv-serie uitgebracht. Hier draait alles om het maken van een prestatiegerichte racefiets, aangepast voor de specifieke behoeften en afmetingen van dames. Giant heeft zo een belangrijke stap gezet om dames een meer prominente positie in de wereld van het racefietsen te geven. Uiteraard worden de fietsen ook uitvoerig getest door vrouwelijke profrensters die constant degelijke feedback voorzien.

Vind je perfecte Giant racefiets op BikeExchange

Onze selectie Giant racefietsen is erg breed. Toch is het geen probleem om op een gemakkelijke manier je weg te vinden. Onze filters en zoekfuncties maken het gemakkelijk om snel en nauwkeurig de juiste fiets te zoeken. Kijk dus zeker rond in onze brede waaier producten. Als je jouw droomfiets hebt gevonden kan je rechtstreeks contact opnemen met de fietsenwinkel die de fiets aanbiedt. Bel hen, stuur een e-mail of vraag het adres op en ge gewoon langs. Een Giant racefiets kopen is via deze weg helemaal niet moeilijk. Probeer het!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief