Cube Racefietsen

Bekijk:

Cube racefietsen; snel en superlatief

Fietsfabrikant Cube heeft een reputatie voor het ontwikkelen van uitzonderlijke fietsen. Naast hun erg krachtige mtb-lijn kunnen ook de racefietsen overtuigen in elk opzicht. Met een Cube racefiets kan je je zonder zorgen volledig uitleven. De Cube koersfietsen werden lange tijd beschouwd als de topfietsen van de racewereld, maar dat wil niet zeggen dat ze op hun lauweren hebben gerust.

Je kan er altijd op rekenen dat de fietsproducent uit het Beierse Waldershof in Duitsland naar buiten komt met nieuwe baanbrekende innovaties. Als je een Cube racefiets van topklasse wil kopen, dan bieden wij u op grote schaal een breed online aanbod aan. Maak je keuze en koop je nieuwe fiets bij een handelaar in jouw buurt!

Een Cube racefiets in elke prijsklasse

Ben je geïnteresseerd in Cube racefiets, dan vind je bij BikeExchange vast iets naar je zin. Wil je een supersnel topmodel, of een meer betaalbare instapper van Cube, we kunnen jouw verwachtingen invullen. Wij werken samen met een groot aantal dealers uit heel België die regelmatig fantastische aanbeidingen op ons platform publiceren. Iedereen die een Cube koersfiets kopen wil, kan op BikeExchange terecht.

Gesofisticeerde Cube racefietsen voor elk doel

Voor alle verschillende doeleinden is er altijd een Cube racefiets beschikbaar. Voor echte racers zijn er competitieve modellen zoals de Cube Litening. Amateurs en wielertoeristen die graag lange tochten maken vinden ook zeker hun gading. In het bijzonder het Attain model scoort zeer hoog op vlak van prijs-kwaliteit. Met een hoogwaardig aluminium frame en betrouwbare Shimano componenten zullen beginners in deze Cubes een perfecte metgezel voor hun eerste kilometers op de weg vinden. De endurance fiets overtuigt vooral met zijn aangename fietspositie, zodat beginners niet onmiddelijk in een geforceerde aerodynamische positie moeten zitten. Welke Cube racefiets je ook zoekt, wij bieden een gigantisch aanbod waarin u zorgeloos kan rondkijken.

Innovatieve Cube frames

Het belangrijkste deel van een fiets is uiteraard het frame of kader. Het gewicht dat de renner moet vooruit duwen hangt grotendeels af van het frame. Ook de stabiliteit en handling in de bochten worden grotendeels door het kader bepaald. Hoe stijf of flexibel het frame is, bepaalt dan weer de verhouding tussen krachtoverdracht en comfort.

Cube heeft zich dan ook voorgenomen zowel stijve en robuuste als functionele frames te produceren, die toch zo comfortabel mogelijk zijn. Hierbij worden innovatieve technologieën gebruikt zoals bij de Cube Road Litening C68. De C68 is een geheel nieuwe Carbonvezeltechnologie, met een veel hoger vezelgehalte dan voordien. Dit maakt het frame lichter en sterker tegelijkertijd. Zelfs bij de aluminium frames en vorken worden de nauwkeurigste verwerkingsnormen toegepast. De hoge stijfheid van de frames, maakt dat Cube racefietsen steeds sneller en comfortabeler worden, met almaar meer controle en betere prestaties.

Racefietsen van Cube in alle maten

Voor mannen en vrouwen hebben wij de ideale Cube koersfietsen in aanbieding. Klik gewoon de juiste grootte aan in de zoekkolom, duid het gewenste framemateriaal (aluminium of carbon) aan en je krijgt automatisch alle Cube modellen die bij je voorkeur passen. Wil je graag meer informatie bij een artikel? Bij elke advertentie kan je de contactgegevens van de aanbieder terugvinden. Zo kan je altijd bellen, mailen of langsgaan bij de fietshandelaar zelf. De verkopers zullen je met plezier vakkundig adviseren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief