Cannondale Racefietsen

Bekijk:

Cannondale racefietsen voor elk niveau

De Amerikaanse fietsfabrikant Cannondale, uit Bedford Pennsylvania, kwam in 1971 al op de markt en wordt vandaag beschouwd als een van de toonaangevende fietsmerken voor mtb’s en racefietsen. Als jij ook een Cannondale racefiets wil kopen die volledig aan je wensen voldoet, dan kan je bij ons terecht om te vinden wat je zoekt. In onze online shop vind je sowieso een racefiets, die perfect bij je behoeften past. Wil je een echte top koersfiets, dan heeft Cannondale zeker iets in huis dat je zal imponeren.

Uitstekende Cannondale frames van aluminium of carbon

In de vroege jaren 1980 bewezen de Cannondale ontwikkelingsexperts hun kwaliteiten en inventiviteit. Zij brachten toen de CAAD (Cannondale Advanced Aluminium Design) uit. Een hoogwaardige alu racefiets die tot de dag van vandaag nog heel erg populair is. De echte topmodellen van Cannondale zijn tegenwoordig bijna uitsluitend van carbonvezel gemaakt. Met deze stof heeft men vooral op vlak van gewichtsvermindering en stijfheid de laatste jaren enorme stappen vooruit gezet. De Cannondale carbon fietsen hebben een schitterende reputatie. In 2012 werd de high end Super Six EVO door de pers verkozen als beste racefiets ter wereld.

Een Cannondale racefiets online of lokaal kopen

Cannondale koersfietsen zijn zowel met aluminium als met carbon kaders echte bestsellers. Welke voorkeur jij ook hebt voor je nieuwe fiets, je vindt het bij ons. In ons winkelaanbod zitten fietsen van alle maten, uitvoeringen en prijsklassen. Zelfs als beginner met beperkt budget vind je wel een Cannondale racefiets naar je zin op BikeExchange en onze aangesloten fietsenwinkels. De shops die met ons samenwerken zijn stuk voor stuk gerund door echte vakmensen met liefde voor het beroep. De Cannondale racefietsen van 2018 zijn intussen binnen en je kan ze bij ons al vinden. Alle fietsen op onze website kan je online bestellen en lokaal kopen bij een winkel in jouw buurt. Zo ben je nog altijd verzekerd van de juiste service in de winkel zelf. Gebruik de vind een fietsenwinkel functie om de beste lokale dealers in jouw omgeving te vinden en check of de fiets die je zoekt daar in voorraad is.

Jouw droomfiets binnen handbereik

Om de perfecte Cannondale racefiets te vinden, vind je op BikeExchange absoluut alles wat je nodig hebt. Dankzij de filterbalkjes links op deze pagina kan je kiezen om enkel de relevante advertenties te tonen. Je kan sorteren op framemateriaal, schakelgroep, geslacht, maat, prijs,... Klik daarna gewoon op je favoriete fiets en bekijk de details. Als je verdere interesse hebt, kan je het adres van de winkel opvragen en langsgaan of je kan de dealer opbellen of een e-mail sturen als je extra info wil. De handelaar zal dan zonder problemen al je vragen beantwoorden en je verder begeleiden met het maken van je fietskeuze. Droom je ervan een coole Cannondale koersfiets te kopen, dan helpen wij je verder. De goedkoopste aanbiedingen vind je hier. Modellen van vorige seizoenen en de 2018 catalogus vind je hier samen op één website. Veel zoekplezier!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief