BMC racefietsen

Bekijk:

Deze Zwitserse fietsbouwer heeft vele sporters ondersteunt die dankzij het goede materiaal zegevierend op de hoogste podia hebben gestaan. Het vermaarde fietsmerk levert de beste fietsen ter wereld, door middel van hun eigen onderzoek en ontwikkelingsfaciliteit: Impec Lab. Met kennis, kunde, precisie en passie is BMC een fietsmerk waar je niet omheen kunt.

>>> 10 Weetjes over de 2018 BMC Teammachine SLR01

De Road Bikes van BMC

BMC racefietsen worden gemaakt vanuit een onconventioneel perspectief. De beste oplossingen om de hoogste prestaties te leveren hebben een uniek perspectief nodig. Om deze reden zijn BMC racefietsen bijzonder in ontwerp en in performance. BMC is een fabrikant die twee professionele raceteams voortbrengt: road en off-road. De fietsen die geproduceerd worden zijn gebaseerd op excessief onderzoek, maar ook op basis van feedback en ervaring door gelauwerde professionals. Zo zijn de fietsen die jij kan kopen, van dezelfde kwaliteit als die van de profs.

Geschiedenis van BMC racefietsen

De Bicycle Manufacturing Company is een Zwitserse constructeur die tussen 2001 en 2006 officieel fietsleverancier was van het professionele Phonak Hearing Systems-team. Daarna ging het leveren aan Team Astana. Ook het Amerikaanse Racing Team werd gesponsord. BMC is een premium fietsenmerk dat ontstaan is in 1994. Door het Impec Lab hebben de racefietsen de hoogste standaard in kwaliteit, afwerking en design. BMC investeert veel in ontwikkeling en onderzoek om prestaties te verbeteren. BMC is geliefd bij veel topatleten, zodat het mogelijk werd om kampioenschappen en de Tour de France te winnen. BMC gaat de uitdaging aan om obstakels te overwinnen met behulp van precisie en kwaliteit ingenieurswerk. Het bedrijf werkt als een Zwitsers uurwerk en levert zo de Porsche onder de racefietsen.

BMC 2018 modellen online

BMC racefietsen komen in vele vormen en stijlen. Zo is de Time Machine een absolute topper in tijdritten. Naar eigen zeggen is deze fiets de snelste ter wereld. Triatleten kunnen geen genoeg krijgen van deze fiets, dat blijkt ieder jaar wel tijdens de Iron Man in Hawaï. Het stuur is verbeterd door de toevoeging van de V-cockpit. De Roadmachine is een alleskunner. Gemaakt voor verregaand comfort, zonder aan racekwaliteit in te boeten. Het is een aerodynamisch en lichtgewicht model met schijfremmen. Deze fiets, net als veel andere modellen, heeft een Dual-Stack. Zo zit de renner dieper. Ook de kabels zijn geïntegreerd, wat de strakheid ten goede komt. De Teammachine is de fiets naar keuze van de meeste BMC profs op de weg. Minder endurance gericht dan de Roadmachine, maar toch een raceklaar allround werkpaard voor zowel in de bergen als op het vlakke.

De beste BMC fietsen kopen, bij jou in de buurt

BMC is een hoogwaardig merk dat blijft verrassen. Tot in het kleinste detail zijn de racefietsen afgewerkt. Zodoende is de fiets raceklaar, high-performance en klaar om de competitie aan te gaan. Fietsliefhebbers staan aan de ontwerptafels en technologisch geavanceerde machines maken het af. Premium is het woord waarmee BMC haar bouwproces aanduidt. Adviezen van Evans, Hushovd, Absalon; (voormalige) topatleten testen de fietsen en maken het mogelijk dat de fiets tot op de kleinste millimeter afgesteld staat op een uitstekende prestatie. Of het nu voor recreatief of professioneel gebruik is, BMC racefietsen zorgen voor een extase op de fiets.

Een nieuwe BMC racefiets kopen? Op BikeExchange vind je zo een mooi aanbod BMC-dealers in Vlaanderen. Het zijn stuk voor stuk professionals waar service en vakmanschap vooraan staat. Contacteer hen rechtstreeks en laat je verder helpen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief