Orbea Racefietsen | Cyclocross fietsen

Bekijk:
 

Alles wat je moet weten over Orbea Racefietsen

De grootste Spaanse fietsfabrikant is al vele jaren een reus in de fietsindustrie. Dankzij het uitstekende vakmanschap en de moderne geometrie van de frames is het merk een favoriet geworden bij talrijke fietsliefhebbers. Niet alleen Orbea Racefietsen voor heren zijn erg populair, maar ook Orbea dames Racefietsen, aangezien de verschillende modellen in talrijke framematen verkrijgbaar zijn. Naast Racefietsen biedt Orbea tal van andere categorieën aan: Mountainbikes (Enduro, Trail en Cross Country), Trekkingfietsen, Stadsfietsen en Kinderfietsen.

 

Welke Orbea Racefiets is geschikt voor jou?

Niet alle racefietsen zijn hetzelfde. Daarom biedt de fabrikant momenteel drie verschillende modellen aan: De Orbea Orca, de Orbea Orca Aero en de Orbea Avant. De Orca zal waarschijnlijk het beste compromis zijn voor de meeste fietsers. Met de Orca is een snelle Racefiets ontwikkeld waarmee je je beste tijden kunt verbeteren. Een evenwichtige verhouding tussen gewicht, comfort en aerodynamica maken hem tot de absolute allrounder onder de drie modellen. Wat je ook van plan bent met je nieuwe Orca - een vakantie in de bergen, een nieuwe beste tijd op een Strava-segment of een lange rit op een zondagochtend - de fiets kan heel flexibel worden gebruikt en is op alle eventualiteiten voorbereid.

Als je zo comfortabel mogelijk op weg wilt, is de Orbea Avant ook een zeer goede keuze. De geometrie is iets meer ontspannen dan bij de Orca en zorgt dus voor rechtop zitten. Gewicht en aërodynamica spelen bij dit model geen onbelangrijke rol, maar zij hebben niet de hoogste prioriteit. De Orbea Avant slaat een zeer goed figuur, vooral op extreem lange ritten. Voor een nieuwe beste tijd of voor wedstrijden moet je eerder kijken naar de twee Orca-modellen. Maar op het gebied van comfort en eenvoud is de Avant over de hele linie de beste.

Elke seconde telt? Ga dan voor de Orbea Orca Aero! Dit model is 100% ontworpen voor racing, omdat je geen compromissen hoeft te sluiten op het gebied van aerodynamica en gewicht. Of het nu gaat om voorvork, stuur, velgen of zitbuis - waar je ook kijkt, je vindt geoptimaliseerde aerodynamica. Vooral op vlakke banen is het verschil tussen deze aero runabout en de andere modellen duidelijk merkbaar. "Fun is Fast" - volgens dit motto zul je veel plezier hebben tijdens je fietstocht met de nieuwe Orbea Orca Aero!

 

Vind de beste Orbea Racefiets aanbiedingen in onze winkel

Wij werken samen met gecertificeerde en uitstekende Orbea winkels die je niet alleen uitgebreid kunnen adviseren, maar ook jouw nieuwe fiets direct bij je thuis kunnen afleveren - uiteraard perfect op je afgesteld en voor zover mogelijk voorgemonteerd. Je bestelt dus niet bij een "gewone" online winkel ergens op internet, maar rechtstreeks bij een Orbea dealer die zijn vak verstaat. Als je op zoek bent naar een koopje, neem dan een kijkje in de Racefiets verkoopsectie, waar je topaanbiedingen voor Orbea Racefietsen vindt!

Wat je ook wilt kopen, wij bieden je verschillende winkelmethodes aan: Omdat wij lokale winkeliers willen steunen, kan je het gewenste product ook rechtstreeks bij de winkelier kopen via onze online shop. Je kan zoals gebruikelijk winkelen in onze online shop, alles direct betalen en jouw goederen vervolgens gemakkelijk thuis laten bezorgen. Als je niet online kunt bestellen, komt dat omdat de winkeliers niet altijd tijd hebben voor onlineverkoop en hun producten liever persoonlijk aan je verkopen in de plaatselijke winkel. Als je advies nodig hebt, kan je contact opnemen met onze online-klantenservice of rechtstreeks met de detailhandelaar via e-mail of telefoon.

 

Verder selectie in onze Orbea-Shop

Of je nu jong, oud, dames of heren bent: in onze online fietsenwinkel kan iedereen de ideale Orbea Racefiets vinden tegen een eerlijke prijs. Want op onze marktplaats vindt iedereen het ruime aanbod van meer dan 400 dealers, met zowel de nieuwste 2022 modellen als goedkope stopgezette modellen, testfietsen of fietsen in de uitverkoop. Hier kan de fietsen en E-bikes meestal krijgen tegen onklopbare prijzen in de verkoop sectie van onze winkel. Geen enkele andere Orbea winkel biedt je zo'n selectie! Als je niet precies weet welk model je wilt, kan je onze handige filterfunctie gebruiken om de juiste Orbea racefiets te vinden: Klik gewoon op de corresponderende maat en het gewenste frametype, en alle topmodellen worden getoond. Houd jouw ogen open en kom van tijd tot tijd terug om er zeker van te zijn dat je geen speciale aanbiedingen, gloednieuwe modellen of solden mist!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief