Bianchi racefietsen

Bekijk:

De Italiaanse fabrikant is een vaste, historische waarde in het wielrennen geworden. Met meer dan 130 jaar geschiedenis kan Bianchi terugkijken op onmetelijke successen en mijlpalen. De beste Bianchi racefiets aanbiedingen vind je hier in onze online shop.

Bianchi racefietsen – Snelheid beleven

Bianchi is een van de meest populaire en succesvolle merken in de wielerwereld. De sleutel tot succes is het oog voor detail dat Bianchi heeft bij het ontwikkelen van elk frame. Bianchi racefietsen passen zowel bij de meest doorwinterde profs, als bij hobbyisten en amateur fietsers. Voor iedereen is er wel een topfiets beschikbaar in het gamma.

De diversiteit van Bianchi koersfietsen

Bianchi heeft een heel verscheiden aanbod racefietsen. Elk soort gebruik wordt voorzien van een passend Bianchi model. Van endurance fietsen en hoogwaardige racers tot speciale vrouwenfietsen en cyclocross, Bianchi is tot alles in staat. Vooral in de high-end range scoort Bianchi uitstekende punten. Hun superstijve carbon frames, ontwikkeld met oog voor rijcomfort en wendbaarheid zijn één voor één geschikt om overwinningen te halen. Zelfs in de zwaarste omstandigheden. Het topmodel is de Bianchi Oltre XR2. Een andere uitschieter is de Sempre Pro, die nog net iets veelzijdiger en comfortabeler is. Voor echt lange afstanden raden wij de fietsen in de Endurance serie aan. Die bieden maximale prestaties met optimaal rijcomfort. Dit dankzij hun specifieke framegeometrie voor een ideale zitpositie. De modellen in deze categorie zijn de Infinito, Intenso, Impulso en Via Nirone.

Wielrenplezier voor vrouwen met de Dama Bianca

Dames die actief van een racefiets willen genieten kunnen kijken naar de Bianchi Dama Bianca, genoemd naar de legendarische minnares van de Italiaanse kampioen Fausto Coppi. De Intenso en Via Nirone stonden model voor deze vrouwenreeks. Met enkele aanpassingen aan de geometrie van het kader om optimaal te voldoen aan de specifieke vereisten van het vrouwelijk lichaam, is Dama Bianca perfect gezelschap voor dames. Alle Bianchi fietsen zijn uitgerust met hoogwaardige Shimano of Campagnolo groepsets. Beide merken leveren betrouwbaar en functioneel materiaal, dat perfect past bij de kwaliteitsframes van Bianchi.

Verlaat de weg – offroad met Bianchi cyclocrossfietsen

Met twee cyclocrossmodellen heeft Bianchi geen overvloed aan CX-fietsen, maar het zijn er twee die kunnen tellen. De Zurigo en Zolder zijn hoge kwaliteit frames met robuuste componenten, gans klaar om de ploeteren door modderige bospaden en technische parcours. Qua onderdelen worden deze Bianchis uitgerust met SRAM en Shimano onderdelen, gecombineerd met hydraulische schijfremmen van Avid en Shimano voor extra remkracht. De focus op duurzame en lichte componenten maakt de Bianchi offroad fietsen uiterst competitief.

Vind je perfecte Bianchi racefiets op BikeExchange

Een Bianchi racefiets kiezen is niet altijd eenvoudig. Het brede assortiment kan in eerste instantie afschrikken. Maar als je voor jezelf uitmaakt wat voor fiets je zoekt, sta je al een stap verder. Vrouwen moeten kijken naar de Dama Bianca, cyclocross liefhebbers zijn best af met de Zolder of Zurigo. Pure wegrenners kunnen kiezen uit aerodynamische sprintersfietsen of endurance modellen. Ook voor elk budget kan je iets specifieks zoeken. Hier op BikeExchange maken we het je gemakkelijk. Met hulp van de filterfunctie kom je zonder probleem terecht bij jouw favoriete model. Zoek specifiek op prijs, maat, materiaal of groepset en vind vandaag nog jouw Bianchi topaanbieding!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief