Specialized Racefiets schoenen

Bekijk:

S-Works schoenen van profkwaliteit

Zowel beginners als professionals vinden in het aanbod Specialized raceschoenen hun gading. De Sport Road Shoes zijn al verkrijgbaar vanaf €89,9. Dit instapmodel is uitgerust met de Body Geometry zoolconstructie van Specialized. Deze zolen zijn wetenschappelijk ontworpen om zo efficiënt mogelijk te zijn, zonder comfort te verliezen. Blessures in de knieën en heupen worden vermeden door een ergonomische positionering van de voet. Tussenmodellen voor mensen met een hoger, maar geen onbeperkt budget, zijn de Comp en Elite Road shoes. Deze modellen lenen veel eigenschappen van de grote toppers, maar blijven nog bescheiden qua kostprijs.

De échte fanatiekeling, prof of wie gewoon dol is op het allerbeste materiaal, kunnen gaan voor de S-Works 6 en Sub6 modellen. De Sub6 ziet er zeer klassiek en strak uit dankzij het gebruik van veters in plaats van modernere sluitingen. De schoen is ontworpen in de Win Tunnel van Specialized en is een van de meest aero schoenen op de markt. Hij wordt geleverd met een zogeheten Warp Sleeve, een superstrakke overtrek die over de veters en andere uitsteeksels gaat om nog meer wattages te besparen ten opzichte van de lucht. De S-Works 6 is minder aero, maar eens zo stijf en comfortabel. Deze pijlsnelle en explosieve schoen brengt al je kracht rechtstreeks over op je fiets. Qua sluiting is hij afgewerkt met het betrouwbare dual-Boa systeem. De Boa zorgt ervoor dat je de vastheid van de schoen zo egaal mogelijk kan verdelen, en dat met één hand.

Specialized raceschoenen voor dames

Omdat dames andere ergonomische eisen hebben dan mannen, voorziet Specialized ook veel aandacht aan de vrouwelijke fietsers. Modellen als de Comp, Torch en Ember zijn damesspecifiek. De materialen en technologieën zijn niet anders dan hun tegenhangers voor mannen, maar de pasvorm is geoptimaliseerd voor vrouwen. Ook de high-end S Works 6 heeft een vrouwelijke variant. Zo kan elke wielrensters haar mannelijke fietsvrienden bijhouden en achterlaten met het beste materiaal.

Specialized schoenen kopen op BikeExchange

BikeExchange werkt samen met toegewijde Specialized dealers van over heel het land. Een winkel zoeken in je buurt is een fluitje van een cent met onze shopfinder. Alle Specialized schoenen die je op onze productpagina terugvindt, kan je in de winkel zelf kopen. Maak je dus geen zorgen over het bestellen van de verkeerde maat of kleur. Je kan hier al je research doen en dan de winkel in kwestie contacteren met een mailtje of door even te bellen. Je zal ongetwijfeld verder geholpen worden bij het maken van de juiste keuze. Geniet van je nieuwe Specialized raceschoenen! Er zijn alvast meer dan 150 profrenners op WorldTour niveau die voor hetzelfde merk kiezen, dus je bevindt je in goed gezelschap.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief