Gazelle Omafiets

Bekijk:
 

Gazelle: de orginele omafietsen

Wil je ook zo’n coole Gazelle omafiets kopen, voor de beste prijs en bij jou in de buurt? Vertrouw dan op BikeExchange als jouw ervaren online fietspartner. Al sinds de 19e eeuw heeft Gazelle een traditie als fietsenfabrikant en het bedrijf heeft al die ervaring gebundeld in een reeks omafietsen. Maar dat is nog lang niet alles, want het zijn natuurlijk ook gewoon ideale en ongecompliceerde stadsfietsen. Heerlijk om mee te shoppen, om gewoon boodschappen mee te halen, of om naar school te rijden bijvoorbeeld.

Een Gazelle omafiets in detail

De Gazelle omafiets kenmerkt zich vooral door stabileit, kwaliteit en comfort en is vooral geliefd als stadsfiets. De typische zwanenhals-buis bij de orginele damesmodellen is het unieke kenmerk. Een vlak, breed stuur en een comfortabel breed zadel zorgen voor een zeer aangename zithouding om mee te cruisen. Alle omafietsen van Gazelle hebben 28 inch wielen met naafversnellingen en coole trommelremmen. Bij de meeste modellen kun je daarnaast kiezen voor een uitvoering met terugtraprem, al dan niet in combinatie met een trommelrem voor. Wil je binnenkort een omafiets van Gazelle kopen, dan slaag je zeker bij BikeExchange, met alle modellen voor de beste prijzen die verkrijgbaar zijn bij fietsenwinkels bij jouw in de buurt.

Nostalgie is leuk en aardig, maar er is meer. Gazelle heeft haar omafietsen wel degelijk van de modernste techniek voorzien als het gaat om de naafversnelling. Gekozen is voor de vertrouwde Shimano Nexus met drie of zeven versnellingen. Hiermee kan soepel worden geschakeld, terwijl het net zo degelijk is als de fiets zelf.

Decennia lang cult: Gazelle omafiets

Het schoolvoorbeeld van de omafiets is de Gazelle “Classic“. Al jarenlang onomstotelijk geliefd in Nederland en Vlaanderen, ondanks de omkomst van. Uitgerust met een LED-achterlicht , een koplamp met naafdynamo voor, een jasbeschermer en onderhoudsarme versnelling is het eenvoudigweg een ideale fiets voor alledaagse ritjes in het stadsverkeer. Twee opvallende Gazelle omafietsen zijn verder de Miss Grace en HeavyDutyNL. Beide zijn zogenaamde carriers met een extra bagagedrager als eyecatcher vooraan. Vooral bij de “HeavyDutyNL“ is deze bagagedrager niet alleen trendy, maar ook nuttig te gebruiken om bijvoorbeeld veel boodschappen te kunnen doen zonder parkeerproblemen. Dankzij de dubbele voetstandaard en het vastzetten van het stuur is het ook een perfecte fiets voor koeriers. Voor wie voordelig aan een Gazelle omafiets wil komen, is bikeExchange de ideale online marktplaats.

Het Van Stael model is iets dynamischer als de reeds genoemende Gazelles. Voorzien van een onverwoestbaar stalen frame, wordt hier retro-nostalgie met een modern design verbonden. Plus: met minder dan 14 kg een stuk lichter dan de overige modellen. In plaats van trommelremmen heeft Gazelle gekozen voor V-brakes en toont zo dat men ondanks een retrofocus met de tijd meegaat.

Grote keuzemogelijkheden bij Gazelle omafietsen

Op onze marktplaats voor fietsen vind je gegarandeerd een omafiets die bij jouw past. Als je een Gazelle omafiets kopen wil, slaag je zeker bij BikeExchange. Bij ons vind je alle modellen en de beste aanbiedingen uit heel Vlaanderen en Nederland op één plek. Dat geldt zowel voor de nieuwste 2022 modellen als voor oudere voordelige modellen. Via de filterfunctie kun je criteria aangeven die voor jou belangrijk zijn, zoals bijvoorbeeld prijs of kleur. Uiteindelijk kom je altijd uit bij een fietsenwinkel bij jou in de buurt. Alvast veel fietsplezier toegewenst op je omafiets!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief