MTB helmen

Bekijk:

Mountainbike helmen voor hem en haar

Je kunt niet zonder. Als je je echt wilt uitleven bij het Mountainbiken, heb je een MTB-helm nodig. Elk pad is een nieuwe uitdaging die je maar beter alleen met de juiste bescherming kunt aangaan. Hoge snelheden met ruw terrein en plotselinge obstakels maken een mountainbikehelm tot een onmisbare uitrusting tijdens de tocht. Bij BikeExchange vindt je een ruim assortiment MTB helmen die je optimale bescherming bieden. Voor maximale bescherming bij Enduro- en Downhillwedstrijden, raden wij in onze winkel Fullface-helmen aan.

Onze grote selectie MTB-helmen beschermt je op betrouwbare wijze tegen hoofdletsel bij een val. Bovendien zijn ze een echte troef bij het rijden van snelle singletrails door het bos om struikgewas en bosschages af te weren die je anders hinderlijk in het gezicht zouden slaan. Veel mountainbikehelmen zijn ook voorzien van een afneembaar helmvizier, zodat je bij wisselende lichtomstandigheden altijd het overzicht kunt bewaren.

Naast de stabiliteit en de weerstand van een helm leggen de fabrikanten vooral de nadruk op voldoende ventilatie en een laag gewicht. Om ervoor te zorgen dat je op tour altijd een koel hoofd houdt, zijn in mountainbikehelmen talrijke ventilatiespleten geïntegreerd, zodat de lucht kan circuleren en niet alleen maar van je helm afketst. Het lage gewicht verhoogt het comfort tijdens het rijden en maakt de helm minder hinderlijk, vooral tijdens lange tochten.

Vergeleken met gewone Fietshelmen, richten fabrikanten van MTB-helmen zich op meer bescherming aan de achterkant van het hoofd. Daartoe worden de helmen in dit gedeelte lager getrokken, zodat het achterhoofd voldoende beschermd is bij typische valpartijen op trails. Deze maatregel draagt ook bij tot het karakteristieke uiterlijk van een mountainbiker. Bovendien wordt veel waarde gehecht aan comfort en een laag gewicht, de all-round bescherming is beter dan bij Racefietshelmen.

TB helmen van verschillende topmerken

Onze online shop biedt je de beste aanbiedingen van talrijke vakhandelaars in Nederland en Belgie. Dit betekent dat wij een ruime keuze kunnen bieden uit alle topmerken. Voor een snelle zoekopdracht kunt je gemakkelijk het zoekfilter gebruiken om de resultaten te beperken op basis van helmmaat, prijs of kleur. Zo ziet je alleen waar je echt in geïnteresseerd bent. Als je een ervaren mountainbiker bent en geïnteresseerd bent in bepaalde merken, kunt je ook in onze merkenshops zoeken naar de juiste mountainbikehelm.

Koop hoge kwaliteit - Mountainbike Helmen tegen de beste prijs

BikeExchange biedt je de beste selectie van MTB helmen de klok rond. Ons assortiment breidt zich bijna dagelijks uit met nieuwe modellen en gereduceerde resterende voorraad, dus het is zeker de moeite waard om af en toe een kijkje te nemen op onze online marktplaats. Onze winkel heeft een grote verscheidenheid aan topaanbiedingen en biedt je ook de beste waarde. Voor elk product staat de handelaar die het aanbiedt tot jouw beschikking als contact- en servicepartner. Zo kunt je uit de eerste hand de voordelen van de afzonderlijke producten te weten komen, Als je nog aan het begin van jouw zoektocht staat

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief