Specialized Fullys

Bekijk:
 

Specialized Fully - MTB's voor ruw terrein

Als u graag met een MTB over hobbelig terrein rijdt en in volle vaart van hellingen af jaagt, raden wij je met een gerust hart een Specialized Fully aan. Met een Fully suspension mountainbike (of Fullsuspension MTB) van Specialized kun je je behendig voortbewegen op ruig terrein en genieten van elke afdaling.

Specialized Fullys in verschillende versies

Hoewel elke Specialized Fully kan worden omschreven als een echte high-tech fiets die staat voor puur MTB plezier, zijn er ook verschillen. Wat je persoonlijke voorkeur ook is, bij BikeExchange kun je een Specialized Fully kopen die precies bij jouw rijstijl past. En om je te helpen de enorme selectie fietsen te beperken, bieden wij je een filter die je uiteindelijk Specialized Fullys laat zien die je zal inspireren. Beginnend met de rijstijl, kann je kiezen uit de volgende Fully versies:

  • Cross-Country & Race
  • Dirt Jump & Street
  • Recreatie & All Terrain
  • All Mountain/Trail
  • Downhill & Freeride.

Het is geen geheim dat volledig geveerde Mountainbikes niet de sterkste zijn op rechte stukken en bergop, omdat fietsers veel meer kracht moeten gebruiken. De Gespecialiseerde Volkeren hebben ook hun sterke punten op andere gebieden. Bij de keuze van een MTB gaat het er altijd om wat je op je fiets wilt beleven. Hoe groter de obstakels in het terrein, hoe meer er te zeggen valt voor een volledig geveerde fiets.

Fully geveerde MTB's voor het beste off-road plezier

De Specialized Enduro is zonder twijfel een van de bekendste fietsen van het traditionele Amerikaanse merk. Met deze off-road racers is rijplezier voorgeprogrammeerd, maar er zijn ook duidelijke verschillen in het ontwerp en de prijsklasse van deze Specialized Fully serie. Je kan te weten komen welke kenmerken elk model biedt door te klikken op de fiets waarin je geïnteresseerd bent. Alle details worden hier duidelijk gepresenteerd. Als je gedetailleerd advies wilt van een professional, kan je ook rechtstreeks contact opnemen met de verkoper. Je vindt de verkoper naast de respectieve productbeschrijving.

Andere vroegere modellen

Nadat de Epic Hardtail al in een nieuw jasje was gestoken, was het in 2018 de beurt aan de Epic Fully. Maar de focus was hetzelfde: Minder gewicht, betere handling en natuurlijk: nog meer prestaties op de trails. Want de steeds veeleisender crosscountry- en marathonparcoursen vragen steeds meer van de fietsen en hun berijders op het gebied van techniek en materiaal. Daarom richt Specialized zich niet alleen op een lichter frame, maar ook op een verbeterd chassis. Daartoe is de Brain demper op de achterdriehoek herzien. Het gewicht is met 525 gram gedaald dankzij het weglaten van de Horst Link in de liggende achtervork en een nieuwe carbon layering. Bovendien is de geometrie van de 29er Fully nog agressiever gemaakt, wat zorgt voor een nog wendbaarder rijgedrag dankzij een steilere stuuruitslag en kortere liggende achtervorken.

Een andere Fully innovatie voor 2018 was de Enduro, waar de ontwikkelaars in 2017 al aan hadden gewerkt. Het resultaat: een groter bereik, een flip-chip om de geometrie aan te passen, spiraaldempers en geselecteerde Öhlins-onderdelen op de S-Works en Pro/Elite modellen en nog veel meer. Goed nieuws voor de Enduro 2017-fractie: de schokdemper met Flip-Chip kan zonder problemen achteraf worden gemonteerd.

Fully`s in verschillende kleuren en maten

Als je een Specialized Fully wilt kopen, vindt je zeker wat je zoekt in onze online fietsenwinkel. En ook al moet elke fiets perfect zijn afgestemd op je eigen rijvaardigheid, het moet geen probleem zijn om de ideale Fullsuspension Mountainbike van Specialized voor ruig terrein te vinden. Klik gewoon op de maat van jouw voorkeur, de versnelling, het materiaal van het frame en jouw favoriete kleur - de resultaten zullen overeenkomen met uw ideeën.

BikeExchange heeft de perfecte Specilized Fully voor je!

Als je een fiets wilt kopen, vindt je in ons programma een ruime keuze aan modellen. Naast kleine en grote fietsdealers bieden ook particuliere verkopers hun goed onderhouden MTB Fullys aan op BikeExchange. Krijg eerst zelf een indruk van het Specialized assortiment en vind jouw favoriete Fully bike in onze grote fiets online shop. We hebben veel Specialized voor je, elke categorie is tot de nok toe gevuld met aanbiedingen. Vooral wat de Fullys betreft, kan je de nieuwe modellen die in 2022 uitkomen krijgen, maar ook modellen van vorige jaren met verlaagde prijzen. Maar of het nu een gloednieuwe fiets is of een afgeprijsd restant - met Specialized kan je niet fout gaan.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief