Giant Fullys

Bekijk:
 

Giant Fullys - topprestaties in detail

De selectie van mountainbikes in onze enorme online shop is onhandelbaar groot. Honderden merken, duizenden modelseries en talrijke varianten maken de zoektocht naar de juiste MTB meer dan moeilijk. Dus waarom zou je kiezen voor een Giant Fully? Wat onderscheidt de Anthem, Trance, Glory, Reign of Stache? Het is algemeen bekend dat een fully zich kenmerkt door meer rijcomfort, betere handling op moeilijk terrein en meer veerweg voor nog veeleisender trails, maar wat maakt een Giant fully speciaal? Wat zijn de voordelen ten opzichte van een vergelijkbare hardtail? Wij laten je zien welke eigenschappen Giant's Fullsuspension mountainbikes zo populair maken.

Maestro ophanging: De huidige Giant Fullys zijn uitgerust met het bekroonde Maestro dempingssysteem, dat zorgt voor een stabiele en veilige rit. De speciale ontkoppeling isoleert de aandrijving van de achterste driehoek, zodat hinderlijk pedaalgeklop niet eens optreedt. Trillingen worden doeltreffend geabsorbeerd en maken volledige tractie mogelijk, zelfs op moeilijk terrein. Het remvermogen van de Fully MTB's blijft volledig behouden, zodat ze zowel in het wegverkeer als off-road veilig kunnen worden gebruikt.

Ultralichte frames en innovatieve technologieën

Advanced SL carbon frame: Het fietsframe is de basis voor een goede Fullsuspension mountainbike. Giant investeert veel tijd en energie om tegelijkertijd sterke en lichte frames te ontwikkelen en te fabriceren. De ultralichte carbon frames met Advanced SL Composite-technologie scoren met een superieure verhouding tussen gewicht en stijfheid. Bij de productie wordt niets aan het toeval overgelaten - de koolstofvezels voor het sterke materiaal worden door Giant zelf geproduceerd en verder ontwikkeld. De CNt-technologie is niet vergelijkbaar met andere processen voor de productie van fietsframes. Het houdt in dat microscopische polymeren worden toegevoegd aan de op maat gemaakte kunststof voor Giant, waardoor de duurzaamheid wordt verhoogd en de verticale en horizontale stijfheid wordt verbeterd. Een zeer welkome eigenschap voor Giant fullys die bij hoge snelheden talrijke krachten moeten weerstaan en kanaliseren.

OverDrive 2: Veel van Giant's Fully mountainbikes maken gebruik van OverDrive 2 technologie, een verdere ontwikkeling van het succesvolle OverDrive systeem. Hij belooft 30% meer torsiestijfheid dan zijn voorganger en zorgt voor een betere stuurprecisie, zelfs in scherpe bochten of hobbelig terrein. Het oversized balhoofdlager en de taps toelopende stuurbuis werken perfect samen en zorgen voor een speels rijgedrag bij een laag gewicht.

27.5" technologie: Nadat de 26 inch wielmaat de afgelopen jaren praktisch moest wijken, vertrouwt Giant volledig op de 27,5 en 29 inch maat. Dat is een goede zaak, want de grotere wielen bieden veel voordelen bij een matig hoger gewicht. 27,5"-wielen wegen bijvoorbeeld slechts 5% meer dan 26"-wielen, maar bieden een aanzienlijk beter rolgedrag, betere tractie en een betere acceleratie. Met een 29" volledig, is de situatie heel anders. Hier is de gewichtstoename natuurlijk merkbaarder door de constructie.

Wide Giant Fully range

FlexPoint vering: Een ander kenmerk van de Giant Fully is de FlexPoint Suspension technologie. De flexibele elementen van de achterkettingbalk en de zadelpen maken complexe scharnierverbindingen overbodig, waardoor de MTB licht, effectief en onderhoudsarm blijft. Het gewicht wordt hierdoor niet beïnvloed, zodat het rijgedrag niet nadelig wordt beïnvloed. De belangrijkste voordelen van deze technologie zijn, enerzijds, het ontwerp van het chassis met één scharnierpunt en, anderzijds, een flexibele werking van de achtervorken. Beide zorgen voor veiliger off-road rijden en een duurzaam en eenvoudig systeem. Bovendien heeft het dezelfde voordelen als de gewone Multilink-ophangingen, alleen met minder kosten en minder onderhoud.

Volledig voor elk budget: Terwijl Giant altijd op zoek is om zijn high-tech fietsen verder te ontwikkelen en de grenzen van het mogelijke te verleggen, probeert de Vietnamese fabrikant ook zijn klanten met een kleiner budget tevreden te stellen. Daarom omvat het gamma niet alleen high-tech fietsen zoals de Anthem, Glory en Reign in de Advanced versie, maar ook Fullys zoals de Stance en Trance, die uitstekende prestaties bieden voor weinig geld. De fietsen bieden een hoogwaardig aluminium frame, solide componentenuitrusting en enkele innovatieve technologieën die ook te vinden zijn op Giant Fullys in de hoogste prijsklasse.

Giant Fullys vind je op BikeExchange

Onze online shop biedt je een enorme selectie van actuele Giant Fullys en unieke speciale aanbiedingen. De modellen van vorig jaar zijn momenteel sterk afgeprijsd en laten je een koopje of twee doen. Dus veel plezier met snuffelen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief