Specialized Mountainbikes | MTB

Bekijk:

De geschiedenis achter Specialized mountainbikes

Specialized kan een heleboel mijlpalen in de ontwikkeling van de moderne mountainbike op zijn palmares schrijven. Het bedrijf werd opgericht in 1974 en 7 jaar later brachten ze een fiets uit die het mountainbiken voor altijd zou veranderen; de Specialized Stumpjumper. ’s Werelds eerste massaproductie mtb. Door deze en tal van andere ontwikkelingen, werd Specialized een pionier in de mtb-wereld. Met de resultaten in competitie vandien. Meer innovaties van het merk zijn onder meer de eerste fullsuspension cross-country MTB Stumpjumper FSR XC en de Specialized Epic, de eerste mtb met versterkt carbon frame.

Specialized MTB – innovatief en competitief

Ook vandaag toont Specialized zich hongerig om te blijven innoveren. Met de nieuwste technologieën en ideeën worden mtb’s naar de hoogste normen gemaakt. Vooral de modellen uit de high end S-Works serie hebben al herhaaldelijk duidelijk gemaakt wie de beste is op trails en afdalingen over heel de wereld. Al vier keer werd iemand wereldkampioen downhill op een S-Works Demo 8. De Stumpjumper hardtail werd ook al herhaaldelijk naar de overwinning bereden in cross country wereldbekers en kampioenschappen.

Groot aanbod Specialized MTB in onze online shop

Ook voor prijsbewuste mountainbikers zijn er Specialized fietsen die qua kwaliteit voor weinig hoeven onder te doen. De instapmodellen Specialized Pitch en Rockhopper zijn voorzien van een kader en onderdelen die uitstekend scoren op vlak van prijs-kwaliteit. Sportieve dames kunnen rekenen op een specifieke reeks mountainbikes voor vrouwen. Ook bij deze modellen is niet bespaard op prestaties en innovaties. Van een ding is Specialized ook zeker: De voordelen van grotere 29” wielen moeten niet alleen toegankelijk zijn voor profs, maar ook voor het grote publiek. Verscheidene modellen hebben een 29 inch variant, zowel XC als enduro of vrijetijds mtb’s. Vooral mtb nieuwkomers die voor hun eerste offroad ervaringen een Specialized MTB kiezen, kunnen profiteren van de optimale stabiliteit en controle van de 29er. Wie kiest voor de Specialized Crave of de cross country machine de Epic, kan kiezen tussen kleinere wendbare 27,5” of het grotere 29” formaat. Wil je jouw fiets zoeken op wielmaat? Dat kan via de filterknoppen links op deze pagina. Vink het juiste vakje aan en enkel de juiste aanbiedingen worden weergegeven.

Specialized mountainbikes kopen

De innovatieve suspensie technologie die Specialized toepast in zijn mountainbikes zorgt voor een hoge mate van rijcomfort en controle. Kracht-en remkrachtverlies wordt geminimaliseerd. En met de FSR technologie, die al twintig jaar lang wordt gebruikt en bijgesleuteld, kan de schokdemping heel efficiënt aangepast worden. In combinatie met de Brain Technology worden fietsen gemaakt die op elk type terrein aan de eisen van topsporters voldoen. Hier bij BikeExchange vind je het beste Specialized mountainbike aanbod in elke prijsklasse. Het maakt niet uit of je een volledige nieuwkomer, amateurfietser of professionele atleet bent, op onze online marktplaats vind je een brede waaier aan promoties en nieuwe modellen. Een specialized mtb kopen was nog nooit zo eenvoudig. In ons assortiment vind je ook de nieuwste trends, zoals fatbikes. Gebruik de zoek-en filterfuncties om precies te vinden waar je naar op zoek bent. Veel koopplezier!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief