Ridley MTBs

Bekijk:

Ontstaan uit toewijding

Het Belgische Ridley is in 1990 opgericht. Vanaf 1997 is er begonnen met het produceren en assembleren van eigen fietsen. Vanaf de oprichting was het duidelijk dat het maar om één ding draaide: een betrouwbare fiets maken die de beste en snelste van de wereld is. Met een Ridley MTB kun je in alle weersomstandigheden razendsnel over ieder parcours fietsen. De duurzame fietsen zijn schappelijk geprijsd en hebben een enorme schare aan toegewijde fans die in Ridley hun favoriete fiets hebben gevonden. In 2015 werd de Ignite lijn uitgebracht. Deze fietsen zijn uitstekend voor ruig terrein en lange tochten. De Mountainbikes zijn comfortabel en zeer wendbaar. Deze Ignite lijn bleek een schot in de roos bij zowel doorgewinterde fietsers als recreatieve rijders. Met een keuze uit verschillende materialen en onderdelen, is de Ignite, net als andere modellen, een meesterwerk onder de mountainbikes.

Schitterende fietsen - schitterende prestaties

Ridley MTB's zijn fietsen die presteren, zelfs op de meest gevreesde terreinen. Een modderveld of lastige singletrack rijden wordt met een Ridley een stuk eenvoudiger. Ridley onderhoudt nauw contact met de fietsgemeenschap. Onder elke omstandigheid, harde wind, gladde kasseien, hoge bergen; de Ridley doet het kopwerk. De fiets, het eergevoel en de overwinning zijn de juiste middelen om het doel te bereiken. Volgens Ridley ligt het antwoord van vastberadenheid in de pedalen.

Toepassingen

Uitgebreide tests en veel ontwerpwerk hebben het juiste type carbon ontwikkeld voor de juiste plekken in het frame. Doordachte vormen en slim materiaalgebruik stimuleert de stijfheid of stevigheid waar nodig, zoals aan het balhoofd of de bottom-bracket. Met een gewichtsbesparing wordt met een carbon frame de structuur geoptimaliseerd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief