BMC Mountainbikes | MTB

Bekijk:

Voordelen van een BMC mtb: voor elk wat wils

Een mountainbike symboliseert de perfecte combinatie tussen snelheid en comfort voor de echte racing of cross-country fan en sportieveling. Of het nu gaat om de zoektocht naar snelheid, comfort of gewoon het opzoeken van het avontuur in het wild of tijdens de race, een BMC mtb kopen voldoet aan alle mogelijke verwachtingen, hoe hoog die ook mogen liggen. Zo stelt een BMC bike iedereen gerust: van beginners en amateurs tot regelrechte professionele mountainbikers. De BMC mountainbikes zijn voorzien van de beste technologische vernieuwingen gebaseerd op diepgaand onderzoek en doelgerichte experimenten waardoor het merk voor zowel racing, cross-country rijden als gewoon rijden op de baan uitstekend is en niet te evenaren valt.

BMC Mountainbike te koop

Een mountainbike biedt de perfecte oplossing voor de beginnende fan die wil experimenteren met avontuurlijk rijden - wat meer dan mogelijk wordt gemaakt door het uitgebreide aanbod aan types. Een BMC mtb kopen geeft de doorwinterde mountainbike-enthousiasteling iedere nodige kans om zijn zin voor avontuurlijk en onbegrensd rijden tot het uiterste te ontwikkelen, en dat dankzij materiaal van het beste kwaliteit en van de hoogste professionele klasse. Daarbovenop verzekeren de mountainbikes de toegankelijkheid die voor iedere beginner en fanaat zo belangrijk is. Om te voldoen aan ieders wensen en niemand teleur te stellen is er dan ook meer dan één BMC mountainbike te koop:

Verschillende modellen

Een BMC mtb kopen zorgt voor een rij-ervaring die niet te overtreffen valt, mede dankzij het grote aanbod aan modellen die te verkrijgen zijn.

Zo levert het type Teamelite mountainbikes die alles aankunnen, van steile en moeilijk begaanbare wegen tot de sterkste afdalingen, allemaal mogelijk gemaakt door de combinatie van een licht gewicht en opmerkelijke prestaties waarmee deze MTB mountainbike uitgerust is.

Voor echte fanaten van berg en dal is de BMC Speedfox dan weer ideaal. Deze BMC mtb is licht en efficiënt waardoor geen enkel terrein of pad te moeilijk is en waardoor het avontuurlijke element van iedere rit een prioriteit blijft.

Racing-BMC's van formaat: dat levert Fourstroke. Een BMC mtb van dit merk zorgt voor ritten van wereldklasse. Een stevig frame zorgen voor een prestatie en snelheid die van deze BMC mtb een topper maken.

De Sportelite BMC's zijn perfect voor de beginnende mountainbike-fan die de wereld van het mountainbiken maar al te graag willen ontdekken. De modellen geven het ultieme gevoel van vrijheid en mobiliteit die beide zorgen voor een perfecte eerste ervaring met een BMC Mountainbike.

Echte bergrijders vinden wat ze zoeken met een Trailfox. Een sterkere, grotere en agressievere mountainbike zorgt voor heel wat voldoening bij wie het wel heeft voor spannende bergritten en ten volle van een MBC Mountainbike wil genieten.

De TE01 BMC bikes zijn perfect voor cross-country dankzij hun mobiliteit en lichte gewicht, maar kunnen evengoed in een race ingezet worden dankzij hun betrouwbare prestaties en snelheid die ermee behaald kunnen worden. Is je interesse geprikkeld om voor een mountainbike van BMC te gaan? Kijk dan rustig rond op BikeExchange. Elke fiets wordt aangeboden door lokale shops die je maar al te graag bijstaan met hun service en kennis. Zoek online je model en laat je persoonlijk verder helpen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief