Bianchi Mountainbikes | MTB

Bekijk:
 

Op naar het volgende avontuur met een Bianchi Mountainbike

Bianchi staat al tientallen jaren bekend om zijn topklasse fietsen. Begonnen met Racefietsen voor de professionele sport, produceren de Italianen nu ook E-bikes, Gravelbikes en Mountainbikes. Een bekend onderscheidend kenmerk van een Bianchi fiets is de turkooizen lak, of beter gezegd de kleur celeste, waarin veel modellen ook vandaag nog worden geleverd. Maar ook het frameontwerp en de gebruikte onderdelen maken van de fietsen echte blikvangers. Met zijn uitgebreide gamma Mountainbike modellen biedt Bianchi ook de perfecte fiets voor elke rijder in de offroad sector. Als je op zoek bent naar een Bianchi MTB, vindt je in onze online shop de juiste aanbiedingen.

 

De Bianchi Mountainbikes in een oogopslag

Bij Bianchi kan je kiezen uit vijf verschillende modellen. Het instapmodel Bianchi Duel heeft een lichtgewicht aluminium frame en biedt beginners de ideale basis voor hun eerste off-road avonturen. Hij is verkrijgbaar met 29" of 27,5" wielen en is dus ook een optie voor jongeren. De Bianchi Magma is gericht op licht gevorderde rijders die buiten de gebaande paden willen treden. Een andere Bianchi Hardtail is de Nitron, die al is ontworpen voor Cross-country wedstrijden. Het topmodel Methanol biedt werkelijk alles wat je je maar kunt wensen in een Bianchi MTB. De Methanol in het bijzonder is verkrijgbaar als Hardtail en met een fullsuspension frame. Bianchi gebruikt alleen de beste onderdelen van Shimano en SRAM op de Methanol om maximale prestaties in de racerij te kunnen bieden. Met de 100 mm configuratie is de Bianchi MTB Fully vooral geschikt voor wedstrijden. Maar voor wie naast wedstrijden ook de zwaardere trails wil rijden, is de 120 mm veerwegversie een goede keuze.

 

Vind ook de juiste Bianchi Mountainbike voor jou

De Bianchi MTB Full Suspension fietsen bieden, net als de Bianchi Hardtails, een breed scala aan framematen, zodat er voor iedereen een geschikte Mountainbike is. Voor wie niet zeker weet welke framemaat het meest geschikt is, geeft onze online-klantenservice graag advies. Als je liever zelf zoekt, vind je op de Bianchi-website bij elke fiets ook een maatcalculator, waarmee je de juiste framemaat kunt berekenen. Voor koopjesjagers raden wij je aan een kijkje te nemen op onze marktplaats, waar je ook goedkope modellen van vorig jaar en tweedehands fietsen kunt vinden.

  

Ook jij kunt de juiste Bianchi mountainbike vinden

De Bianchi MTB Full Suspension fietsen bieden, net als de Bianchi Hardtails, een breed scala aan framematen, zodat er een Mountainbike is die bij iedereen past. Voor wie niet zeker weet welke framemaat het meest geschikt is, geeft onze online-klantenservice graag advies. Als je liever zelf zoekt, vind je op de Bianchi website bij elke fiets ook een maatcalculator, waarmee je de juiste framemaat kunt berekenen. Voor koopjesjagers raden wij je aan een kijkje te nemen op onze marktplaats, waar je ook goedkope modellen van vorig jaar en tweedehands fietsen kunt vinden.

 

Vind de beste aanbiedingen voor Mountainbikes op BikeExchange

We werken samen met gecertificeerde en bekroonde Bianchi winkels die je niet alleen uitgebreid kunnen adviseren, maar ook je nieuwe fiets direct bij je thuis kunnen afleveren - uiteraard perfect op jou afgesteld en zo veel mogelijk voorgemonteerd. Je bestelt dus niet bij een "gewone" online winkel ergens op het internet, maar rechtstreeks bij een Bianchi dealer die zijn vak verstaat.

Wat je ook wilt kopen, wij bieden je verschillende winkelmethodes aan: Omdat wij plaatselijke handelaars willen steunen, kan je het product dat je wenst ook rechtstreeks bij de dealer kopen wanneer je in onze online shop koopt. Je kan zoals gebruikelijk winkelen in onze online shop, alles direct betalen en jouw goederen vervolgens gemakkelijk thuis laten bezorgen. Als je advies nodig heeft, kan je contact opnemen met onze Online Klantenservice of rechtstreeks met de winkelier via e-mail of telefoon.

 

Meer Bianchi fietsen in onze online winkel

Jong, oud, dames of heren: in onze fiets online shop vindt iedereen de ideale Bianchi Mountainbike voor een eerlijke prijs. Want op onze marktplaats vindt iedereen het ruime aanbod van meer dan 400 dealers, met zowel de nieuwste 2022-modellen als goedkope stopgezette modellen, testfietsen of MTB's in de uitverkoop. Hier kan je de fietsen en E-bikes krijgen tegen onklopbare prijzen in de uitverkoop sectie van onze winkel. Geen andere Bianchi winkel biedt je zo'n selectie!

Als je niet precies weet welk model je wilt, kan je onze praktische filterfunctie gebruiken om de juiste Bianchi Mountainbike te vinden: Klik gewoon op de corresponderende maat en het gewenste frametype, en alle topmodellen worden getoond. Als je jouw nieuwe Bianchi Mountainbike in een winkel wilt kopen, vindt je op onze website zeker een winkel bij je in de buurt. Houd jouw ogen open en kom regelmatig terug om er zeker van te zijn dat je geen speciale aanbiedingen, gloednieuwe modellen of uitverkoop mist.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief