Cannondale Hardtails

Bekijk:
 

Cannondale hardtail mountainbikes - De juiste fiets voor elke behoefte

Terwijl de crosscountry-sport zich steeds meer op Fully richt, worden hardtail MTB's vaak vergeten. Wij presenteren de voordelen van een ongeveerde achterbrug en bewijzen dat er nog meer redenen zijn om een hardtail te kopen dan de lagere prijs. In ons assortiment hebben wij Cannondale hardtail fietsen voor je in verschillende uitrustingsvarianten, waaronder de perfecte fiets voor je en jouw wensen staat te wachten. Naast verschillende wielmaten bieden onze Hardtails by Cannondale verschillende veerwegen en framegeometrieën.

Dus of je je nu thuis voelt in cross country, trail of eerder in de leisure sector, Cannondale hardtails bieden elk type rijder de geschikte fiets. Ben je een cross country fan? Kijk dan eens naar de Cannondale F-Si , die in elke situatie directe krachtoverbrenging belooft dankzij zijn enorm stijve frame. Of geef je de voorkeur aan een mountainbike voor agressief trailrijden? Dan zal het Beest van het Oosten zeker niet teleurstellen. Natuurlijk vinden ook dames verschillende damesmodellen voor elk oppervlak in het grote assortiment.

Welke Cannondale hardtail past bij mij?

Natuurlijk moet je altijd een Cannondale hardtail kiezen als je wil deelnemen aan cross-country evenementen en marathon wedstrijden. Maar ook als je in jouw vrije tijd meestal op grind- of bospaden rijdt en de ondergrond niet erg oneffen is, vind je hier de juiste mountainbike. Alleen als de grond te rotsachtig is, moet je gaan voor een Fully. Anders biedt een Cannondale hardtail het voordeel van een directe overbrenging van jouw kracht naar de aandrijving zonder dat de verende elementen dit verminderen. Vooral bergop laat de Hardtail MTB duidelijk zijn voordelen zien.

Afhankelijk van wat je van plan bent met jouw fiets te doen, moet je ook beslissen welke wielmaat je verkiest. Je moet altijd een 29 inch wiel kiezen als je zo snel mogelijk wilt rijden en de hindernissen niet te extreem zijn. Hier bespaar je vermogen op kleinere obstakels en word je beloond met minder rolweerstand in het algemeen. Een professionele fiets van dit formaat is de Cannondale F-Si met 29er velgen, die je zeker niet zal teleurstellen. De cult hardtail, vroeger F29 genoemd, is verkrijgbaar in talrijke uitrustingsvarianten, met carbon of aluminium frames en ook in verschillende wielmaten.... Zoals altijd heeft de 29er natuurlijk ook zijn zwakke punten. Deze zijn vooral merkbaar bergop en bij het accelereren, maar ook in het rijgedrag in het algemeen. Het is daarom beter om grote hoogteverschillen met kleinere wielen te overbruggen.

Waarom een hardtail?

Er zijn veel argumenten die pleiten voor de aanschaf van een hardtail MTB. Het belangrijkste voor elke enthousiaste motorrijder is waarschijnlijk de allround capaciteiten en de duidelijke voordelen bij het bergop rijden. Ben je op zoek naar een lichtgewicht mountainbike en hecht je waarde aan betrouwbaarheid? Cannondale hardtails scoren met weinig onderhoud en een consistente focus op essentiële functionaliteit. Dus als je budget beperkt is, raden we je aan om een goed uitgeruste hardtail met een aluminium frame te kopen voor meer rijplezier, in plaats van in te boeten op de Fully of te investeren in een lichtgewicht maar duur carbon frame.

Minder is soms meer. Of anders gezegd, wat je niet hebt, kun je ook niet breken. Dus als je trainingsroute niet uit de meest veeleisende trails bestaat, doe je met een hardtail in geen enkel opzicht onder voor de full-suspension concurrentie. Integendeel! De enorme keuze in ons assortiment biedt fietsen voor elke discipline met toponderdelen van de meest toonaangevende fabrikanten die het hart van elke echte wielerfan sneller doen kloppen.

Cannondale fietsen in de online winkel

Je kan toch niet verkeerd gaan met een Cannondale hardtail. Je hebt nogal wat keuze. 27,5 inch of beter de 29er? Marathon, cross country of dirt jump? Beginner of professional? Tegelijkertijd vind je fietsen in een breed scala van hoogwaardige uitrustingsvarianten. De componenten laten niets te wensen over en zorgen ervoor dat onze grote selectie voor elke behoefte de juiste fiets biedt.

Het goede nieuws is dat je in ons enorme assortiment zeker zult vinden wat je zoekt, ongeacht wat jouw stokpaardje is. Tegelijkertijd bieden wij je een ideale gelegenheid om verschillende dealers te vergelijken, bij wie je ook de juiste zult vinden voor jouw favoriete model. Alle fietsen worden in detail gepresenteerd, zodat je je een exact beeld kan vormen of, indien nodig, deskundig advies kan inwinnen bij de desbetreffende verkoper. Je kan ook beslissen of je de voorkeur geeft aan een actuele fiets uit de collectie van 2022 of geld wilt besparen door afgeprijsde restvoorraden en modellen van vorig jaar of goedkope testfietsen te kopen. Ook verkrijgbaar in de winkel is de bijpassende fietskleding en fietskleding van Cannondale.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief