Fietshelmen

Bekijk:

Fietshelmen in alle soorten en maten

Als je veilig wilt fietsen kun je niet zonder een fietshelm. Bovendien ziet het er nog cool uit ook. In de online shop van BikeExchange vind je precies de helm die bij jou past. Selecteer gewoon of het bijvoorbeeld gaat om een koershelm, mtb, bmx of kinderhelm en kies jouw lievelingskleur. Ook de maat kan natuurlijk aangegeven worden en nog veel meer. Omdat steeds meer fietsenwinkels met ons samenwerken wordt het aanbod alleen maar uitgebreider met steeds meer diversiteit. Een fietshelm kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Fietshelmen voor iedereen: van kinderen tot ambitieuze fietsers

Vind je het nog steeds stoer om zonder helm te fietsen? Kijk dan maar eens op onze portal, want tegenwoordig zijn er juist allerlei coole modellen in trendy kleuren. Wat te denken van een BMX of Urban helm waarmee je juist gezien wilt worden als je op school aankomt. Kinderhelmen zijn heus niet kinderachtig. Naast helmen zijn er ook mutsen die bescherming en warmte bieden, zoals de trendy Rib Caps. Veel helmen en beschermende mutsen kun je online kopen, maar je kunt natuurlijk ook via BikeExchange een winkel opzoeken bij jou in de buurt om eerst even te passen.

Ook voor sportieve fietsers is een helm onmisbaar. De tijden dat wielrenners alleen maar met een petje rondreden zijn allang voorbij. Met een moderne aerodynamische en goed ventilerende helm ondervind je geen hinder meer onderweg. Je kunt bij ons gelijk aangeven of je op zoek bent naar een koershelm, mountainbike helm of welk ander gebruik. De nieuwste modellen of juist aanbiedingen van winkels bij jou in de regio zijn gelijk zichtbaar zodat je dezelfde dag nog de nieuwe fietshelm kunt tonen aan je fietsmaten.

Fietshelmen koop je bij een expert

Voor ons is het belangrijk dat je snel en gemakkelijk een helm kunt kopen. Omdat we samenwerken met fietsspecialisten, kun je er zeker van zijn dat de winkel bij jou in de buurt ook veilige helmen verkoopt. Je kunt ook altijd eerst nog even informeren voordat je gelijk een fietshelm koopt. Bij ieder model kun je klikken op het adres, telefoonnummer en e-mailadres. Ook is gelijk te zien of de fietshelm online te koop is. Zo heb je alle informatie meteen voorhanden.

Topmerken fietshelmen

Op zoek naar een nieuwe helm? Bijvoorbeeld Bontrager, Met of Lazer fietshelmen kopen is eenvoudig via onze portal. Selecteer gewoon jouw favoriete merk en geef vervolgens verdere voorkeuren aan via onze filterfuncties links bovenaan deze pagina. Binnen de kortste keren ben je weer veilig en wel onderweg, daar kun je maar beter zeker van zijn.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief