Thule Fietsendragers

Bekijk:

Over Thule

Aanvankelijk maakte Erik Thulin vanaf 1942 in Zweden producten voor vissers onder de naam Thule. In de loop van de jaren ´60 werden de eerste dakdragers voor auto´s op de markt gebracht. Deze waren bedoeld voor ski´s en algemene bagage. Nadien zijn daar onder andere ook Thule fietsdragers, fietstassen en fietsaccessoires bij gekomen. Inmiddels is de Thule Group een internationale onderneming, met onder andere een uitgebreid dealernetwerk voor haar fietsartikelen in de Benelux. Het hoofdkantoor is gevestigd in Malmö.

Bij de ontwikkeling van fietsartikelen wordt ruimschoots aandacht besteed aan design, gebruiksgemak, duurzaamheid en bovenal: veiligheid. Zo wordt onder andere veel waarde gehecht aan testen door ervaringsdeskundigen. Dit zijn topsporters zoals mountainbiker Chris van Dine en veldrijders Meredith Miller en Tim Johnson, die constant onderweg zijn en alles uit het materiaal moeten kunnen halen.

Overzicht Thule Fietsartikelen

Het produktpalette van Thule Fietsartikelen bestaat uit de volgende soorten artikelen: * Fietsdragers voor de auto * Camperfietsdragers * Fietstassen en bagagedragers * Allesdragers en rekken

Er zijn drie verschillende soorten dragers om fietsen met de auto mee te kunnen nemen. Het populairst zijn fietsdragers op de trekhaak, vanwege het gebruiksgemak bij montage en fietsen op en af halen. Zo is de VeloCompact 925 gemakkelijk en snel met één stelknop te monteren. Dakdragers worden het meest gebruikt voor koersfietsen, maar kunnen ook handig zijn voor andere fietsen zodat de kofferbak gemakkelijk benut kan worden. De Thule OutRide 561 dakdrager is zeer geliefd onder racefietsers om hun fietsen professioneel te vervoeren.

Een Thule fietsdrager op de achterklep is handig voor auto´s zonder trekhaak en is compact op te bergen. Wil je dit type Thule fietsdragers kopen, kijk in onze online shop maar eens naar de RaceWay voor meer informatie. Helaas past zo´n drager niet op de achterklep van alle modellen auto´s. Laat je daarover goed adviseren bij de fietshandelaar. Bij Thule fietsendragers kopen is het handig om te weten dat er diverse accessoires te verkrijgen, zoals een adaptor van 7-polig naar 13-polig voor de stroomkabel en een oprijgoot.

Overige Thule fietsartikelen

Voor camperfietsdragers en systemen achterop de caravan of kampeerbusje heeft Thule ook diverse oplossingen in huis. Ook zijn er handige allesdragers voor op de trekhaak en multifunctionele rekken voor op het dak van auto´s in het assortiment opgenomen, voor wie flexibiliteit bij wat te vervoeren wil hebben. Tot slot biedt Thule Fietsartikelen een brede keuze uit opbergsystemen voor op de fiets zelf, zoals fietstassen en baskets.

Wil je Thule fietsartikelen kopen dan ben je bij BikeExchange aan het juiste adres. Maak gebruik van onze handige filterfuncties om snel en gemakkelijk een persoonlijke selectie te maken van fietsdragers of accessoires in jouw regio. Wij werken uitsluitend samen met fietsspeciaalzaken, dus een professioneel advies over een Thule fietsdrager is gegarandeerd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief