Victoria Fietsen

Bekijk:

Victoria fietsen - handgemaakt in Hoya, Duitsland

Victoria is een fietsenmerk van de Hartje Groep en daarmee onderdeel van de toonaangevende groothandel voor tweewielers. Opgericht in 1895 door Hermann Hartje Senior, is de productportfolio uitgebreid en omvat nu verschillende fietsmerken zoals Conway, Tern en Victoria, een volledig assortiment fietsonderdelen alsmede auto- en motorfietsonderdelen.

In het Hartje assortiment staat het merk Victoria voor hoogwaardige Toerfietsen en Stadsfietsen in een modern design. De fietsen zijn onderverdeeld in de Trekking, Urban, Retro en Special series, waarvan de namen ook staan voor het beoogde gebruik van de fietsen. Deze laatste omvat fietsen voor speciale behoeften, bijvoorbeeld tandems en extra versterkte XXL-modellen voor hoge belastingen tot 150 kilogram. Daarnaast omvat het assortiment ook tal van E-bikes die ontworpen zijn voor gebruik in de stad of voor tochten door het land en die je tijdens jouw rit ondersteunen met krachtige motoren.

On tour with Victoria

De Victoria trekkingfietsen kenmerken zich niet alleen door hun hoge comfort over middellange en lange afstanden, maar maken ook indruk door hun succesvolle geschiktheid voor dagelijks gebruik. Het maakt de fietsen niet uit of je in het weekend een meerdaagse tocht maakt en de volgende werkdag weer naar je werk pendelt - de solide frames van hoogwaardig 6061 aluminium kunnen alles aan en bieden tegelijkertijd stabiliteit en een direct rijgevoel. Vergeleken met de rest van de Victoria fietsen hebben ze een dynamische geometrie en een sportieve uitrusting met verende voorvorken, schijfremmen en versnellingen van Shimano en SRAM, sommige met naven en andere met kettingen. Het gamma omvat ook riemaangedreven modellen, die nog onderhoudsvriendelijker zijn dan de naaf.

Alle trekkingfietsen zijn verkrijgbaar in drie verschillende frame-ontwerpen - Diamant voor mannen, Trpaez voor vrouwen en Wave of low-entry voor beide geslachten die op zoek zijn naar extra comfort bij het op- en afstappen. Het gewicht van de frames verschilt nauwelijks.

Citybikes en retro fietsen uit Victoria

De Victoria Urban lijn staat voor klassieke 28 inch stadsfietsen met een laag frame step-through en betrouwbare naafversnellingen. Het lage instapframe is supercomfortabel in het drukke dagelijkse verkeer en maakt het ook voor oudere mensen kinderlijk eenvoudig om op en af te stappen. De modellen zijn de perfecte metgezel voor korte afstanden in de stad en middellange afstanden op het platteland. Rijcomfort is een topprioriteit op de Urban fietsen: De rechte zitpositie, vering in het zadel en dikke banden met lekbescherming voor ruwe wegen. Praktisch: stevige bagagerekken voor het bevestigen van winkelmandjes of fietstassen maken van je een pakezel als dat nodig is en stellen je in staat veelzijdig te zijn in jouw vervoer. Om je te helpen in het donker veilig jouw weg naar huis te vinden, zijn alle Victoria stadsfietsen uitgerust met verlichting die voldoet aan de Duitse wegenverkeerswet (StVO). Onderhoudsarme naafversnellingen en niet-roestende kettingen zorgen voor een hoge betrouwbaarheid en weinig onderhoud en ronden de fietsen af.

Ook geschikt voor de stad maar met nostalgische chic zijn de Victoria Retro fietsen. Met aandacht voor detail tot de laatste schroef, zijn deze fietsen echte blikvangers op de weg. De zwanenhalsframes worden gecombineerd met moderne ballonbanden, en samen met de spatborden van echt metaal, lederen applicaties op het zadel, comfortabele terugtrapremmen en onderhoudsarme naafversnellingen vormen ze een goed afgerond kunstwerk. Naast de Retro modellen, omvat deze categorie ook de LTD en de Classic.

Mobiel en flexibel met Victoria E-bikes

Een Victoria E-bike is net als elke andere Victoria fiets - betrouwbaar, comfortabel, geschikt voor dagelijks gebruik. Alleen met de ondersteuning van een bijna geruisloze hulpmotor die alleen werkt als je trapt. Meer informatie over de elektrische fietsen van het merk vindt je op de betreffende categoriepagina hier.

Kwaliteit voor 130 jaar

Hartje is zeker een van de meest ervaren en bekende fietsfabrikanten en heeft al vele fietsers van verschillende generaties overtuigd van zijn kwaliteit en betrouwbaarheid. Deze waarden hebben de onderneming ertoe aangezet om bij elke nieuwe en verdere ontwikkeling aandacht te besteden aan de hoogste normen. Daartoe heeft de fietsgigant ook een sterke partner aan boord gehaald. Met Hermes Hansecontrol hebben zij het topadres op het gebied van fietskeuringen en -certificering aan hun zijde, dat op zijn beurt kan bogen op meer dan 25 jaar ervaring op dit gebied. Elke test garandeert een nog hogere kwaliteit en bijgevolg een constant hoog niveau van klantentevredenheid.

Victoria fietsen kopen - nieuwe 2022 modellen en speciale aanbiedingen

Als je op zoek bent naar een Victoria fiets, is er nauwelijks een andere winkel die meer keuze biedt dan BikeExchange. Hier vindt je de beste aanbiedingen van talrijke dealers, of het nu gaat om de nieuwste modellen voor 2021 en 2022, restvoorraden, speciale modellen of gebruikte testfietsen. Het is eenvoudig: zoek het gewenste model, vergelijk de prijzen van verschillende leveranciers en neem contact met hen op voor advies. Of koop direct via online bestelling op ons platform.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief