Trek Fietsen

Bekijk:

Toen Trek Bicycle Corporation in Amerika opgericht werd, had men één doel: de beste fietsen ter wereld maken. Ondertussen is Trek uitgegroeid tot een van de grootste spelers ter wereld. Weinig merken verkopen zo'n hoog aantal fietsen als Trek. Onder de naam van dochterbedrijf Bontrager worden naast fietsen ook fietsschoenen, fietskledij, helmen en accessoires aangeboden.

Trek fietsen kopen: een buitengewoon breed gamma

Fietsen zijn er in alle vormen, prijzen en kleuren. Drie grote onderverdelingen worden gemaakt: Trek racefietsen, Trek mountainbikes en Trek stadsfietsen.

Koersfietsen

 • Performance race: Deze koersfietsen zijn ontworpen voor snelheid. Aerodynamische, stijve carbon frames van racekwaliteit met licht gewicht. Modellen als de Trek Madone en Émonda behoren tot de absolute wereldtop.

 • Endurance race: Gravel, kasseien of gewoon eindeloos lange tochten. Op de Trek Domane hebben de grootste profs als Fabian Cancellara al successen geboekt in de zwaarste wedstrijden van het profwielrennen. Voor de dames is er de Silque of Lexa om comfortabel de langste dagen in het zadel te overbruggen.

 • Triathlon of tijdrit: Als je enige tegenstanders de wind en de klok zijn, dan heb je een machine nodig die 100% aerodynamisch ontworpen is. Hiervoor heeft Trek de Speed Concept in de aanbieding.

 • Cyclocross: De Crockett en Boone zijn crossfietsen van topkwaliteit. Sven Nys, misschien de grootste veldrijder aller tijden, heeft dit de laatste jaren bewezen. Volgende winter zal ook het Telenet team op Trek veldritfietsen rijden.

 • Avontuur: Voor wie sportief op reis of fietsvakantie wil gaan zijn er ook een aantal toerfietsen. Op de 520, 720 en 920 trekkingfietsen kunnen bagagedragers en paniers gemonteerd worden voor de langste trektochten.

Offroad fietsen (mtb)

 • Crosscountry: Een mix van fullsuspension en hardtail mtb's. Met modellen als de Top Fuel, Superfly en Procaliber kan je allerlei wedstrijden aan.

 • Sport: Ben je niet competitief ingesteld, maar wil je wel een mountainbike waarmee je zorgeloos kan verdwalen uit de natuur? Kies dan voor de Trek Marlin of Skye voor de dames.

 • Trail: De zwaarste trails zijn de ideale speeltuin voor deze veeleisende mtb's. De Remedy, Fuel EX en Lush kunnen alle terreinen aan van de Ardennen tot de Alpen. Voor wie een extra boost zoekt is er de reeks elektrische mountainbikes Powerfly +.

 • Enduro en downhill: Voor de echte waaghalzen maakt Trek de Slash en de Session. Speciaal voor de waanzinnigste afdalingen en meest extreme parcours.

City bikes

De wereld draait natuurlijk niet rond race of mtb. Alledaagse Trek kinderfietsen, damesfietsen en herenfietsen zijn minstens zo populair.

 • Dual Sport en Fitness: Eerder tussenin. Dit zijn fietsen die je elke dag kan gebruiken om te pendelen en als je zin hebt, maak je er een langere en sportievere tocht mee.

 • Trekking: Zeer populair in België en Nederland. In deze categorie vallen de meest verkochte e-bikes en stadsfietsen van Trek. Van de TM600+ over de X700 tot de T500 Lowstep. Te veel om op te noemen, maar de vindt heel deze range hier bij BikeExchange.

 • Recreatiefietsen: Naar school, naar de winkel, de kinderen ophalen,... Deze modellen helpen je bij al je dagtaken.

Op BikeExchange vind je de volledige range voor iedereen die een Trek fiets kopen wil. Kijk rond en laat je informeren bij een van onze vele lokale fietshandelaars.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief