Thompson Fietsen

Bekijk:

Thompson fietsen uit Geraardsbergen

In 2011 vierde Thompson fietsen haar 90-jarig bestaan en deze Belgische fietsenmaker heeft haar thuisbasis in Geraardsbergen, bekend van ´de Muur´ uit ´de Ronde´. De Ronde van Vlaanderen uiteraard, die overigens in 1942 en in 1952 werd gewonnen door respectievelijk Briek Schotte en Roger de Cock op een Thompson fiets. Inmiddels bestaat het gamma uit de volgende series fietsen:

De series Thompson fietsen uitgelicht

Wil je een Thompson MTB of koersfiets kopen dan is er de mogelijkheid om je eigen kleuren te bepalen. Gewoon via de online shop van BikeExchange jouw specifieke wensen aangeven en kiezen in welke regio je een winkel zoekt. Vervolgens kies je een rijwielhandelaar uit die je gaat bellen of e-mailen om jouw kleuren door te geven, of je gaat eventjes langs om het model alvast te bekijken.

Bij aankoop van een Thompson E-bike kan gekozen worden tussen modellen met een Bosch Active Line of een Shimano Steps motor en een vermogen van 400 tot 500 Watt. De actieradius van een Thompson elektrische fiets ligt tussen de 75 en 125 km, afhankelijk van het terrein, de weersomstandigheden en de mate van trapondersteuning. De kinderfietsen van Thomson herbergt een bijzonder cool model, namelijk de eerste 20inch fatbike ter wereld! Verder zijn er modellen beschikbaar voor elke leeftijdscategorie, van kinderfietsen tot jeugdfietsen.

De fietsen in de serie Sportfietsen kunnen gekozen met spatborden en verlichting voor allround gebruik, maar ook ´naked´ voor sportief gebruik. De series City en Urban omvatten alle stadsfietsen met traditionele modellen, retro looks en andere trendy fietsen voor alledaags gebruik. Sportievere hybride fietsen die zowel op de weg als in het bos tot hun recht komen, zijn ondergebracht in de serie Cross-country.

Thompson fietsen online

Omdat steeds meer rijwielhandelaren met ons samenwerken, wordt een Thompson fiets kopen via onze online shop steeds eenvoudiger. Via de filterfuncties links bovenaan deze pagina is iedere persoonlijke voorkeur te selecteren. Alle modellen, alle aanbiedingen en altijd een winkel in de buurt. BikeExchange maakt het voor iedereen mogelijk de juiste fiets voor de juiste prijs te vinden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief