Stevens Fietsen

Bekijk:

Het Duitse fietsenmerk Stevens Fietsen uit Hamburg brengt sinds 1991 mountainbikes en trekkingsfietsen op de markt. Revolutionair waren gelijk al enkele modellen carbon frames, die vol trots op de eerste Eurobikes fietsenbeurs getoond werden. Niet veel later volgde de eerste Stevens racefiets. Inmiddels zijn er al meer dan een miljoen Stevens fietsen gefabriceerd en is het aantal modellen flink uitgebreid. Deze zijn ondergebracht in de volgende vier series: • Road • MTB • Allround • Pedelec

De modellen Stevens fietsen in vogelvlucht

In de serie Road zijn uiteraard alle Stevens racefietsen en cyclocross fietsen ondergebracht, maar tevens baan- en tijdritfietsen. Er is keuze uit fietsen met carbon frames, aluminium frames en elk model heeft specifieke eigenschappen voor het gebruik. Alle krachten kunnen richten op snelheid op de weg of toch ook wat meer comfort op de Vlaamse wegen, kasseien of in het veld? Dat maakt een wereld van verschil en bij Stevens weten ze dat maar al te goed. Het merk heeft niet voor niets een flinke reputatie opgebouwd binnen het veldrijden bijvoorbeeld. Zo werden Marianne Vos en Mathieu van der Poel wereldkampioen cyclocross op een Stevens fiets.

Stevens Mountainbikes zijn er zowel voor de meest ervaren als beginnende offroad fietsers. Ook kan gekozen worden uit eduro bikes of meer allround fietsen en aluminium of carbon frames. Bij BikeExchange vind je bovendien aantrekkelijke aanbiedingen en mountainbikes in meerdere prijscategorieën. Stevens fietsen kopen willen we graag voor iedereen betaalbaar maken.

In de serie Allround heeft Stevens Trekking- & tourfietsen ondergebracht, met modellen voor commuters en fietstoeristen die er ook mee op vakantie willen. Maar er zijn ook fietsen voor ander sportief gebruik, kijk maar eens onder Stevens Cross- en fitnessfietsen. Voor wie gewoon een comfortabele alledaagse stadsfiets zoekt kan zeker ook een model vinden uit deze serie. Voor wie daarbij ook graag trapondersteuning zoekt, herbergt het gamma diverse modellen Stevens elektrische fietsen. Overigens, niet alleen maar stadsfietsen, maar ook een coole E-mountainbike. Kijk maar eens onder Stevens Elektrische fietsen.

Stevens fietsen in onze webshop

Steeds meer fietsenhandelaars werken samen met BikeExchange, waardoor de keuze alsmaar uitgebreider wordt. Bovendien biedt Stevens fietsen kopen via onze online shop nog een paar voordelen. We zijn dag- en nacht bereikbaar, hebben de scherpste aanbiedingen in huis en je hoeft niet eerst op de bonnefooi allerlei winkels langs te gaan. Eenvoudig en snel de juiste fiets vinden, daar gaat het om.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief