For a more effortless and secure experience on our site, please consider updating your browser
Verfijn je zoekopdracht
Categorie
All categories
Fietsen
Racefietsen & cyclocross fietsen
104
Mountainbikes
64
Cross- & fitnessfietsen
38
Kinderfietsen
29
Elektrische fietsen & pedelecs
26
Triathlon- & tijdritfietsen
4
Trekking- & tourfietsen
2
Loopfietsen & driewielers
1
Meer Fietsen
Merken
Specialized
Trek
1417
Scott
626
Thompson
486
Ridley
327
Oxford
307
Norta
303
Specialized
269
BH Bikes
249
Meer merken
Models
Allez DSW Sl Sprint Comp 2017
4
Allez E5 Elite 2017
3
Allez Sport 2018
3
Allez Sprint Comp 2018
3
Diverge Elite DSW 2017
3
Epic Comp 2018
3
Epic Comp Carbon 2018
3
Epic Hardtail Pro 2018
3
More models
Winkels
Van Der Veken Fietsen
119
Fietsen Scheldeman
61
Fietsen Schenk
32
Lexpres Schilde
31
W-bikes
22
Adsoft Test Account
2
Husa Bikes
1
Beschikbaarheid
Plaats
Geslacht
Toestand

Specialized Fietsen

Bekijk:

Specialized Bicycle Components is een fabrikant van fietsen, fietskledij, onderdelen en accessoires. Het bedrijf is in 1974 opgericht in California in de Verenigde Staten. Hun motto is I am Specialized. Oorspronkelijk produceerden ze vooral onderdelen. Later kwamen de Sequoia (touringfiets) en de Allez (koersfiets) uit. In 1981 werden de allereerste massaproductie Specialized mountainbikes uit; de Stumpjumper.

De beste profs kiezen Specialized fietsen

Zoals het een groot merk beaamt, sponsort Specialized diverse profploegen. Door hun vroegere en huidige samenwerkingen met onder andere Quickstep, Bora, Team Astana en Tinkoff, hebben ze een uitstekende reputatie op vlak van racefietsen. Enkele van de beste wielrenners ter wereld rijden voor deze teams, waaronder Peter Sagan en vele anderen. Ook in het MTB en triathlon steunen ze verschillende atleten. Deze samenwerkingen betekenen dat het research & development team van Specialized bestaat uit de grootste atleten van de wielersport. Zo garanderen ze zich heel het jaar door van de meest professionele feedback om hun producten zo gespecialiseerd mogelijk te ontwikkelen.

Breed aanbod race, mtb en lifestyle

Dit Amerikaanse merk kent een gigantisch aanbod. Specialized racefietsen, mountainbikes, pistefietsen, tijdritfietsen, e-bikes, stadsfietsen,... Noem maar op. Elke consument vindt wel een fiets naar zijn maat. De recreant en sportieve fietser hoeft niets tekort te komen. Voor de veeleisende en competitieve gebruiker is er de S-Works serie. Deze hoogste categorie producten ademt state of the art technologie en innovatie. De S-Works reeks omvat de meest gegeerde producten in de fietswereld. Daar ligt de kracht van Specialized. De producten die door grootste wielrenners ter wereld gebruikt worden, zijn allemaal beschikbaar voor de alledaagse consument. Uiteraard is er in elke categorie een juiste Specialized damesfiets en Specialized kinderfiets voorhanden.

Hier bij BikeExchange vind je de breedste waaier Specialized fietsen en andere producten, aangeboden door handelaars van over heel het land. Gebruik de zoekfilters om te vinden wat jij zoekt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief