For a more effortless and secure experience on our site, please consider updating your browser
Verfijn je zoekopdracht
Categorie
Alle categorieën
Fietsen
Racefietsen & cyclocross fietsen
138
Mountainbikes
80
Cross- & fitnessfietsen
46
Elektrische fietsen & pedelecs
45
Kinderfietsen
44
Trekking- & tourfietsen
5
Triathlon- & tijdritfietsen
4
Loopfietsen & driewielers
1
Meer Fietsen
Merken
Specialized
Trek
1504
Scott
560
Oxford
390
Thompson
380
Specialized
364
Cube
334
Norta
295
BH Bikes
249
Meer merken
Models
Hotrock 20 2018
6
Riprock 12 Coaster 2018
6
Tarmac Elite 2018
6
Allez Sprint Comp 2018
5
Epic Comp 2018
5
Epic Comp Carbon 2018
5
Riprock 24 2018
5
Roubaix Comp 2018
5
More models
Winkels
Van Der Veken Fietsen
91
W-bikes
73
Fietsen Scheldeman
60
Robeet Bike Style
53
Fietsen Schenk
34
Lexpres Schilde
31
Cycles Emrin
18
Adsoft Test Account
2
Meer winkels
Plaats
Geslacht
Toestand

Specialized Fietsen

Bekijk:

Specialized Bicycle Components is een fabrikant van fietsen, fietskledij, onderdelen en accessoires. Het bedrijf is in 1974 opgericht in California in de Verenigde Staten. Hun motto is I am Specialized. Oorspronkelijk produceerden ze vooral onderdelen. Later kwamen de Sequoia (touringfiets) en de Allez (koersfiets) uit. In 1981 werden de allereerste massaproductie Specialized mountainbikes uit; de Stumpjumper.

De beste profs kiezen Specialized fietsen

Zoals het een groot merk beaamt, sponsort Specialized diverse profploegen. Door hun vroegere en huidige samenwerkingen met onder andere Quickstep, Bora, Team Astana en Tinkoff, hebben ze een uitstekende reputatie op vlak van racefietsen. Enkele van de beste wielrenners ter wereld rijden voor deze teams, waaronder Peter Sagan en vele anderen. Ook in het MTB en triathlon steunen ze verschillende atleten. Deze samenwerkingen betekenen dat het research & development team van Specialized bestaat uit de grootste atleten van de wielersport. Zo garanderen ze zich heel het jaar door van de meest professionele feedback om hun producten zo gespecialiseerd mogelijk te ontwikkelen.

Breed aanbod race, mtb en lifestyle

Dit Amerikaanse merk kent een gigantisch aanbod. Specialized racefietsen, mountainbikes, pistefietsen, tijdritfietsen, e-bikes, stadsfietsen,... Noem maar op. Elke consument vindt wel een fiets naar zijn maat. De recreant en sportieve fietser hoeft niets tekort te komen. Voor de veeleisende en competitieve gebruiker is er de S-Works serie. Deze hoogste categorie producten ademt state of the art technologie en innovatie. De S-Works reeks omvat de meest gegeerde producten in de fietswereld. Daar ligt de kracht van Specialized. De producten die door grootste wielrenners ter wereld gebruikt worden, zijn allemaal beschikbaar voor de alledaagse consument. Uiteraard is er in elke categorie een juiste Specialized damesfiets en Specialized kinderfiets voorhanden.

Hier bij BikeExchange vind je de breedste waaier Specialized fietsen en andere producten, aangeboden door handelaars van over heel het land. Gebruik de zoekfilters om te vinden wat jij zoekt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief