Sparta Fietsen

Bekijk:

Al bijna een eeuw Sparta fietsen

De rijke historie van Sparta begint in 1917 als groothandel in rijwielen te Apeldoorn. Vanaf 1920 worden ook eigen fietsen en bakfietsen gemaakt en in de jaren ´30 komen daar gemotoriseerde rijwielen bij. In de jaren ´50 en ´60 lag het accent duidelijk op de produktie van motoren en brommers, maar vanaf 1973 werden fietsen weer belangrijker en dat is sindsdien zo gebleven. In 1985 kwam de illustere Sparta Met op de markt, een zeer geliefde fiets met hulpmotor. Vlak voor het begin van het nieuwe Millenium introduceerde Sparta de eerste elektrische fietsen in de Lage Landen. Met de ontwikkeling van de ION Motor en de goedkopere E-Motion is Sparta fietsen tot aan de dag van vandaag toonaangevend gebleven op het gebied van trapondersteuning. Een Sparta E-bike is er voor iedere portemonnee en bij BikeExchange vind je bij elk model belangrijke technische gegevens in de produktspecificaties. Ook staat bij elk model aangegeven of het voorzien is van een Sparta ION of E-Motion motor.

Sparta fietsen voor iedereen

Naast Sparta elektrische fietsen zijn er de volgende vier series met alle andere modellen: • Urban • Allround • Specials • Kids

In de serie Urban zijn de trendy transportfietsen ondergebracht, zowel in dames- als herenuitvoeringen. Deze modellen zijn standaard uitgevoerd met wat bredere banden, een robuust frame en uiteraard zo´n stoere voordrager. Heerlijk en handig voor in de stad en naar school, uni of werk. De Allround modellen zijn Sparta stadsfietsen met voor elk wat wils. Hier vind je comfortabele fietsen voor alledaagse ritjes, maar ook sportievere modellen voor woon-werkverkeer en dagtrips.

Sparta fietsen kopen voor kinderen is gegarandeerd een succes. Het zijn stoere jongensfietsen en trendy meisjesfietsen die onverwoestbaar zijn, waardoor kinderen en ouders tevreden zullen zijn. Sparta heeft onder andere BMX en Pick-up fietsen in haar gamma voor kinderen van 8 tot 12 jaar oud. Ben je op zoek naar een fiets met extra lage instap of een echte moederfiets? In de serie Specials zijn speciale ontwerpen te vinden voor deze specifieke wensen.

Sparta fietsen in onze online shop

Online Sparta fietsen kopen is echt een aanrader, want we zijn altijd bereikbaar, 7 dagen in de week. Bij BikeExchange vind je de nieuwste modellen, maar ook aanbiedingen van overjarige modellen. Via de filterfuncties links bovenaan deze pagina geef je alle persoonlijke voorkeuren aan. Bijvoorbeeld: een damesmodel stadsfiets in de maat 49 cm, met de kleur wit en een naafversnelling, prijscategorie tot € 1000 in de stad Antwerpen. Zo krijg je een mooi overzicht van alle modellen met deze specificaties, van trendy tot klassieke look en van freewheelen tot sportievere modellen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief