Plaats een zoekertje
Verfijn je zoekopdracht
Categorie
All categories
Fietsen
Racefietsen & cyclocross fietsen
375
Mountainbikes
59
Cross- & fitnessfietsen
46
BMX
Cruisers
Elektrische fietsen & pedelecs
Fixie & singlespeed bikes
Kinderfietsen
Meer Fietsen
Merken
Ridley
Trek
1402
Cannondale
1041
Oxford
833
Scott
681
Thompson
680
Specialized
663
Norta
646
Ridley
480
Meer merken
Winkels
De Zwaluw
78
De Fietser
64
Surplace
62
Team Bikes
61
De Coureur
60
Dynamic Wheels
56
Van De Water
51
Bart Bikes
27
Meer winkels
Beschikbaarheid
Plaats
Geslacht
Toestand

Ridley Fietsen

Bekijk:  

Het grootste aanbod Ridley fietsen bij BikeExchange

Het Belgische merk Ridley werkt nauw samen met onze marktplaats. Elk model dat zij produceren, kan je bij ons vinden. Dankzij onze connectie met tal van lokale handelaren die Ridley fietsen in de aanbieding hebben, kan je buiten het volledige gamma van 2016 ook talrijke aanbiedingen vinden op de modellen van 2015 en vroeger.

Eén merk, verschillende disciplines

Ridley focust zich op drie belangrijke disciplines: Road, allroad en offroad, mer telkens enkele onderverdelingen.

Racefietsen - koersfietsen

  • Aero: De meest aerodynamische fietsen, goed voor sprints en snelle wedstrijden. De Ridley Noah, Noah Fast en Noah SL zorgen voor de grootste voordelen aan hoge snelheid.

  • Stiffness to weight: Stijve koersfietsen, die toch zo licht mogelijk zijn. De Ridley Helium en Helium SL zijn gemaakt voor het zwaardere klimwerk.

  • Endurance: Ridley racefietsen voor kasseien, slechtere ondergronden, en langere tochten. Comfort primeert op aerodynamica of gewicht, zonder te verliezen aan stijfheid of allround competitiviteit. De Fenix SL, Fenix Carbon, Fenix Disc en Fenix Alloy zijn goede kompanen voor zware wedstrijden en trainingen.

  • Triathlon en Time Trial: Ook maakt Ridley tijdritfietsen. De Dean Fast en de Chronus hebben zich al bewezen op het hoogste niveau.

  • Andere: Ridley produceert ook onder andere pistefietsen (Arena Carbon of Arena Alloy), damesfietsen (Liz Carbon of Liz Alloy) en koersfietsen voor kinderen

Ridley Allroad

Deze categorie omvat sportieve racefietsen, met een design dat goed is voor alle ondergronden. Vaak uitgerust met schijfremmen en bredere banden.

  • X-Trail en X-Trail Alloy

  • X-Bow Allroad

  • Tempo X Men

Ridley Offroad

  • Mountainbike: Ridley mountainbikes zijn wendbaar, stevig, licht en betrouwbaar op elke trail en afdaling. De belangrijkste modellen zijn de Ridley Ignite en Blast.

  • Cyclocross: Vlaamser komt het niet. De X-Night, X-Bow, en X-Ride zijn cyclocrossfietsen gemaakt voor de zwaarste modderstroken en zandbakken.

Ridley, Lotto-Soudal en andere profploegen

Opgericht in Vlaanderen, het kloppend hart van wielrennen, zou Ridley al snel in zee gaan met enkele van de beste profploegen. Van 2005 tot 2008 zou Ridley officieel leverancier worden van de fietsen voor de Lotto-ploeg. Later zouden ook Katusha en Vacansoleil op hun koersfietsen rijden. In 2012 stapte Lotto-Belisol terug over naar Ridley fietsen. De ploeg met kopmannan Andre Greipel, Jurgen Van Den Broeck, Jurgen Roelandts en Jelle Vanendert zou op de Noah en Helium naar talrijke overwinningen rijden. Ook vandaag kunnen de renners van Lotto-Soudal nog rekenen op hun fietsfabrikant. Elk model dat gebruikt wordt door de profs, van de Noah SL en de Dean Fast tot de Ridley Fenix, is beschikbaar voor het grote publiek.

Ook in het veldrijden zijn ze sterk vertegenwoordigd. De X-Night en X-Night SL worden al enkele jaren gebruikt door belangrijke cyclocrossploegen als Sunweb en Telenet-Fidea. Toppers als Zdenek Stybar en Bart Wellens zouden er voor zorgen dat de laatste jaren maar liefst zeven keer iemand wereldkampioen veldrijden zou worden op een Ridley crossfiets.

Met 4za heeft het merk een inhouse producent van alle soorten onderdelen. De meeste Ridley fietsen worden geleverd met 4za stuurpen, zadelpen, stuur, balhoofd en andere onderdelen.

Bekijk hier op BikeExchange ons extra breed aanbod Ridley fietsen. Je vindt sowieso iets dat bij jou past.

Lees ons e-mail en privacybeleid