Raleigh Fietsen

Bekijk:

De Raleigh-fiets - fietsen met Britse stijl

Op zoek naar een fiets met stijl? Probeer een Raleigh fiets. Individualiteit is een topprioriteit voor het merk. Tegelijkertijd staat het bedrijf al sinds 1887 voor kwaliteit, wat vandaag de dag nog steeds in al zijn producten terug te vinden is. Raleigh is bijna net zo oud als de fiets zelf. De fabrikant is een van de oudste merken ter wereld en is erin geslaagd zijn producten over de hele wereld te vestigen. Sinds 1974 bestaat er ook een uitloper van het bedrijf in Duitsland met een eigen interpretatie van het merk. Dat het bedrijf met zijn tijd meegaat, is vooral te zien aan het grote productassortiment, waartoe ook de E- bike behoort.

E-bike perfection

Raleigh slaagt er keer op keer in om zijn E-bikes in alle tests in de bovenste regionen te plaatsen. Zelfs de fietsen zonder de "E" winnen herhaaldelijk prijzen van grote fietsmagazines of online magazines. Raleigh fietsen zijn onder andere gecertificeerd als fietsen met uitstekende rijeigenschappen, een lange actieradius en minimale onderhoudseisen.

Raleigh fiets modellen voor de stad

In het segment Stadsfietsen is de Kingston XXL een robuuste elektrische fiets. Met een middenmotor en versterkt frame en een zeer hoog toelaatbaar totaalgewicht van 170 kg kan deze Raleigh-fiets bijna onbeperkt als Stadsfiets worden gebruikt. Zelfs bergop wordt de berijder betrouwbaar ondersteund door een Bosch Active Line Plus-motor. De verschillende beschikbare dames- en herenframes in combinatie met de belastbaarheid maken de fiets ook perfect geschikt voor zwaardere rijders.

De soepele aandrijving is bijzonder opmerkelijk. Dit zorgt voor een zeer aangename rijervaring in het algemeen en laat de fiets eruitzien als een technische eenheid. De hulp wordt door sensoren bewaakt en op elk moment bijgesteld. Op die manier worden snelheid, trapkracht en beweging geanalyseerd en wordt de rijder perfect ondersteund naargelang de heersende situatie.

De comfort E- bikes Jersey, Sheffield of Bristol kunnen ook in stedelijke gebieden worden gebruikt. Het frame is een Waver frame, dat vooral interessant zou moeten zijn voor dames en oudere fietsers. Stadsfietsen van Raleigh zijn over het algemeen voorzien van een complete en rijklare uitrusting. Voldoende comfort wordt verzekerd door een aangepaste verende voorvork. Onderdeel van de verkeersgeschikte uitrusting is natuurlijk een krachtige verlichting die voldoet aan het Duitse verkeersreglement (StVZO).

De elegante Stadsfietsen Devon en Nightflight doen het zonder hulpmotor. De Chester comfort modellen zijn iets kleurrijker en minder understatement. Zoals de naam al doet vermoeden, bouwt Raleigh zijn alledaagse fietsen met jouw comfort in het achterhoofd, van een ontspannen, rechte rijpositie en gemakkelijk op- en afstappen zonder vervelende framedelen tot ergonomische zadels en sturen.

Trekkingfietsen voor de volgende tocht

Raleigh biedt met Preston, Kent en Stanton aantrekkelijke toer E- bikes tegen een redelijke prijs in het trekking gebiet. De geometrie zorgt voor een neutrale rijpositie. De poedercoating van het hoogwaardige aluminium frame toont de hoge kwaliteit van het vakmanschap. De universele toepassingsmogelijkheden worden onder meer bereikt door de verende voorvork. Hij biedt voldoende veerweg op slechte wegen om een voldoende niveau van comfort te verzekeren.

Tegelijkertijd is er de optie om de vorken stijf te zetten voor een beter rijgedrag op gladde paden. Overal in de fiets vindt je alleen componenten van de hoogste kwaliteit en een allround hoog kwaliteitsniveau. Het grote aantal versnellingen op de aandrijflijn maakt ook toeren in bergachtige gebieden mogelijk. Het universele karakter van de trekkingfiets wordt gecompleteerd door het complete verlichtingssysteem en de krachtige remmen, die je in elke situatie gewoon een veilig gevoel geven.

Zorgeloos toeren zonder "E" wordt mogelijk gemaakt door de touring bike Rushhour. De Pinion-versnellingsbak en de Gates-riemaandrijving kunnen parkvrij worden gebruikt, een verende voorvork van Paragon maakt kasseien glad in de stad en strijkt alle onverharde weggetjes glad op de weg.

Met zijn ATB's voor kinderen en tieners spreekt Raleigh zijn jonge fans aan. ATB staat voor All Terrain Bikes en is ontworpen om kinderen toegang te geven tot precies datgene wat ze verdienen, namelijk alle trails ter wereld. Funmax, Dirtmax en Schoolmax hebben - voor Raleigh - zeer avontuurlijke beschilderingen, de kwaliteit is dezelfde als die van de volwassen fietsen.

Koop jouw volgende Raleigh fiets op BikeExchange

BikeExchange biedt je alles wat je nodig heeft om met succes een fiets te kopen die bij je past. Ons platform biedt je een breed scala aan producten en geweldige aanbiedingen, terwijl het je een gemakkelijke manier biedt om de goedkoopste dealer voor jouw gewenste model te vinden. Wij tonen je de aanbiedingen van fietsvakhandelaars uit heel Duitsland die jouw droomfiets op voorraad hebben. Weet je nog niet welke je moet kiezen? Geen probleem, onze partners geven je graag advies. Als je door onze advertenties bladert, vindt je fietsen van de huidige 2022 modellen, maar ook oudere modellen van vorige jaren die zijn afgeprijsd en dus heel speciale koopjes zijn.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief