Oxford Fietsen

Bekijk:

De geschiedenis van Oxford fietsen

Met de slagzin : “Oxford, sterk in fietsen! “ staat het merk garant voor degelijke fietsen. Het bedrijf bouwt fietsen met passie. Het personeel werkt met liefde voor het bedrijf en dat is terug te zien in het eindproduct, maar ook in het productieproces welke steeds weer aangepast en geoptimaliseerd wordt. Zo werkt Van Den Berghe NV eraan om het gehele productieproces zo milieuvriendelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het lakwerk van de fietsen wordt bijvoorbeeld alleen krasbestendige poedercoating gebruikt. Hierdoor hoeven geen schadelijke oplosmiddelen gebruikt te worden.

Oxford fietsen…een goede keuze!

Oxford staat bekend om zijn degelijk, fraai uitziende fietsen. Of het nu gaat om een degelijke stadfiets, een sportieve fiets of een elektrische fiets, bij Oxford kan je altijd slagen. En alle fietsen voldoen aan een hoge kwaliteitsstandaard. Mensen die Oxford fietsen kopen zijn mensen die gaan voor zekerheid. Die graag zorgeloos willen fietsen. ’s Morgens opstaan en op het gemak op je fiets stappen om naar je werk te gaan. Wetende dat je fiets je niet in de steek laat. Ook als je op zoek bent naar een sportievere fiets kan je bij Oxford terecht. Oxford heeft fitnessbikes voor zowel mannen als vrouwen. Ook deze fietsen zijn van zeer goede kwaliteit. De fietsen zijn voorzien van meerdere versnellingen, oplopend tot 24. Een sportief recht stuur maakt deze fietsen tot een fraai ogende fiets.

Elektrische fietsen

Voor mensen die zelf niet meer zo goed kunnen fietsen of mensen die elke ochtend zonder veel moeite op de fiets naar hun werk willen rijden is er ook een uitgebreid assortiment elektrische fietsen van Oxford. Uiteraard is het uitgangspunt van deze fietsen hetzelfde. Kwaliteit staat voorop! Bij de elektrische fietsen kan je kiezen voor aandrijving op het voorwiel, op het achterwiel of een midden aangedreven fiets. Voor elk soort aandrijving zijn voor- en nadelen te bedenken. Wat je keuze gaat vooral om persoonlijke voorkeur. Een ding staat vast…Met een elektrische fiets van Oxford kan je zorgeloos genieten van eindeloze fietstochtjes.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief