Norta Fietsen

Bekijk:

Norta fietsen kopen op basis van kwaliteit

Norta is al 90 jaar lange een gevestigde naam in de fietsbranche. Deze Belgische fabrikant heeft intussen een indrukwekkend gamma opgebouwd, van stadsfietsen tot sportieve trekking bikes en van elektrische fietsen tot kinderfietsen. Het ontwerp van elk nieuw frame is door een onafhankelijk Duits instituut getest, alvorens het door Norta in productie genomen wordt. Op deze wijze is absolute kwaliteit gegarandeerd.

Het assortiment bestaat uit de volgende series fietsen: * Lifestyle * Trekking * LRC (Light ride Concept) * Kids * E-bike M-serie * Norta E-bike L.serie

Uit welke serie Norta fietsen kopen?

De serie Lifestyle omvat diverse Norta stadsfietsen. Het accent ligt bij deze modellen op comfort en een cool, trendy of een meer chique uiterlijk. Zo mag je graag gezien worden en is fietsen plezierig. Een aantal modellen zijn echt retro, dit zijn de Norta omafietsen waarmee alledaagse ritjes in alle opzichten een genot worden. Alle Lifestyle fietsen hebben 7 versnellingen en zo kunnen ook comfortabele dagtripjes gemaakt worden. Modellen uit de serie Trekking zijn voorzien van 7 tot 21 versnellingen. Dat maken Norta trekking- & tourfietsen tot populaire sportieve allrounders, geschikt voor bijvoorbeeld commuters maar ook voor meerdaagse tochten. Voor recreanten is tevens de serie LRC een aanrader. Het Light Ride Concept is ontwikkeld om sterk materiaal te verkrijgen en tegelijkertijd zoveel mogelijk gewicht te reduceren. Norta kinderfietsen voldoen weer aan geheel andere eisen. Fun, veiligheid en degelijk materiaal dat tegen een stootje kan, zodat kinderen de wereld kunnen ontdekken en ouders gerust kunnen zijn.

Norta fietsen kopen met trapondersteuning

Een Norta E-bike biedt trapondersteuning tot 25 km/u en is uitgerust met een krachtige NuVinci motor, welke centraal bij de trapas geplaatst is. De modellen uit de M-serie zijn voorzien van een Li-Ion accu in de pakdrager. Zo´n Norta elektrische fiets is ideaal voor alledaags gebruik en relaxte dagtripjes. Bij de sportievere modellen uit L-serie is de Li-Ion accu geplaatst op de onderbuis om het zwaartepunt zo laag mogelijk te maken. Dit zijn zeer geschikte e-bikes voor commuters of voor wie bijvoorbeeld graag langere fietstochten wil maken met vrienden maar niet zo zeker is van de eigen fietsconditie. Klik maar eens op Norta elektrische fietsen en je ziet misschien gelijk al jouw Norta E-bike.

Er is een Norta fiets voor iedereen en in onze online shop vind je ze allemaal. Selecteer snel op basis van persoonlijke voorkeuren, zoals gebruik, maat, kleur, prijscategorie en regio: Norta fietsen kopen was nog nooit zo eenvoudig. Alle modellen, alle aanbiedingen, alle fietswinkels: via BikeExchange vind je altijd de juiste fietsen online en bij jouw in de buurt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief