For a more effortless and secure experience on our site, please consider updating your browser
Verfijn je zoekopdracht
Categorie
Alle categorieën
Fietsen
Elektrische fietsen & pedelecs
46
Trekking- & tourfietsen
25
Stadsfietsen
6
Racefietsen & cyclocross fietsen
5
Cross- & fitnessfietsen
1
Mountainbikes
1
Urban bikes
1
BMX
Meer Fietsen
Merken
Koga
Trek
1374
Scott
524
Specialized
402
Oxford
379
Thompson
377
Cube
335
Norta
274
Cannondale
272
Meer merken
Models
E-INSPIRE 2018
4
E-NOVA 500WH 2018
4
Colmaro Sports 2018
3
E-LEMENT 2018
3
E-NOVA DI2 2018
3
E-WORLDTRAVELLER 2018
3
F3 2.1 R 2018
3
E-XITE S 2018
2
More models
Winkels
Van Der Veken Fietsen
32
Chamizo Fietsen BVBA
18
Fietsen Gaethofs
12
Wheelpalace
7
De Fietser
5
Fietsen Kurt Dams
3
iBike
3
Fietsen Wildiers
2
Meer winkels
Beschikbaarheid
Plaats
Geslacht
Toestand

Koga Fietsen

Bekijk:

Koga Miyata: Geschiedenis uit de wielersport

In 1974 ging Andries Gaastra (voormalig bekend van Batavus) aan de slag met het bedrijf Koga. Ze gingen al snel in zee met Shimano en kwamen zo in contact met Japanse frameproducent Miyata. Tot 2010 zou het merk Koga Miyata heten. Klinkt erg Japans, maar Koga zelf is simpelweg een samenvoeging van de eerste letters van de achternaam van Gaastra's vrouw Marion Kowalik, en zijn eigen achternaam.

In de jaren '80 werden Koga Miyata racefietsen wereldberoemd dankzij de IJsboerke wielerploeg en later ook de Capri Sonne ploeg. Bekende renners in die teams waren onder andere Walter Godefroot, Marc Demeyet, Rudi Pevenage en Peter Winnen.

Vandaag de dag is Koga bekend voor meer dan enkel racefietsen. Hoewel het sportieve katern belangrijk blijft. De opleidingsploeg SEG Racing Academr rijdt anno 2018 met materiaal van Koga, net als de KNWU Nationale Baanselectie op de piste.

Koga fietsen voor elk gebruik

Wat je ook wil doen, je vindt altijd een Koga fiets die perfect uitgerust is voor jouw wensen. Koga stadsfietsen zijn simpel, duurzaam en voorzien van alle nodige accessoires. Zo heb je de Koga Roadspeed, de Venya, etc...

Modellen als de F3 of de Grandtourer zijn dan weer gemaakt voor de avontuurlijke zielen die graag de wijde wereld verkennen van op de fiets. Koga's trekkingfietsen zijn in de fietswereld erg hoog aangeschreven.

Waarom een Koga fiets kopen?

Wil je echte Nederlandse fietsen van eigen makelij? Koga streeft er continu naar de nieuwste innovaties op de markt te brengen zoals hun aanpasbare Atalanta sturen, de slimme en comfortabele Koga Feathershock en veel meer.

Er zijn over heel het land tal van gepassioneerde en professionele Koga verdelers die klaar staan om je te helpen bij het kiezen, passen en kopen van een nieuwe Koga fiets. Op BikeExchange vind je meer dan 200 Koga fietsen te koop. Ons voordeel? Je kan alle fietsen in de winkel zelf gaan bekijken en uitproberen voor je ze aankoopt. Gemoedsrust en de juiste fiets voor iedereen; dat vinden wij belangrijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief