Kettler fietsen

Bekijk:
 

Iedereen kent het merk Kettler

De naam Kettler klinkt je zeker bekend in de oren. Maar waar heb je het vandaan? We zullen je graag helpen. Kettler is overal. Vooral buiten. De kans is groot dat je vaker Kettler onder je kont hebt gehad dan je beseft! Want Kettler maakt niet alleen uitstekende fietsen voor het hele gezin, maar ook glijbanen, schommels en tuinmeubelen. En raad eens waar de droom van veel kinderen uit de jaren 70 en 80, de Kettcar, zijn naam aan te danken heeft?

En hoewel schommelen, glijden en chillen op de ligstoel in de tuin ook geen slecht tijdverdrijf zijn, willen we het hier toch even over fietsen hebben.

Pionier in aluminium

De Saarlanders zijn verantwoordelijk voor een van de eerste, zo niet de eerste, fietsen met een aluminium frame. Vandaag vindt de productie niet meer plaats in het familiebedrijf. Het succes maakte het noodzakelijk om de ontwikkelings- en productiefaciliteiten uit te breiden, vooral omdat Kettler ook een breed scala aan E-bikes aanbiedt.

Fietsen van Kettler voor de hele familie

Dat Kettler de nadruk legt op een ontspannen vrijetijdsgevoel in plaats van op extreme sporten, bewijzen niet alleen de tuinmeubelen en speeltoestellen. De fietsen zijn ook perfect aangepast aan de eisen van het moderne dagelijkse leven, zweterige high-performance training krijg je elders. Stadsfietsen, toerfietsen en kinderfietsen vullen het grootste deel van de catalogus van het bedrijf.

Lange afstanden? Geen probleem met een trekkingfiets!

De Explorer en Traveller trekkingfietsen zijn ontworpen voor diegenen die zich aangetrokken voelen tot de wijde wereld. Wie graag lange afstanden aflegt en niet ergens onderweg wil stranden, hecht logischerwijze minder belang aan het uiterlijk, de motor moet betrouwbaar zijn. De onderdelen van de Kettler trekkingfietsen zijn daarom ontworpen voor een lange levensduur. Onverwoestbare Shimano onderdelen en goede vering zorgen voor een stabiel rijgedrag, ongeacht het terrein. Bijzondere aandacht wordt besteed aan een gemakkelijke bediening en een comfortabele rijpositie. Een meerdaagse fietstocht moet immers in de eerste plaats leuk en ontspannend zijn en niet ontaarden in stress. Hydraulische schijfremmen maken goed gedoseerd remmen mogelijk, zelfs met een zwaar beladen fiets. Shimano levert versnellingsgroepen met 21 of 30 versnellingen; ze passen de trekkingfiets gemakkelijk aan elk terrein aan, hellingen of onverharde paden zijn geen obstakel, in feite nauwelijks een uitdaging! Aluminium trekkingframes zijn versterkt voor een betere stabiliteit. De bagagerekken bieden plaats aan bijzonder grote hoeveelheden laadvermogen, wat belangrijk is voor het vervoer van jouw zeven spullen.

Al deze eigenschappen betalen zich niet alleen uit op lange tochten, trekkingfietsen worden ook vaak gebruikt als alledaagse fietsen. Iedereen die dagelijks kinderen en kinderspullen vervoert, waardeert een stabiele, onverwoestbare fiets. Daarom zijn de fietsen ook uitgerust met banden met een goede grip en alle door het StVO voorgeschreven onderdelen, zodat je veilig op weg bent - dag na dag!

City or Urban - solide of hip?

Kettler stadsfietsen Cruiser voldoen aan al jouw eisen als je op zoek bent naar een praktische fiets die je zonder mitsen en maren door het dagelijks leven begeleidt en jouw portemonnee niet al te zwaar belast. Stadsfietsen zijn ideaal voor in de stad, en heerlijk ongecompliceerd. Voor gebruiksgemak worden ze geleverd met zeven of acht versnellingen en een keuze uit terugtrapremmen of vrijloopremmen. Je kunt ook kiezen tussen een sportieve fiets met een diamant frame of een typische stadsfiets met een lage instap.

Stadsfietsen doen het traditioneel zonder overbodige zaken en komen daardoor bijzonder schoon en licht over. Zelfs de naam klinkt als "geen franje". Snelle, wendbare, nippy stadsfietsen, naar keuze met kettingaandrijving of onderhoudsarme riemaandrijving, zorgen voor stijlvolle en snelle vooruitgang in de stadsjungle.

E-fietsen voor elke gelegenheid

Net als bij fietsen geldt ook voor de W-bikes van Kettler: het zijn er echt veel! Er is noch tijd noch servercapaciteit om ze allemaal afzonderlijk te presenteren. Het voordeel voor u: je hebt veel keuze. Kettler biedt elektrische fietsen in verschillende kleuren, maten, uitvoeringen, framevormen, uitrustingsvarianten en niet te vergeten prijsklassen. We hebben één ding gemeen: wat de motorisering betreft, vertrouwt Kettler vooral op Bosch. Een goede keuze, want Bosch levert betrouwbare en efficiënte kwaliteit, en er is ook de mogelijkheid om motoren, accu's en displays met verschillende prestaties te combineren. In plaats van de fietsen te benoemen naar categorie, produceert Kettler series als Traveller, Quadriga, 2° of Escaro, die dan door hun uitrusting touring E-bikes of E-city bikes worden.

Slide, swing, bike

Wat heb je nog meer nodig als kind? Niet veel, eigenlijk. En dat krijg je allemaal van Kettler. Het plezier begint met een Kettler Speedy loopfiets. De allerkleinsten kunnen oefenen met evenwicht, remmen en omgaan met snelheid. Duwen doe je met de voeten, trappen komt later, op een Grinder 12 inch kinderfiets bijvoorbeeld. Grinder is de naam van de kinder- en jeugdfietsen voor jongens, Layana zijn de modellen die meer voor meisjes bedoeld zijn. Er is nauwelijks enig technisch verschil tussen beide, maar de lak maakt ze tot een zuiver meisjesachtige aangelegenheid of een speeltje voor echte kerels. Als jouw huishouden beide heeft, kunt je natuurlijk ook visueel neutrale versies krijgen.

Laten we gaan fietsen - met een Kettler jeugdfiets

Er zijn twee verschillende soorten fietsen ontworpen voor oudere kinderen en tieners. Aan de ene kant, krijg je sportieve fietsen. De grotere grinders zien eruit als supercoole mountainbikes, maar de fiets heeft alles wat de kinderen nodig hebben voor het wegverkeer. Voor de meer klassiek georiënteerde jongedames zijn er Layana stadsfietsen met alles erop en eraan. Deze fietsen zijn verkrijgbaar in verschillende framematen tot 26 inch. Dit is de maat van een volwassen fiets.

Kettler fietsen vinden op BikeExchange

Als je meer lectuur over het onderwerp kinderfietsen nodig hebt, kunt je veel belangrijke informatie vinden in onze blog. Of klik op "Vind een dealer" bovenaan de pagina en vraag het aan een van de vele dealers die op BikeExchange vermeld staan. Zij kunnen je adviseren en je precies vertellen welke Kettler fiets het beste bij je past. BikeExchange is geen onpersoonlijke online winkel. Lokale rijwielhandelaars bieden hun assortiment bij ons online aan. Daarom kunt je alles met een paar muisklikken bestellen of online jouw keuze maken en jouw nieuwe fiets bij de dealer ophalen. Wij maken het zoeken makkelijker met onze Filters waar je kunt zoeken naar specifieke fietscategorieën of merken. Er is ook een zoekfunctie die je direct naar de fiets van jouw dromen brengt. Trouwens, naast de huidige 2022 modellen, hebben onze dealers ook enkele verlaagde vorige jaarmodellen of goedkope beurs- en demonstratiefietsen online. Je kunt hier veel besparen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief