Giant Bikes

Bekijk:
 

Beleef meer met een Giant fiets

Als een van 's werelds bekendste fabrikanten zou Giant een bekende naam moeten zijn voor iedereen met een halve fietsinteresse. Het in Taiwan gevestigde bedrijf bestaat al sinds 1972 en produceert sindsdien kwaliteitsfietsen voor alledaagse fietsers, recreatieve atleten en toprijders. In 2002 brak het voor het eerst de kaap van meer dan 4 miljoen verkochte fietsen wereldwijd in één jaar. Met vestigingen in Taiwan, China en Nederland produceert het merk meer fietsen dan welke andere fabrikant ook en is het door zijn omvang, expertise en ervaring een belangrijke partner voor andere producenten. Als een van de eerste fabrikanten richtte Giant zich meer op speciale sportfietsen voor vrouwen en richtte het merk Liv op.

Giant fietsen uitgelicht: koersfietsen en fietsen met trapondersteuning

Bij koersfietsen wordt al snel gedacht aan pure snelheid. Bij Giant ook, vandaar de serie Aero. Dit zijn de aerodynamische compacte carbon frames, waarmee zoveel mogelijk gewicht gereduceerd is. Wielerliefhebbers voor wie naast snelheid wat meer comfort op de Vlaamse wegen ook meetelt, is een TCR koersfiets wellicht beter geschikt. Bij de ontwikkeling van een nieuwe koersfiets, maakt Giant gretig gebruik van de ervaringen van profrenners uit het Team Giant-Alpecin. Zo kan iedereen genieten van een topmodel. Via onze portal kun je een Giant racefiets kopen in verschillende prijscategorieën. Ook zijn er diverse aanbiedingen van overjarige modellen.

Giant elektrische fietsen zijn voorzien van een betrouwbare en krachtige Yamaha of Giant SyncDrive motor van 300 tot 500 Watt, afhankelijk van het model. De plaats van de motor kan gekozen worden in het voorwiel, het achterwiel of midden op het frame. Naast comfortabele elektrische stadsfietsen heeft Giant ook coole elektrische mountainbikes en een s-pedelec, speciaal voor forenzen.

Giant bikes for every type

Het Giant assortiment omvat alles wat jouw hartje begeert. Van jong tot oud en voor hem en haar. In iedere categorie zijn sportieve of ronduit uitdagende modellen opgenomen met daarnaast fietsen die ontworpen zijn voor meer comfort. ´Good looks´ is vanzelf sprekend voor iedere Giant fiets, zeer in het bijzonder voor de modellen in de diverse series Lifestyle. Op BikeExchange vind je niet alleen de nieuwste modellen 2022 maar ook vele overjarige modellen voor scherpe prijzen. Giant fietsen kopen is daarmee voor elke portemonnee betaalbaar.

Sportieve Giant fietsen met en zonder motor

Op de groeiende E-bike markt is Giant natuurlijk ook vertegenwoordigd met talloze modellen en fietstypen, zodat zowel mountainbikers als toerfietsers kunnen vertrouwen op de krachtige motoren van Giant E-bikes. Giant fietsen zijn een klasse apart, vooral als het gaat om het integreren van de batterij in een visueel aantrekkelijk totaalbeeld. Voor wie het zonder elektrische ondersteuning kan stellen en de stap naar de professionele sport wil wagen, levert Giant natuurlijk ook het complete gamma van mountainbikes en racefietsen. Hier toont de fabrikant ook zijn innovatieve geest en brengt hij regelmatig nieuwe technologieën en producten op de markt die de fietsen nog sneller maken. De ontwikkelaars laten zich inspireren door de ideeën en feedback van de pro-rijders, die de nieuwste fietsen exclusief voor Giant mogen testen.

Experts in framebouw

Vooral in de race- en cyclocross sector is Giant zeer succesvol dankzij zijn ervaring in frameconstructie. Als een van de eerste fabrikanten gebruikte Giant koolstofvezels voor fietsframes en ontwikkelde het een proces om koolstofvezelmatten automatisch rond te maken. De opgebouwde know-how vloeit jaar na jaar in de frameproductie en maakt Giant fietsen nog lichter, stijver en stabieler. Technologieën zoals de ultrastijve MegaDrive onderbuis gaan hand in hand met eigen ontwikkelingen zoals het Giant wielsysteem of de Contact zadelpen om een ongeëvenaarde rijervaring te combineren met uitstekende eigenschappen. Dit maakt van elke Giant fiets een echte fun bike.

Giant fietsen kopen - nu op BikeExchange

De verscheidenheid aan aanbiedingen is enorm wanneer je op zoek bent naar de Giant fiets van je dromen. Via BikeExchange kan je thuis gemakkelijk en snel een selectie maken van Giant fietsen in jouw maat, kleur, prijscategorie en regio. Ook kun je specifieke gebruikswensen aangeven, zoals type frame of soort versnellingen. Alle persoonlijk voorkeuren kunnen aangegeven worden met de handige filterfuncties links bovenaan deze pagina. Onze online shop is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar, met een overzicht van de meest actuele aanbiedingen van winkels in de regio. Giant fietsen kopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief