Plaats een zoekertje
Verfijn je zoekopdracht
Categorie
All categories
Fietsen
Elektrische fietsen & pedelecs
121
Trekking- & tourfietsen
87
Omafietsen
52
Stadsfietsen
41
Urban bikes
12
Speciale fietsen
5
BMX
Cross- & fitnessfietsen
Meer Fietsen
Merken
Gazelle
Trek
1403
Cannondale
1041
Oxford
833
Scott
682
Thompson
680
Specialized
663
Norta
646
Ridley
480
Meer merken
Models
Arroyo C7 HMS R7H Dames 2017
1
Arroyo T8 V8 Dames 2017
1
Cityzen Speed S10 Dames 2017
1
Cityzen Speed S10 Heren 2017
1
Orange C330 HMB NH Heren 2017
1
Orange CX HMB NH Dames 2017
1
Ultimate T9 HM H9 Dames 2017
1
Winkels
Jupiter
79
Rucani Fietsen
78
The 900 shop
75
Verschueren Sport
21
Simair
17
Fietsen Brys
12
Verschueren
11
Beno Cycling
8
Meer winkels
Beschikbaarheid
Plaats
Geslacht

Gazelle Fietsen

Bekijk:  

Gazelle fietsen: ruim 120 jaar traditie

Vanuit haar thuisbasis in het Nederlandse Dieren ontwerpt en maakt Gazelle al sinds 1892 fietsen. Inmiddels worden jaarlijks 275.000 fietsen gefabriceerd, waarvan er steeds meer naar België gaan. Het bedrijfsmotto is: ´licht fietsen, slim design en robuuste kwaliteit´. Voor wie Gazelle fietsen kopen wil, zijn er de volgende series om uit te kiezen:

Gazelle Stadsfietsen

Gazelle Elektrische fietsen

Gazelle Trekkingfietsen

• Gazelle Kinderfietsen

• Gazelle Lifestyle fietsen

• Gazelle Ultimate fietsen

Gazelle fietsen: de series kort toegelicht

Voor dagelijkse ritjes zijn stadsfietsen ideaal. Gazelle heeft lichte fietsen, bakfietsen, moederfietsen en gewone degelijke allround stadsfietsen in haar gamma. Aansluitend zijn de modellen uit de serie Lifestyle. Zoals deze naam aan aangeeft, wil je met zo´n Gazelle fiets ook echt gezien worden. Hier vind je de beroemde en altijd trendy Gazelle Omafietsen, transportfietsen en sportieve CityZen urban bikes. Voor wie dagtrips wil maken of op fietsvakantie wil biedt een trekkingfiets soelaas. Deze modellen zijn lichtgewicht, hebben veel versnellingen en bieden comfort dankzij verstelbare sturen en zadels.

In de serie Ultimate zijn de vier meest exclusieve Gazelle fietsen ondergebracht. Zowel het framemateriaal als de onderdelen zijn zeer hoogwaardig, waardoor lichtgewicht én comfort én weinig onderhoud verkregen wordt. Een geheel ander laken het pak zijn de stoere jongens- en trendy meisjesfietsen, die goed tegen een stootje kunnen, dankzij hun stalen frames. Deze modellen zijn in de maten 40 en 44 leverbaar, waarbij coole voordragers, achterdragers en spatborden optioneel zijn.

Gazelle elektrische fietsen

De welbekende e-bikes kunnen gekozen worden met een Panasonic voorwielmotor, danwel een middenmotor van Bosch of Impulse. De actieradius van de trapondersteuning is afhankelijk van de accu en loopt sterk uiteen van 35 tot 140 km. Let wel: de actieradius is verder ook afhankelijk van weersomstandigheden, hoogteverschillen in het terrein en bijvoorbeeld de stand van de trapondersteuning.

De meeste modellen, alle aanbiedingen en steeds meer winkels vind je via onze online shop. Selecteer gewoon alle persoonlijke voorkeuren en de regio waarin je wilt zoeken. Gazelle fietsen kopen is via BikeExchange heel eenvoudig en kan op elk gewenst moment van de dag.

Lees ons e-mail en privacybeleid