For a more effortless and secure experience on our site, please consider updating your browser

Cube Fietsen

Bekijk:

Alles wat je over Cube fietsen wil weten

Cube is een fietsenmerk van de Pending System GmbH & Co. KG en heeft haar onderkomen in het beierse Waldershof. Bij deze duitse onderneming wordt veel waarde gehecht aan nauwkeurige techniek en sublieme afwerking. Daardoor kan Cube ook wedijveren op het hoogste professionele niveau. Het assortiment fietsen omvat inmiddels:

Het prille begin van fietsen fabriceren op 50 m² is uitgegroeid tot een 20.000 m² grote onderneming. Van begin af aan ook, wordt het materiaal aan de strengste kwaliteitseisen onderworpen. Daartoe zijn eigen testruimten ingericht, daarbij ondersteund door de TU München en een onafhankelijk controle-instituut. Op deze wijze garandeert Cube dat het frame, het overige materiaal, afwerking en onderdelen het best op elkaar zijn afgestemd en aan de hoge verwachtingen van fietsers voldoet. Bovendien ondersteunen beroepsrenners van het Cube Action Team en Factory Racing de ontwikkeling van materiaal en komen met verbeteringspunten op basis van hun professionele ervaringen. Zo kunnen ook hobby- en vrijetijdsfietsers genieten van de beste fietsen, techniek en productinnovaties. Wil je een Cube fiets kopen, dan geeft dat toch extra vertrouwen.

Aanbod Cube Bikes

Het merk wordt naar meer dan 50 landen geëxporteerd en dat is geen toeval. Het succes is toe te schrijven aan jarenlang hard werken en de juiste innovatieve ontwikkelingen. Ook heeft Cube een veelvoud aan prijzen als testwinnaar in de wacht gesleept, evenals awards als blijk van waardering voor de hoge kwaliteitsstandaard. Cube fietsen zijn eigen land enorm populair en het meest geliefde merk voor koersfietsen en mtb, zo bleek uit enquêteresultaten in 2015.

Het fietsaanbod van het merk Cube is zeer compleet en kent een productpalet van ruim 150 modellen. Daaronder zijn ook veel nieuwe modellen 2018. Zo is bijvoorbeeld een nieuwe lijn koersfietsen in de collectie opgenomen, met innovatieve C62 carbon frames. Dit materiaal is doorontwikkeld uit het succesvolle „Super High Performance Carbon“ en bestaat voor 62% uit carbon. Deze koersfietsen zijn verkrijgbaar met velg- en schijfremmen. Verder is er een nieuwe vrouwenlijn ontwikkeld, de WLS. De racefietsen hieronder bieden maar liefst 40% meer comfort door een nieuw ontwikkelde voorvork. De mountainbikes voor dames zijn verkrijgbaar in de framematen 27,5´´ en 29´´ en de fietsen als geheel bieden extra comfort. Dit geldt ook voor de nieuwe e-mountainbikes van Cube. Een Cube mtb kopen is daarmee een bewuste keuze. Tot slot zijn de high end trekking bikes in 2017 vernieuwd. Doordat Cube het zogenaamde „Hydroforming Proces“ hanteert, is deze lijn voorzien van een extra stijf en belastbaar frame. Bovendien is de bagagedrager geïntegreerd in het frame, waardoor en gewicht is gereduceerd en de wegligging is geoptimaliseerd.

Cube fietsen kopen via onze online shop

Op de portal BikeExchange vind je alle modellen van Cube, mooi gerubriceerd en in meerdere uitvoeringen. Dus niet alleen de nieuwste, maar ook overjarige modellen. Hiervoor kun je heel gemakkelijk de filterfuncties gebruiken. Ook kun je zoeken naar het goedkoopste model waar je naar op zoek bent in jouw regio. Snel en gemakkelijk jouw Cube scoren doe je via BikeExchange.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief