Cube Fietsen

Bekijk:
 

Cube - Sportieve fietsen uit Duitsland

Cube Bikes ontwikkelt en verkoopt zijn uitgebreide assortiment fietsen in Waldershof in Noord-Beieren, Duitsland. De Beierse fietsprofessionals stellen de hoogste eisen aan het materiaal, de afwerking en de gebruikte componenten. Van begin af aan ook, wordt het materiaal aan de strengste kwaliteitseisen onderworpen. Daartoe zijn eigen testruimten ingericht, daarbij ondersteund door de TU München en een onafhankelijk controle-instituut. Op deze wijze garandeert Cube dat het frame, het overige materiaal, afwerking en onderdelen het best op elkaar zijn afgestemd en aan de hoge verwachtingen van fietsers voldoet. Bovendien ondersteunt het Cube Action Team de ontwikkeling van de fietsen met nuttige feedback uit de dagelijkse profracerij. Het assortiment Cube-fietsen is enorm en is in 2022 opnieuw uitgebreid met diverse nieuwe modellen. Het bedrijf exporteert nu meer dan 150 fietsen naar meer dan 50 landen. Onder hen zijn eigenlijk alle soorten fietsen die je je maar kunt wensen:
* Cube mountainbikes
* Cube racefietsen
* Cube trekking bikes
* Cube elektrische fietsen
* Cube crossfietsen
* Cube stadsfietsen
* Cube kinderfietsen

Populaire Cube-fietsen in onze online winkel

Cube-fietsen behoren nu tot de populairste fietsen op de markt in Duitsland. Vooral de mountainbikes en racefietsen genieten grote populariteit. Fietsen zoals de Stereo of de Hanzz zijn echte off-road kanonnen en de enduro scene zou moeilijk voor te stellen zijn zonder hen, terwijl hardtail racers zoals de Reaction of Elite je zo licht als een veertje over heuvel en dal laten racen. Op de weg kennen Cube-fietsen ook maar één richting - vooruit. De Litening en Agree modellen bieden liefhebbers van racefietsen de nodige snelheid op het asfalt en kunnen dankzij de meest geavanceerde technologieën in de frameconstructie ook het ene succes na het andere in de professionele sport vieren. De fabrikant laat ook triatleten niet in de kou staan met de ultieme rijmachine Aerium. Zoals je kan zien, bestrijken de Beiernaren het hele spectrum van de sportieve fietsenwereld. Daarom bieden wij je de grootste selectie van actuele fietsen en ook betaalbare modellen van vorig jaar - in onze fiets online shop vindt je zeker de juiste Cube fiets voor jouw behoeften.

On tour with Cube bikes

Terwijl professionals keer op keer vertrouwen op de prestaties van Cube-fietsen, weet de fabrikant ook wat belangrijk is in de vrijetijdssector. Hoge duurzaamheid en praktische componenten zorgen ervoor dat je jouw bestemming altijd snel en veilig bereikt, in de stad of tijdens lange tochten, of het nu met de sportieve Hyde Urban Bike of de gezellige Touring reisgenoot is. Als je maar niet kunt beslissen of je liever in de stad of off-road rijdt, biedt Cube een groot repertoire crossfietsen aan. Deze zijn het perfecte compromis tussen een alledaagse fiets voor in de stad en een comfortabele off-road machine voor toeren en off-road gebruik. De modellen in deze reeks heten Nature en Cross. Oudere modellen zijn Curve en Tonopah, waarbij de laatste, met zijn hoogwaardige uitrusting en bijzonder licht carbonframe, vooral is gericht op ambitieuze fitnessers die hun Cube-fiets als trainingsinstrument zien.

Ook voor kinderen heeft Cube een ruim assortiment in petto. De ruime keuze aan kinderfietsen en jeugdfietsen overtuigt met de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen en overtuigt de jeugd met coole designs en kleurencombinaties en beschikbaarheid in elke inch maat. De hoge kwaliteitsnormen van de fietsen voor volwassenen worden ook toegepast op de kinderfietsen, zodat ouders met een gerust geweten hun geld kunnen investeren in de hoogste kwaliteit en maximaal rijplezier.

Om het nog eens duidelijk te maken: Werkelijk iedereen kan de juiste fiets vinden tussen de talrijke Cube-fietsen, vaak ook nog in verschillende kleurvarianten.

Volledig elektrisch met de Cube E-Bikes

De Beiernaren hebben ook veel te bieden in de E-bike sector. Alle gemotoriseerde Cube-fietsen hebben het woord Hybrid in hun naam en rusten de betreffende mountainbike of toerfiets uit met krachtige hulpmotoren en accu's van Bosch. Dus steile bergen zijn kinderspel met de Stereo Hybrid, en in de stad kann je gemakkelijk jouw boodschappen doen met de Town Hybrid. Zelfs een hardtail als de Reaction profiteert van de krachtige Bosch aandrijving en wordt een gretige klimmer dankzij de geoptimaliseerde componenten. Cube biedt nu tal van hybride E-bikes, van stadsfietsen en trekkingfietsen tot volledig geveerde E-mountainbikes, E-racefietsen en compacte fietsen en bakfietsen.

Cube fietsen voor vrouwen

De Beiernaren hebben hun eigen modelreeks voor vrouwen. Met de WS-serie (Woman Series) heeft Cube een breed scala aan dames mountainbikes en racefietsen met alle denkbare variaties op de markt gebracht. De WS-fietsen zijn perfect afgestemd op de behoeften van het vrouwelijke geslacht, met kortere cranks en bovenbuizen, alsook zadels, stuurgrepen en frames die zijn aangepast aan de vrouwelijke ergonomie. Er zijn nu meer dan 20 fietsen in de WS-serie, en de prognose is stijgend. Naast de Sting (de tegenhanger van de Stereo) en de Sting Hybrid zijn dat onder meer de Axial racefiets en de Access-serie.

Innovatieve frame technologieën

Met de C:68 Carbon heeft Cube een van de sterkste en tegelijkertijd lichtste framematerialen op de markt. De technologie staat voor een hoger koolstofvezelgehalte (68%) met minder hars, wat op zijn beurt zorgt voor minder gewicht en meer stijfheid. Dit wordt mogelijk gemaakt door de monocoque-constructie, weinig ruimte tussen de vezels en tot 25% minder wanddikte, alsmede de fijnste nanodeeltjes. Het C:62 frame heeft een carbongehalte van 62%. Ook de aluminium frames maken indruk met high-tech. Speciale legeringstechnieken en thermische behandeling met natte verfprocessen zorgen voor een grotere stabiliteit, terwijl door het drie- of viervoudig stuiken van de aluminium buizen veel materiaal en dus gewicht kan worden bespaard.

Nieuwe 2021 modellen

Het modeljaar 2021, dat je al op onze marktplaats kan vinden, is geen uitzondering. Met de Stereo 150 Carbon 29 heeft het merk nu een echte race-enduro in zijn gamma die ontwikkeld werd in samenwerking met het pro-team rond Greg Callaghan. Eerst reed het team op de 160, daarna vooral op de 140 - het werd dus tijd voor een tussenversie die enduro-rijders op lange termijn gelukkig moet maken met 150 mm veerweg en een geoptimaliseerde geometrie. Ook de Stereo 120 kreeg een update: de sportieve allrounder full suspension fiets werd volledig afgestemd op trailbiken en kreeg naast een herzien frame met nieuwe geometrie ook een 130 mm verende voorvork. Met de AMS 100 C:68 TM was er ook in 2019 een trail-hongerige crosscountry racer die ruigere passages geen kans geeft met Vario-ondersteuning en meer veerweg. De voorkant van de hardtail mountainbike onderging ook een klein modelonderhoud. De populaire instapmodellen Acid en Attention hebben een nieuw frame gekregen, dat ook visueel indrukwekkend is dankzij de interne kabelgeleiding.

De ontwikkelaars hebben ook meer E-bikes uitgerust met de slanke Powertube-batterij. Naast de alledaagse allrounder Cross Hybrid komt in 2021 ook de Kathmandu Hybrid op de weg, met een volledig geïntegreerde batterij. Tijdrijders en triatleten krijgen iets om zich over te verbazen met de gloednieuwe Aerium. De nieuwste generatie werd ontwikkeld met het oog op de afschaffing van de 3:1 UCI-regel en getrimd voor ultieme snelheid door middel van een bijna perfecte aërodynamica. Daartoe werd het frame volledig opnieuw ontworpen en werd meer nadruk gelegd op een systeemintegratiebenadering als e*en holistisch concept. Schijfremmen zijn ook aan boord.

Koop de juiste Cube fiets

Als je nog niet zeker weet welke Cube fiets de juiste voor je is, heb je de volledige keuze in onze online shop. De beste Cube dealers in Duitsland zijn met hun assortiment op ons platform vertegenwoordigd en bieden niet alleen de actuele fietsen van het seizoen 2022, maar ook talrijke discontinue modellen in de verkoop aan. Duizenden fietsen en de resterende voorraad zijn nu online en onmiddellijk beschikbaar, hetzij direct online te bestellen of in de winkel. Gebruik de filterfunctie om de juiste fiets te vinden op basis van categorie, maat of prijs en ontdek de grootste selectie en de beste uitverkoopaanbiedingen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief