Cortina Bikes

Bekijk:

Hippe en modebewuste Cortina stadsfietsen en E-bikes

Cortina stopt als merk erg veel tijd en energie in het design van hun fietsen. Je gebruikt een fiets elke dag. De moderne mens wil er qua kledij, accessoires, auto,... goed uitzien. Een fiets moet ook in dit plaatje passen. De fiets is in. Als je hem iedere morgen van stal haalt, wil je er met een trots gevoel op gezien worden.

Een Cortina fiets straalt luxe en klasse uit, zonder het prijskaartje dat er aan vasthangt. De prijs-kwaliteit verhouding maakt Cortina een van de populairste merken van stadsfietsen in Nederland en België. De retrolook bepaalt het stadsbeeld. Spreekt dit jou ook aan? Op BikeExchange vind je niet alleen een grote keuze aan Cortina modellen, maar elke fiets wordt verkocht door een lokale fietsenwinkel. Staat jouw favoriete model er toch niet tussen? Dan vind je op 1-2-3 een winkel in jouw buurt die je vast verder kan helpen.

Met je Cortina elke dag praktisch de stad in

Is er iets erger dan filerijden? Misschien parkeerplaats zoeken (en betalen) in een drukke stad. Anno 2018 weten we allemaal dat de fiets de beste optie is als je deze problemen wil omzeilen. Met de Cortina Transport fietsen ben je er helemaal klaar voor. De Cortina U4 Transport modellen heeft twee bagagedragers. Met enkele fietstassen achteraan en een modieuze mand of bak vooraan, kan je boodschappen doen naar believen.

Zoek je meer iets om op je vrije dag eropuit te trekken? Of om vlot naar je werk en terug te fietsen? Kijk dan eens naar de Cortina Mozzo. Deze robuuste, maar lichte en volledig uitgeruste fietsen zorgen ervoor dat je nooit iets tekort komt, maar toch altijd goed vooruit bolt.

Cortina Kinderfietsen: Net zoals mama en papa

Voor de kroost is een fiets net zo belangrijk als voor de ouders. De Cortina kinderfietsen zijn daarom nagenoeg identiek aan de volwassen modellen, alleen een tikje kleiner. De Transport Mini is er in 24" en 26" uitvoeringen voor zowel jongens als meisjes. Niets is te goed voor onze jeugd, toch?

Cortina verdelers op BikeExchange

Als je op zoek bent naar de laatste Cortina aanbiedingen, dan ben je aan het juiste adres. Je vindt deze fietsen doorheen het ganse land. Er is gegarandeerd een winkel in jouw buurt die je kan helpen met het kopen van je nieuwe Cortina fiets. Want in onze grote online shop vind je de grootste keuze en aanbiedingen van talrijke Cortina dealers in het land. Naast de nieuwste fietsen, goedkope restvoorraden in de uitverkoop en de bijpassende accessoires en kledingstukken, krijg je op onze marktplaats vooral één ding: een geweldig overzicht. Hier kann je direct aanbiedingen van verschillende winkels vergelijken en het aanbod van jouw plaatselijke Cortina dealer bekijken. Natuurlijk zit het beste advies er ook bij, en als je jouw nieuwe droomfiets direct wilt kopen, kan dat snel en gemakkelijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief