Bergamont Fietsen

Bekijk:
 

Trouwen is goed, controle is beter!

Het is vrij zeldzaam dat een fietsenfabrikant een uitloper is van een Hamburgse vleeshandelaar. In het geval van Bergamont heeft deze stamboom echter geenszins een nadelige invloed gehad op de produktie van fietsen. Bergamont heeft de kleine werkplaats die tot een slagerij behoorde inmiddels achter zich gelaten, maar St. Pauli is nog steeds de thuishaven van het bedrijf. De productie is nu uitbesteed naar het Verre Oosten, de productiecentra van Bergamont bevinden zich in China en Taiwan. De ontwikkeling en vooral de kwaliteitstests vinden nog steeds plaats in Hamburg, omdat Bergamont alle werkstappen die de veiligheid van zijn klanten dienen, aan niemand anders dan lokale deskundigen wilde overlaten. Een testinstituut onderwerpt elke innovatie aan een onafhankelijk onderzoek. Testrijders nemen de fietsen mee door het verkeer van de Hanzestad om hun geschiktheid voor dagelijks gebruik te bewijzen. Last but not least zorgt de samenwerking met de Technische Universiteit van Hamburg voor de nodige ontwikkelingsgeest die de fietsen van seizoen tot seizoen beter en vooral veiliger maakt. En waarom al die moeite? Bergamont wil eenvoudigweg zijn steentje bijdragen tot moderne, milieuvriendelijke mobiliteit. Daartoe moeten we onze levensstijl veranderen - dus waarom zouden we er geen eigentijdse levensstijl van maken? Dit is alleen mogelijk als rijders hun fiets rondom kunnen vertrouwen.

Laten we 20 inch nemen

Als ouders in hun vrije tijd graag op de fiets stappen, kan het niet anders dan dat hun kroost daar ook graag bij wil zijn. Vrij snel nadat de zijwieltjes van de kleine kinderfiets kunnen worden verwijderd, willen de kinderen een fiets "zoals de groten". Met een racefiets is het in het begin misschien moeilijk om deze wens te vervullen, maar als het een mountainbike moet zijn, is Bergamont er om te helpen. Met de Bergamonster presenteert het Hamburgse bedrijf een kinderfiets die dat berggevoel al vanaf 20 inch overbrengt. Met zijn brede, dikke banden lijkt hij echt op een mountainbike, en er zijn zelfs schijfremmen aan boord. De zeven versnellingen van Shimano overbelasten de kleintjes niet en laten hen toch hun eerste ervaringen met versnellingen opdoen. Er is een groene versie voor jongens, een paarse voor jongedames en een neutrale blauwe laklaag. De Revox jeugdfietsen zijn geschikt voor zowat elke ondergrond en elke gelegenheid.

De bergwereld van Hamburg

Als je op zoek bent naar een mountainbike, heb je in Bergamont keuze genoeg. Zo is er bijvoorbeeld de wedstrijdklare downhill fiets Straitline Ultra. Met zijn karakteristieke ophanging heeft de Fully niet alleen qua looks veel te bieden, ook de innerlijke waarden zijn indrukwekkend. Je kan kiezen tussen verschillende wielmaten, de flipchip past de geometrie aan, en ook de stuurhoek en de lengte van de liggende achtervork zijn variabel. Als de vele combinatiemogelijkheden te belastend en te zwaar voor je zijn, moet je eens kijken naar de Revox Pro Hardtails. Dankzij Smart Mix Carbon (SMC) scoren een strak uiterlijk en een stijf, lichtgewicht frame hier. Bergamont heeft de carbon versie van de Fullys Contrail herzien voor het seizoen 2019. Geometrie en uitrusting konden toch al nauwelijks worden verbeterd, dus werd er aan details gewerkt. Zo heeft de Bolide nu een opbergvak voor de belangrijkste reserveonderdelen in het frame, en hij heeft ook een flipchip gekregen en dus de keuze tussen 29-inch banden en 27,5-inch banden.

Lang leve retro!

Bergamont bouwt sportieve fietsen voor de stad die ook op fietstochten goed scoren. Horizon zijn trekkingfietsen die onmisbaar zijn in jouw dagelijks leven, maar ook graag met je op pad gaan. Op kleinere tochten door de stad zijn ze bijna niet uit te dagen, maar meerdaagse tochten, stedentrips met de eigen fiets of langeafstandsfietstochten zijn hun favoriete terrein. Maar hun uitrusting is absoluut praktisch. Spatborden houden regenwater van je weg - althans van onderen. Een bagagerek draagt je zadeltassen. Heldere verlichting wijst je de weg, zelfs als het al wat later op de avond wordt. Toerfietsen hebben een breed scala aan versnellingen, zodat je jouw fiets altijd kunt aanpassen aan het terrein. Er zijn modellen voor vrouwen en mannen. Als je vooral in de stad gaat fietsen, heeft Bergamont met Belami een kleine selectie klassieke stadsfietsen ontworpen. De Summerville fietsen zijn bijzonder chic. Ze zijn verkrijgbaar in prachtige kleuren die hun retro-look perfect onderstrepen. De fietsen in de look van de jaren 50 en 60 zijn ook beschikbaar voor mannen en vrouwen.

E-Trekking en alledaagse E-bikes

Bergamont baseert zijn E-bikes nauw op succesvolle fietsen zonder motor, dus je zult vele modellen vinden met en zonder "E". Bergamont biedt twee verschillende families E-bikes voor recreatief gebruik. De E-Ville met zijn lage instap en soepele Bosch Performance Line aandrijving is perfect voor dagelijks gebruik. De uniseks modellen overtuigen door hun praktische eigenschappen en eenvoudige bediening. De Horizon touring E-bikes zijn ook ontworpen voor comfort. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn de Bergamont trekkingfietsen gemaakt voor lange afstanden. Helemaal tot aan de horizon! De BoschActive Line aandrijvingen zorgen voor een betrouwbare aandrijving, en een comfortabele zitpositie is natuurlijk een must voor lange ritten. Om ervoor te zorgen dat je comfortabel op je fiets kunt stappen, kan je kiezen tussen wave frames met een lage instap, stabiele trapeziumvormige frames of sportieve diamantframes. De accu's van de elektrische fietsen worden ofwel in het frame geïntegreerd als PowerTube of op de zadelbuis gemonteerd, waar zij het zwaartepunt van de fiets niet nadelig beïnvloeden.

Je zoekt een Bergamont fiets?

BikeExchange heeft het voor je! Het werkt als volgt: je kan zoeken naar een specifiek fietsmerk met behulp van onze zoekfunctie. Of je kan naar een model zoeken. Of voor een type fiets. Je kan de zoekresultaten steeds verder verfijnen met behulp van het filter. Wanneer je naar individuele fietsadvertenties kijkt, wordt het contact met de dealer die de fiets verkoopt altijd rechts weergegeven. Neem gerust contact met hen op per telefoon of E-mail als je vragen hebt. Als al jouw vragen zijn beantwoord, kan je jouw fiets online bestellen in onze online shop en thuis laten bezorgen. Of je kunt het gewoon zelf in de winkel ophalen.

Vind de beste prijs op BikeExchange

BikeExchange is de online marktplaats die de online aanbiedingen van vele fietsenwinkels uit heel Duitsland bundelt. Daarom vindt je hier zo'n enorme selectie aan fietsen en fietsaccessoires. Onze dealers hebben niet alleen de nieuwste 2022 modellen voor je, maar je kunt ook voorgaande jaarmodellen, testfietsen of herinneringsartikelen krijgen. Hier kan je veel geld besparen, want de oudere fietsen en elektrische fietsen zijn meestal drastisch ingekort en dus bijzonder goedkoop. Wij stellen onze dealers ook in staat om van tijd tot tijd deel te nemen aan speciale kortingsacties, zodat je de nieuwste fietsen tegen spotprijzen kan bemachtigen. Op deze manier kunt je jouw nieuwe droomfiets voor een droomprijs krijgen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief