Thule fietsaanhangers, kinderzitjes en accessoires

Bekijk:

Thule fietsaanhanger: Alle belangrijke informatie

Kinderfietsaanhangers van Thule zijn veelzijdig. Ze worden bevestigd aan de fiets van de ouders en kunnen dan in een paar eenvoudige stappen worden omgebouwd tot een buggy wanneer het einde van het fietspad is bereikt. Met de juiste ombouwsets kunnen de kleintjes je vergezellen op een jogging of zelfs deel uitmaken van de winterpret tijdens het langlaufen. Er zijn modellen voor één of twee passagiers, die alle ruimte bieden om de nodige dagbagage mee te nemen.

Wat ouders moeten weten

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: de meeste kinderfietskarren van Thule vallen in het hogere prijssegment. Maar je krijgt waar je voor betaalt. Vooral als het om veiligheid gaat, want Thule-fietskarren zijn de afgelopen jaren in alle tests als beste uit de bus gekomen. Naast veiligheid zijn er nog andere voordelen die ouders enthousiast zullen maken voor een Thule-aanhanger:

De Thule kinderfietskar kan met weinig knowhow op de fiets worden bevestigd. Je hebt een trekhaakadapter nodig die op je motor past. Dat is bijna alles. Met de "Thule Axle Mount ezHitch Cup met Quick Release Skewer" kunnen de aanhangers gemakkelijk worden verwisseld tussen meerdere (ouder)fietsen.

Alle Thule-fietskarren zijn snel en gemakkelijk op te vouwen, zodat je ze in de kofferbak kunt vervoeren. Er zijn uitgebreide accessoires en vier opties voor het ombouwen van een Thule aanhangwagen voor kinderen. Dit garandeert de grootst mogelijke vrijheid en flexibiliteit in het dagelijks leven.

Bike trailers that kids love

De beste fietskar is nutteloos voor de ouders als de kinderen zich er niet prettig in voelen en bijgevolg weigeren in te stappen. Om ervoor te zorgen dat dit je niet overkomt, is het passagierscompartiment van de Thule-kinderfietskarren ontworpen om het comfort voor de kleintjes te maximaliseren.

De Thule-aanhangers zijn verend gemonteerd, zodat de kinderen niet elke hobbel voelen, zelfs niet als ze over berg en dal rijden. De zittingen zijn ergonomisch gevormd en zacht bekleed, zodat het kind voldoende ruimte heeft om comfortabel te zitten, zelfs met een helm op zijn hoofd. De stoelen kunnen van buitenaf met slechts één hand in de ligstand worden gezet. Ze zijn ook gemakkelijk schoon te maken, dus je kunt jouw kind zo nodig omkopen met chocoladekoekjes. De 5-puntsgordels zijn verstelbaar en aangepast aan de lichaamsgrootte, zodat ze niet knellen, maar tegelijkertijd voorkomen dat de kinderen eruit glijden. Er is ook voldoende ruimte in de kinderaanhangers om twee kinderen comfortabel te laten zitten tot de leeftijd van 7 jaar, waarna de wet voorschrijft dat het kroost op een eigen fiets moet overstappen. Er is ook genoeg bergruimte voor dagbagage of boodschappen.

In een tot buggy omgebouwde fietskar zitten kinderen warmer en droger dan in sommige kinderwagens, en met de Rain Cover blijft de passagier zelfs in het slechtste weer binnen comfortabel droog.

Onderweg met baby's

Als je een baby mee wilt nemen in een Thule fietskar, moet je eerst geduld hebben. Er is de Infant Sling, een hangmat voor zeer kleine baby's van 1-10 maanden, en voor grotere baby's is er de Baby Supporter, een zitverkleiner van 6 tot 18 maanden.

De allerkleinste baby's mogen echter niet te lang in de fietskar worden vervoerd, omdat de trillingen een nadelig effect kunnen hebben op hun nog onvolgroeide wervelkolom. Bovendien is het natuurlijk onmogelijk om zulke kleine kinderen een helm op te zetten. Het plezier begint pas echt met de Baby Supporter en een kind dat kan zitten en een kinderfietshelm kan dragen. Dan staat niets een langer rijplezier meer in de weg.

Bij ijskoud weer houdt een speciale voetenzak, de Bunting Bag, met fleece voering en capuchon, de kleintjes tot twee jaar knus en warm. Andere accessoires voor de Thule fietskarren zijn een regenhoes, bekerhouders, extra bagagedragers en een handrem.

Montage op de fiets

Natuurlijk zijn de Thule kinderfietskarren ontworpen om aan de fiets te worden bevestigd. Daarom zijn ze zo licht mogelijk gebouwd om bij een ongeval maximale veiligheid te garanderen. De kinderen zitten veiliger en comfortabeler dan in een conventioneel kinderzitje, zelfs bij hogere snelheden. Maar zelfs in een fietskar zijn ze pas echt goed beschermd als ze een geschikte kinderfietshelm dragen!

Zonder een fiets werkt het ook - duwen in plaats van trekken

Bij de Thule Chariot Cross, bijvoorbeeld, zijn de voorwielen geïntegreerd. De Thule Strolling Kit verandert de andere fietskarren in een volwaardige kinderwagen. Goed nieuws voor alle ouderparen die aanzienlijk in lengte verschillen: de duwstang is op alle modellen in hoogte verstelbaar.

Voor een onbeperkte training - jouw aanhanger als een jogger

Om de fietskar de nodige rijstabiliteit te geven tijdens het joggen of skeeleren, is het nodig om hem om te bouwen naar een enkel voorwiel - geen probleem met de Thule Jogging Kit. Bij de Thule Chariot Cross kan de XXL-bagageruimte ook worden verwijderd en opgeborgen, zodat je de beenruimte hebt die je nodig hebt om te rennen. Joggen is waar de Hydration Cage van pas komt. Hiermee kunt je jouw drinkfles aan de duwstang bevestigen en jouw vochtgehalte onderweg op peil houden.

Rijplezier op ijs en sneeuw

De winter komt eraan... nu is het tijd om van je fiets op je ski's over te stappen. Er gaat niets boven sneeuw die glinstert in de zon en kraakt onder je ski's. Met de Thule langlauf set kan het hele gezin genieten van een tochtje op langlauf ski's. In plaats van wielen krijgt de aanhanger loopwielen, en in plaats van de fiets trekt een ouder hem door middel van in de lengte verstelbare trekstangen en een comfortabel gevoerde heupgordel. Thule fietskarren kunnen met weinig moeite worden omgebouwd van zomer- naar winterplezier.

Thule fietskarren nu kopen op BikeExchange

De keuze aan fietskarren van Thule is groot. Naast de huidige modellen van het Chariot-gamma, dat 5 verschillende versies omvat en alle toepassingsgebieden van een fietskar bestrijkt, van de lichte alledaagse fietskar Chariot Lite tot het ultieme sporttoestel Chariot Sport, is er met de Coaster ook een variant met een gunstigere prijs-prestatieverhouding. De Coaster XT is robuust, betrouwbaar en kan ook als buggy worden gebruikt. Op BikeExchange kunt je ook veel modellen van voorgaande jaren vinden, vooral van de Chariot, die vaak tegen een lagere prijs kunnen worden aangeboden. Op die manier kunt je snel een koopje vinden, want de uit productie genomen modellen van de Thule fietskarren zijn zeker niet slechter dan die van het lopende modeljaar. Veel plezier met snuffelen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief