Thompson Elektrische fietsen | E-Bikes | Pedelecs

Bekijk:

Prijs-kwaliteit

De elektrische fietsen van Thompson garanderen uitstekende prestaties. Dankzij de technologische hoogstandjes van bijvoorbeeld de middenmotor van de fiets, presteert de fiets goed op de weg en gaat hij lang mee zonder onderhoud. Thompson levert elektrische fietsen af die een mooie verhouding van prijs en kwaliteit hebben.

Familiebedrijf

Als sinds 1921 houdt Thompson zich bezig met de productie van fietsen. Inmiddels heeft de derde generatie van de familie De Smet de leiding over één van de belangrijkste fietsfabrikanten van België. Sinds 2012 produceert Thompson ook e-bikes. De reden waarom er niet eerder met elektrische fietsen is begonnen ligt aan de technologie. Thompson wilde wachten op een degelijk en betrouwbaar systeem dat goed presteerde. Uiteindelijk werd dit gevonden in een systeem, zoals dat van Bosch. Het nastreven van kwaliteit is in al die jaren onveranderd gebleven. Met innovatieve mogelijkheden, zoals de Be Creative-kleuropties, zijn er veel mogelijkheden om een fiets te 'customizen'. Zo blijven de fietsen origineel en persoonlijk. In de montagehallen van Thompson worden fietsen geassembleerd die op deskundig niveau sublieme kwaliteit nastreven.

Eerlijke fiets voor een eerlijke prijs

Er zijn 3 varianten in de e-bikes modellen. Er zijn fietsen met een Shimano Steps motor, een Bafang (front) motor of een Bosch (midden)motor. Een voorbeeld van een Bosch aangedreven e-bike is de Advance. Dit is een fiets in de Bosch performance Line en geeft een ondersteuning tot 25 km/h. Met een draaimoment van 63 NM en een vermogen van 250 Watt is dit een sportieve fiets met 5 modi: Eco, Tour, Sport, Turbo en Off. Het gewicht van deze motor is iets minder dan 4 kilo. Ook MTB fans komen aan hun trekken met de Radical e-bike. Een prachtig vormgegeven MTB die optimaal presteert. De Bafang modellen kennen een lichtere motor die gepositioneerd zijn op de bagagedrager. Er is zelfs een vouwfiets bij de Bafang variant voorhanden: de F-snap Inter. Ook de Shimano Steps biedt een fenomenale fietservaring. Het is een krachtig aandrijfsysteem dat comfort garandeert. Schakelen is erg eenvoudig met deze stabiele fiets die een evenwichtige ondersteuning geeft. Het zijn fietsen met een sportief design en zijn vrijwel geluidloos. Het geeft de power die het mogelijk maakt heuvelachtig terrein te trotseren. Gesloten kettingkasten zorgen voor veiligheid en een onderhoudsarme fiets. De V-brakes remmen snel en veilig.

Belgian Bike Power

Thompson produceert e-bikes die krachtig zijn. Fietsen wordt aangenaam door het comfort, terwijl de besturing van het systeem ontzettend eenvoudig is. Met verende voorvorken worden trillingen opgevangen en kan er genoten worden van de ontspannende fietstocht. De fietsen zijn gedetailleerd afgewerkt en maken het fietsen tot een sublieme ervaring.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief