Stromer Elektrische fietsen | E-Bikes | Pedelecs

Bekijk:

Een elektrische fiets op bestelling

De Stromer elektrische fietsen kun je opdelen in twee generaties; de ST1 en de ST2. Beiden zijn van zeer hoge kwaliteit. Het verschil zit hem er vooral in dat je bij een Stromerbike van ST2 vooral ook veel digitale opties krijgt. Voor de rest is er veel hetzelfde. Uniek bij een Stromer elektrische fiets is dat je hem als klant voor een groot gedeelte zelf zo kunt laten bouwen als je wilt. Er zijn diverse frames waar je uit kunt kiezen, waarbij het vooral gaat om de vraag of je een dames- herenmodel wilt en in welke kleur. Verder kun je bij een Stromer elektrische fiets ook zelf de componenten uitzoeken. Ga je voor snelheid, kies dan voor Platinum, met componenten van carbon. Ga je juist voor comfort? Kies dan voor Elite. Tenslotte kun je ook zelf bepaalde accessoires bepalen en heb je keuze uit drie verschillende motoren. Het grootste verschil zit hem in de maximale snelheid en vermogen die je wilt, die variëren van 25 km/h tot 45 km/h.

Met een Stromer elektrische fiets kun je dus heel bewust een fiets kiezen die past bij de situatie waarvoor je hem wilt gebruiken. Ben je een pendelaar? Neem dan een lichte fiets met veel vermogen. Wil je juist lange fietstochten maken, zonder dat het landschap aan je voorbij vliegt? Neem dan een wat zwaardere comfortuitvoering. Door een Stromer te kopen ben je in ieder geval verzekerd van een zeer degelijke fiets waar je als het goed is jaren mee vooruit kunt.

Een digitale elektrische fiets

Met een Stromer e-bike van de ST2 generatie kun je zelfs een stap de toekomst in nemen. Waar de meeste fietsenfabrikanten zich vooral richten op de hardware is Stromer ook de software ingedoken. Zo is er bij de ST2 een app waarmee jouw telefoon kan communiceren met de fiets. Ook zitten er sensors op de pedalen die precies meten hoeveel kracht je geeft, zodat exact bepaald kan worden hoeveel kracht de fiets moet leveren.

De Stromer elektrische fiets probeert verder de steilheid van het terrein te meten, zodat het verbruik beter kan worden uitgerekend en je kunt zelf de afstand instellen die je wilt fietsen, waarna de computer berekent hoeveel vermogen er kan worden geleverd per kilometer. Bij de Stromer e-bike is zelfs gedacht aan een usb-uitgang, zodat je onderweg je telefoon kunt opladen.

Veiligheid

Met zo'n unieke Stromer bike is de veiligheid natuurlijk wel een punt. Een fiets van dit genre laat je niet zomaar even voor de ingang van het café staan als je wat gaat drinken. Bij de ST2 kan je via de app de beveiligingsinstellingen regelen, plus er zit standaard een gps chip ingebouwd in de fiets. Wordt hij gestolen, dan kun je precies zien waar de fiets naartoe is.

Op Bike Exchange vind je enkele officiële Stromer dealers waar je terecht kunt voor een rijdend stuk Zwitserse technologie. Je kan hen rechtstreeks bereiken per telefoon of mail en al je vragen stellen. Kijk dus gerust rond op deze pagina en kijk welke fietsen en verkooppunten voor jou het interessantst zijn. Veel rijplezier!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief