Specialized E-Bikes (Pedelecs)

Bekijk:

Specialized E-bike, meer kracht op en naast de weg

De Specialized E-bike reeks mag je niet onderschatten. Net als hun neven en nichten bij de racefietsen en MTB's, kan je de elektrische fietsen van Specialized zeer hoog klasseren. Ze hebben consequent de beste onderdelen, veel stijl en de grootste functionaliteit. Zoek je zelf een E-bike om de files achterwege te laten, of om sportief bezig te blijven zonder jezelf te pletter te trappen? Dan vind je bij ons zeker een Specialized E-Bike die bij je past.

Turbo – Specialized E-bike met urban look

De Specialized Turbo is het boegbeeld van de E-bike reeks. Aan de hand van verscheidene varianten zoals de Levo, Turbo en Como, wordt een brede waaier aan gebruiksverwachtingen bediend. Alleen al de looks spreken voor hun kwaliteit en precisie. Prestatie, efficiëntie en stijl zijn de trefwoorden waarmee Specialized hun E-bikes wil karakteriseren. En daar slagen ze ook in. De Turbo is geen normale elektrische fiets, maar een echte urban high end fiets waarmee je moeiteloos topsnelheden bereikt, terwijl je de aandacht van al je voorbijgangers trekt. De motor is een van de krachtigste in zijn soort en is aangenaam stil en vlot. Een groot voordeel in de stad of op een relaxerend weekendtochtje. Daarbovenop is de fiets ook voorzien van een moderne batterij en intelligente elektronische features, wat wil je nog meer? Zoek in onze online fietsenwinkel naar het passend model en koop je Specialized E-bike vandaag nog!

Topsnelheid met je Specialized S-Pedelec

Naast de standaard versie van de Turbo, is er de Turbo S. Dit is een high speed pedelec die snelheden ondersteunt tot 45km/u. Specialized combineert in deze fiets snelheid met stijl. Zijn ideale combinatie zorgt ervoor dat de Turbo S zowel als vrijetijds als pendelfiets een waar genot is. Het robuust en elegant aluminium kader zorgt voor een goede stijfheid en ideale rijstabiliteit, zelfs bij de hoogste snelheden. Het beste: de batterij is volledig geïntegreerd in het kader, wat een erg elegante look geeft. De Turbo FLR is een alledaagse fiets met sportieve ambities, waarmee je ook lange uitstappen kan ondernemen. Deze Specialized E-bike blinkt uit met slimme elektronische functies en weinig overbodige kabels en snufjes. Hierdoor komt het minimalistisch ontwerp van de Turbo helemaal tot zijn recht. De fiets is bovendien uitgerust met bagagedrager, spatborden en verlichting, zodat hij gans rijklaar en volledig stadsvriendelijk is.

Verlaat de verharde weg met een Specialized E-MTB

Met de Specialized Levo gaan ze nog een stap verder. De gloednieuwe elektrische Mountainbike werd na zijn introductie overladen met allerlei awards. Hij is klaar om alle zwaarste trails aan te pakken en dankzij de ondersteuning heb je zelfs op de steilste klimmen een voelbare extra boost. In de afdalingen gedraagt de E-MTB zich net als elke andere Specialized Mountainbike; gewoon fantastisch. Ondanks het hogere gewicht, levert de Levo een uitstekende handling, stabiliteit en een agressieve geometrie.

Nieuwe Specialized E-bikes in 2021

"De beste fiets ooit!" is iets wat we vaak horen van Specialized. Zo nu en dan is het waar. Of de nieuwe Turbo Levo Carbon E-mountainbike daar één van is, valt nog te bezien. We kunnen je vertellen wat er aan boord is. Ten eerste is er het basisframe. Er zijn twee frame-opties, een carbon frame en een aluminium frame. Het volledige herontwerp van de frameconstructie resulteerde in een indrukwekkend gewichtsverlies. De Turbo Levo weegt in de 2019-editie ruim twee kilo minder dan zijn voorganger. In de S-Works carbon versie is de R-trail fiets nog eens 800 gram lichter dan zijn aluminium tegenhanger. Terwijl het frame al op de testbank stond, werd ook de stijfheid verbeterd. Afhankelijk van de doorsnede hebben de frames tussen 20 en 40 procent meer weerstand tegen torderen, sponzigheid en vermogensverlies.

Andere vroegere modellen

Sinds 2018 draait het bij Specialized ook allemaal om off-road E-mountainbikes. Gloednieuw in het gamma is de Turbo Kenevo. Terwijl de Levo gebaseerd is op de Stumpjumper, werd het frame van de Specialized Enduro gebruikt voor de Kenevo. De oriëntatie van de nieuwe E-MTB mag duidelijk zijn: downhill staat op de voorgrond, waarvoor je goed uitgerust moet zijn met 180mm veerweg en een krachtige Brose motor met 500Wh accu. De stuuruitslag van 65° is zeer vlak en zou, samen met de lage trapas, voor veel soepelheid en rijstabiliteit moeten zorgen, terwijl de 455mm reach en de verkorte liggende achtervorken voor de nodige agressie en speelsheid zouden moeten zorgen.

Vind jouw Specialized E-bike op BikeExchange

Is een Specialized E-bike iets voor jou? Dan is BikeExchange de juiste plaats voor jou. Wij hebben de beste aanbiedingen van Specialized dealers uit heel Duitsland in onze E-bike shop en maken het je gemakkelijk om de juiste fiets te vinden. Wij hebben de nieuwste 2022-modellen in ons assortiment, evenals talrijke 2021-modellen van het vorige jaar in onze verkoop, die in beperkte hoeveelheden tegen verlaagde prijzen beschikbaar zijn. Gebruik gewoon de filterfunctie links om jouw criteria te bepalen, zoals versnellingen, framehoogte en budget, en blader vervolgens op een ontspannen manier door ons grote assortiment.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief