Specialized E-Bikes

Bekijk:

Specialized e-bike, meer kracht op en naast de weg

De Specialized e-bike reeks 2018 mag je niet onderschatten. Net als hun neven en nichten bij de racefietsen en MTB's, kan je de elektrische fietsen van Specialized zeer hoog klasseren. Ze hebben consequent de beste onderdelen, veel stijl en de grootste functionaliteit. Zoek je zelf een e-bike om de files achterwege te laten, of om sportief bezig te blijven zonder jezelf te pletter te trappen? Dan vind je bij ons zeker een Specialized E-Bike die bij je past.

Turbo – Specialized e-bike met urban look

De Specialized Turbo is het boegbeeld van de e-bike reeks. Aan de hand van verscheidene varianten zoals de Levo, Turbo en Como, wordt een brede waaier aan gebruiksverwachtingen bediend. Alleen al de looks spreken voor hun kwaliteit en precisie. Prestatie, efficiëntie en stijl zijn de trefwoorden waarmee Specialized hun e-bikes wil karakteriseren. En daar slagen ze ook in. De Turbo is geen normale elektrische fiets, maar een echte urban high end fiets waarmee je moeiteloos topsnelheden bereikt, terwijl je de aandacht van al je voorbijgangers trekt. De motor is een van de krachtigste in zijn soort en is aangenaam stil en vlot. Een groot voordeel in de stad of op een relaxerend weekendtochtje. Daarbovenop is de fiets ook voorzien van een moderne batterij en intelligente elektronische features, wat wil je nog meer? Zoek in onze online fietsenwinkel naar het passend model en koop je Specialized e-bike vandaag nog!

Topsnelheid met je Specialized S-Pedelec

Naast de standaard versie van de Turbo, is er de Turbo S. Dit is een high speed pedelec die snelheden ondersteunt tot 45km/u. Specialized combineert in deze fiets snelheid met stijl. Zijn ideale combinatie zorgt ervoor dat de Turbo S zowel als vrijetijds als pendelfiets een waar genot is. Het robuust en elegant aluminium kader zorgt voor een goede stijfheid en ideale rijstabiliteit, zelfs bij de hoogste snelheden. Het beste: de batterij is volledig geïntegreerd in het kader, wat een erg elegante look geeft. De Turbo FLR is een alledaagse fiets met sportieve ambities, waarmee je ook lange uitstappen kan ondernemen. Deze Specialized e-bike blinkt uit met slimme elektronische functies en weinig overbodige kabels en snufjes. Hierdoor komt het minimalistisch ontwerp van de Turbo helemaal tot zijn recht. De fiets is bovendien uitgerust met bagagedrager, spatborden en verlichting, zodat hij gans rijklaar en volledig stadsvriendelijk is.

Verlaat de verharde weg met een Specialized E-mtb

Met de Specialized Levo gaan ze nog een stap verder. De gloednieuwe elektrische mountainbike werd na zijn introductie overladen met allerlei awards. Hij is klaar om alle zwaarste trails aan te pakken en dankzij de ondersteuning heb je zelfs op de steilste klimmen een voelbare extra boost. In de afdalingen gedraagt de e-mtb zich net als elke andere Specialized mountainbike; gewoon fantastisch. Ondanks het hogere gewicht, levert de Levo een uitstekende handling, stabiliteit en een agressieve geometrie.

Vind je nieuwe Specialized e-bike op BikeExchange

Is een Specialized elektrische fiets iets voor jou? Dan ben je op BikeExchange op de juiste website. Wij hebben de beste aanbiedingen van Specialized dealers over heel België. In onze online e-bike shop maken we het je gemakkelijk om het juiste model te vinden. Via de filterfuncties op de linkerkant van de pagina vind je in geen tijd wat je zoekt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief