Scott E-Bikes

Bekijk:

Krachtig en snel – de Scott e-bike

Het aanbod van elektrisch ondersteunde fietsen van Scott is groot. In 2018 hebben ze naast de comfortabele elektrische trekkingfietsen ook urban en sportieve e-bikes te bieden. Voor de aandrijving van de fietsen vertrouwt Scott op de gevestigde fabrikanten. Zowel Shimano STEPS E-drive als Bosch Performance aandrijfsystemen worden regelmatig gebruikt. De batterij wordt altijd visueel aantrekkelijk geïntegreerd in het frame of de bagagedrager en past naadloos in het ontwerp van de fiets. Bij de E-Sub serie van elektrische stadsfietsen, gaat Scott voor veel verschillende kaders. Diamantframes voor mannen, fietsen met lage instap en ook trapeziumvormige frames als tussenmodel voor dames. Zo vindt iedereen de meest comfortabele e-bike voor het dagelijks leven.

Kijk rustig rond op onze online marktplaats en vind dealers in jouw buurt die jouw perfecte Scott e-bike op voorraad hebben.

Scott e-bikes voor alle terreinen

Het moet niet enkel asfalt of verharde weg zijn voor de elektrische fietsen van Scott. Ook in het bos en veld kan je actief op stap met een Scott e-bike. De e-mountainbikes zijn gebaseerd op de frames van hun reguliere mtb-reeks, met daarbovenop een krachtige aandrijving en subtiel geïntegreerde batterij. Zo krijg je de beste combinatie van een krachtige mtb en een slimme e-bike. Bosch motoren zorgen ervoor dat je met Scott E-mtb’s op elke helling naar boven knalt, om je vervolgens bergaf helemaal uit te leven. Bijfullsuspension modellen zorgt het Lockout systeem voor de suspensie ervoor dat je altijd een perfecte krachtoverbrenging behoudt. Met de Shimano onderdelen hebben deze modellen ook een vlekkeloze schakeling om altijd zonder zorgen rond te rijden. De 27,5 inch wielen zorgen er op hun beurt dan weer voor dat je op de trails altijd lenig en wendbaar bent, zonder rolvermogen op de tussenstukken te verliezen. Ook de populaire 29 inch wielen zijn beschikbaar voor Scott e-bikes zoals de E-Aspect. In vergelijking met kleinere wielen, bieden 29ers meer rijcomfort en ook extra snelheid op rechte, vlakke stukken. Voor dames die graag mountainbiken is er de Scott E-Contessa. Een e-mtb die even hard op prestaties is gericht als haar mannelijke tegenhangers, maar dan met een frame dat specifiek gemaakt is voor vrouwen.

Scott e-bike shop – Nu de beste aanbiedingen vinden

Ben je volledig geïnteresseerd in een elektrische fiets van Scott? Dan ben je in onze online shop helemaal juist. Ons brede assortiment bestaat niet enkel uit de huidige 2018 modellen (in alle maten en kleuren), maar regelmatig vind je hier ook onmisbare deals op gloednieuwe Scott modellen van de vorige jaren. De perfecte manier om wat geld te besparen en toch een high end fiets te vinden. Eén ding is alvast zeker: op BikeExchange vind je sowieso precies de Scott e-bike die je zoekt. Met onze uitgebreide filters links op deze pagina kom je via de juiste criteria probleemloos uit bij de aanbiedingen die voor jou het interessantst zijn. Veel shopplezier!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief