Norta Elektrische fietsen | E-Bikes | Pedelecs

Bekijk:

Elektrische fietsen van Norta: De M-serie en L-serie

Iedereen die houdt van gezellige fietstochtjes, of gewoon een e-bike wil om te gebruiken als stadsfiets voor alledaags gebruik, vindt zijn gading in de Norta M-Serie. Deze robuuste en comfortabele e-bikes hebben alles wat een praktische en aangename fiets nodig heeft. De motoren zijn bij alle modellen centraal ingebouwd in de trapas. Deze locatie geeft de meest natuurlijke ondersteuning. Vanaf je begint te trappen, ga je vlot extra snel vooruit zonder dat je het gevoel hebt geduwd of getrokken te worden. Deze e-bikes liggen ook extra comfortabel op de weg, zodat je altijd met vol vertrouwen veilig op pad kan. De batterij is ingewerkt in de bagagedrager. Makkelijk te bereiken, en niet in de weg. Wie graag sportiever voor de dag komt of lange afstanden naar het werk vlot wil afleggen, komt uit bij de L-serie. Deze modellen hebben een sportieve en snelle look, en zijn ook gemaakt voor langere en snellere tochten. Van de handvaten tot de uitrusting, alles is gemaakt om zo vlot en comfortabel mogelijk vooruit te gaan. De motor bevindt zich ook onderaan de fiets in de trapas en de batterij is ingewerkt in het frame. Erg modern.

Een duwtje in de rug met de NuVinvi-technologie

De transmissie van Norta e-bikes wordt voorzien door NuVinci. Van de motor en de batterij zelf, tot het schakelen, verzorgt NuVinci voor een zo aangenaam mogelijke fietservaring. De trapondersteuning voelt nagenoeg vlekkeloos aan, zonder abrupte overgangen. Zelfs bergop werkt alles onvoelbaar vlot. De batterijen zijn allemaal Li-Ion cellen met een breed rijbereik en laag gewicht (2,8 tot 3,36kg). Met een gemakkelijk te bedienen display blijf je heel de rit lang op de hoogte van je snelheid, rijstand, afstand, ritduur, batterijleven en nog meer handige informatie.

Norta elektrische fietsen te koop op BikeExchange

Op onze website vind je meer dan 200 e-bikes van Norta. We hebben het volledige gamma ter beschikking. Elke fiets wordt aangeboden door een lokale fietsenwinkel. Shop je dus via BikeExchange, dan steun je de zelfstandige fietsenmaker zelf!

Je kan gemakkelijk tussen alle modellen navigeren door te zoeken op specifieke kenmerken zoals het gewenste vermogen van de motor, framemateriaal, veringsoort, aantal bagagedragers, framemaat, geslacht en zo voort. Neem dus gerust je tijd om rond te kijken en jezelf te informeren. Denk je een fiets naar je behoeften gevonden te hebben? Neem dan in een klap contact op met de verkoper. Bij elke advertentie kan je een telefoonnummer aanvragen of je vragen gelijk per e-mail opsturen. Zo word je in elke stap van het proces bijgestaan.

Veel fietsplezier met je nieuwe Norta e-bike!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief