Koga Elektrische Fietsen te koop

Bekijk:

De technologie in Koga elektrische fietsen

Koga e-bikes zijn razend populair en niet uit het straatbeeld weg te slaan. Hier is een reden voor. De in Nederland handgemaakte fietsen voldoen aan de strengste normen van de meest veeleisende consumenten.

De elektrische onderdelen op Koga e-bikes komen van twee fabrikanten: ION en Bosch.

Koga E-Bikes met ION Technologie

De ION motoren, batterijen en displays zijn van Nederlandse makelij. De Koga elektrische fietsen die hiermee uitgerust zijn hebben accu's van 317Wh tot 612Wh. Hoe groter dit getal, hoe groter de actieradius.

Een handigheidje is de Automatic Recharge Technology. De ART zorgt ervoor dat je accu deels wordt opgeladen wanneer je geen druk op de pedalen zet. Telkens je een heuvel afrijdt of de benen stilhoudt bij het naderen van een rood licht, wekt de fiets zijn eigen energie op om de batterij net weer wat langer te doen meegaan.

Populaire, met ION uitgeruste modellen zijn de E-Special, E-Tour en de E-Deluxe.

Koga elektrische fietsen met Bosch technologie

Iedereen kent Bosch motoren intussen. Koga heeft speciale modellen uitgerust met dit systeem en hun bekende middenmotor. De middenmotor geeft het meest stabiele en aangename rijgevoel dat je met een e-bike kan verwezenlijken. Zoek hiervoor naar modellen als de Koga E-Nova en de E-Xite.

Garantie op Koga e-bikes

Een elektrische fiets kopen vergt uiteraard een kleine investering. Daarom heb je bij Koga altijd gemoedsrust met uitstekende garantievoorwaarden. Op alle onderdelen (uitgezonderd slijtageonderdelen zoals banden, ketting, remblokjes, tandwielen,...) krijg je 2 jaar garantie. Het frame heeft levenslang garantie, de lak 10 jaar en de accu twee jaar. Voor meer specifieke garantievoorwaarden contacteer je best jouw lokale fietsenwinkel.

Bestel nu op BikeExchange

De fiets gevonden die je zocht? Bij elke advertentie op BikeExchange vind je de naam van de fietsenwinkel die de fiets aanbiedt, en de mogelijkheid om hen rechtstreeks op de bellen of te mailen. Zo heb je direct de juiste persoon aan de lijn om al je bijkomende vragen aan te stellen of om gewoon in één keer te bestellen. Zo kan het zijn dat jij morgen al op je nieuwe Koga elektrische fiets rijdt!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief