Giant Elektrische fietsen | E-Bikes | Pedelecs

Bekijk:

Giant elektrische fietsen

Het Amerikaanse topmerk Giant Fietsen maakt al ruim 10 jaar elektrische fietsen met als uitgangspunten de algemene bedrijfsfilosofie: ´betere bikes, betere uitrusting, betere technologie´. Inmiddels zijn er diverse dames- en herenmodellen voor alledaags of meer sportief gebruik, kortom: een Giant E-bike voor iedereen.

Lifestyle Giant E-bikes

Voor wie een elektrische stadsfiets zoekt, zal hier zeker kunnen slagen. Betrouwbare allround modellen voor alledaags gebruik en ook gemakkelijk om zware boodschappen of kinderen mee te nemen. De trapondersteuning wordt geleverd door een Yamaha motor van het type SyncDrive-C Life of SyncDrive-F. Het model Elegance is daarbij nog eens voorzien van een lage en brede instap. Voor forenzen is er een sportieve s-pedelec met een trapondersteuning tot 45 km/u. Dit wordt mogelijk gemaakt door een krachtige SyncDrive C Evolution Line motor met een EnergyPak 500 accu. De 27,5 inch wielen, een stijf aluminium frame en schijfremmen zorgen voor optimale wendbaarheid onderweg. Giant elektrische fietsen kopen voor dagelijks gebruik of dagtripjes is via BikeExchange heel eenvoudig. Via de handige filterfuncties links bovenaan deze pagina kun je namelijk direct de categorie kiezen die bij jou past.

Sportieve Giant elektrische fietsen

Wil je graag mee op mountainbike toertochten maar ben je niet zo zeker over je eigen conditie? Dan is een elektrische mountainbike zeker een uitkomst. Bij Giant zijn twee modellen beschikbaar, beide uitgerust met een SyncDrive middenmotor. Met deze motor kom je in alle omstandigheden verder, ook vanuit stilstand of met lage snelheden op technische trails. De Full E+ 1 heeft 500 Watt vermogen, een actieve smartlink achtervering (130 mm), uiteraard voorvering (140 mm) en is leverbaar in vier verschillende maten tussen 42 cm en 53,5 cm. Zo kunnen zowel dames als heren plezier beleven aan deze fullsuspension e-mtb.

De Full E+ 2 is een iets eenvoudiger model met bijvoorbeeld 400 Watt vermogen, maar nog wel met dezelfde maatvoering. Kijk voor deze beide 2016 modellen, alle andere elektrische mountainbikes en promoties maar eens onder Giant Elektrische mountainbikes.

De actieradius van Giant elektrische fietsen

De grootte van de accu bepaald het aantal kilometers dat met trapondersteuning afgelegd kan worden. Dit is de actieradius die bij de meeste modellen al is vermeld in de productspecificaties. Daarnaast spelen ook andere factoren een belangrijke rol bij de daadwerkelijke actieradius van een rit of tocht. Zo hebben bijvoorbeeld weersomstandigheden invloed, maar ook het aantal hoogteverschillen onderweg en de hoeveelheid lucht in de banden. De fietsenhandelaren die bij ons zijn aangesloten zijn stuk voor stuk experts die hierover graag advies geven.

Steeds meer fietsenwinkels werken samen met BikeExchange, waardoor het aantal Giant elektrische fietsen bij ons online steeds groter wordt. Alle modellen en scherpe aanbiedingen zijn eenvoudig en snel te selecteren, evenals de regio. Zo kun je altijd gelijk zien, waar in de buurt je een Giant E-bike beschikbaar is. Voordelig en snel Giant elektrische fietsen kopen was nog nooit zo gemakkelijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief